Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Araştır canım bunu nasıl ki adetliyken günahsa buda öyleGünah olduğundan haberim yoktu
Saol ama kanamam veya akıntım yoktu ondn pek ilgimi çekmemişti heralde ama ilk sizden duydum büyüklerimde hiç bir şey demedi bide benim yaşım küçük 16 yaşındayım ben yalan gibi gelebilir ama öyle yaşıma verin bilgisizliğimiAraştır canım bunu nasıl ki adetliyken günahsa buda öyle
Tabiii canımm kesin oyledır yersenBilmediğim şeyi soruyorum internete baktım sorumun cevabını bulamadım ama bak sorum seninde ilgini çekmiş beliki
Yok canım olurmu bende evlenince büyüklerim söylediSaol ama kanamam veya akıntım yoktu ondn pek ilgimi çekmemişti heralde ama ilk sizden duydum büyüklerimde hiç bir şey demedi bide benim yaşım küçük 16 yaşındayım ben yalan gibi gelebilir ama öyle yaşıma verin bilgisizliğimi
Pembemsiydi kan bide benim içimde gazlı bez unutmuşlar ben kendim çıkardım ağlaya ağlaya onun üzerine ilişkiye girdik ondanda olbilir aslındalohusalik 40 gun surer diye birsey yok.
en fazla 40 gun surer. kan ne zaman tamamen kesilirse lohusalik o zaman bitmistir.
anlasilan konu sahibi sizin kanamaniz tam bitmediginden biraz gelmis olabilir. eger kirmizi ve yogunsa mutlaka doktora basvurun.
lekelenme seklindeyse bir sure daha iliskiye girmeyin.
İllada kimliğimimi yayınlayım kimseye bir şey ispat etmek zorunda değilim siz beni fake sanın hem bn cevabımı aldımya boş konuşma senöfffffff çok baydı bu fakeler
bebe yaşta evlendirecekler de 40 gün ilişkiye girilmeyeceğini
söylemeyecekler.... duyda inanma...