doğum sonrası cinsel ilişki

burcudvt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
9
3
1
29
Arkadaşlar ben doğum yapalı 32 gün oldu normal doğum yaptım eşimle birlikte oldum hafif kanamam oldu herhangi bir bir şey olurmu başına gelen olmuşsa benimle paylaşabilir mi

beklesen daha iyi olur sağlığın açısından kan gelmiş demekki daha iyileşmemişsin.

Biliyorum burda bir kaç kişide okumuştum 28 günde ilişkiye giren olmuş kanamam ve dikişlerim gitti bende bir şey olmaz heralde dedim kanamam oldu ama çok az

lohusalik 40 gun surer diye birsey yok.
en fazla 40 gun surer. kan ne zaman tamamen kesilirse lohusalik o zaman bitmistir.
anlasilan konu sahibi sizin kanamaniz tam bitmediginden biraz gelmis olabilir. eger kirmizi ve yogunsa mutlaka doktora basvurun.
lekelenme seklindeyse bir sure daha iliskiye girmeyin.

Araştır canım bunu nasıl ki adetliyken günahsa buda öyle
Saol ama kanamam veya akıntım yoktu ondn pek ilgimi çekmemişti heralde ama ilk sizden duydum büyüklerimde hiç bir şey demedi bide benim yaşım küçük 16 yaşındayım ben yalan gibi gelebilir ama öyle yaşıma verin bilgisizliğimi

Saol ama kanamam veya akıntım yoktu ondn pek ilgimi çekmemişti heralde ama ilk sizden duydum büyüklerimde hiç bir şey demedi bide benim yaşım küçük 16 yaşındayım ben yalan gibi gelebilir ama öyle yaşıma verin bilgisizliğimi
Yok canım olurmu bende evlenince büyüklerim söyledi

lohusalik 40 gun surer diye birsey yok.
en fazla 40 gun surer. kan ne zaman tamamen kesilirse lohusalik o zaman bitmistir.
anlasilan konu sahibi sizin kanamaniz tam bitmediginden biraz gelmis olabilir. eger kirmizi ve yogunsa mutlaka doktora basvurun.
lekelenme seklindeyse bir sure daha iliskiye girmeyin.
Pembemsiydi kan bide benim içimde gazlı bez unutmuşlar ben kendim çıkardım ağlaya ağlaya onun üzerine ilişkiye girdik ondanda olbilir aslında

L
öfffffff çok baydı bu fakeler
bebe yaşta evlendirecekler de 40 gün ilişkiye girilmeyeceğini
söylemeyecekler.... duyda inanma...
İllada kimliğimimi yayınlayım kimseye bir şey ispat etmek zorunda değilim siz beni fake sanın hem bn cevabımı aldımya boş konuşma sen

Back
X