- Konu Sahibi muhammedalininannesi
3 ay önce doğum yaptım,göbeğimde ki doğum sonrası çatlaklarından çok rahatsız oluyorum,nasıl geçireceğim?.bilen arkadaşlarım bana yardımcı olur musunuz ?. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabirla bepanten sur derim ama gecmez 7,5 aylik oldu türkiye haritasi gibiyim ama bepanten biraz ise yaradi gibi
birde lazerle geciyor diyorlar emzirmeyu kesince ilk is onlari arastiracagim
bepantenen krem iki cesit bir merhem var birde normal ben merhem olani almistim iki ay sabirla surdum 2 aydan sonra bebekten dolayi allah beni sabirlA denedigi icin biraktim... yattigim ve kalktigim yeri bilemiyorum birde bepantene sabir gosteremedim unuttum hep, serum olani
sac dokulmesi icin kullandim artik onuda kullanmiyorum onada sebat edemedim... zaten tek
derdim o degilki catlak, kilo, gece gunduz emzirme , kati gida mucadelesi, aksam yemegi, is , bok kaka, ciş... millete bebege
oyle yedirme bole yedir
uyudumu uyandimi 30 yillik saltanat hayati yasamisim ben allah acisini cikariyor:)))
3 ay önce doğum yaptım,göbeğimde ki doğum sonrası çatlaklarından çok rahatsız oluyorum,nasıl geçireceğim?.bilen arkadaşlarım bana yardımcı olur musunuz ?.![]()
sabirla bepanten sur derim ama gecmez 7,5 aylik oldu türkiye haritasi gibiyim ama bepanten biraz ise yaradi gibi
ben 20. haftadan beri kullanıyorum akzer bitkisel yağı ama 36. haftada çatlaklar oluştu ve de çok fazla oluştu. bol bol da su içtim . bence genetik veye kişinin vücüt yapısına göre değişiyor. kremler hiç işe yaramıyor. hiç birşey kullanmayıp hiç çatlağı olmayan gebeler var.
Karboksi terapi çatlağı bayağı düzeltiyor ben yaptırdım farketmişti
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi