• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonrası dikiş açılması

Lavinya2127

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2020
68
37
38
31
Merhabalar normal doğum yaptım ve dikişlerim var. İlk iki dikişim hafif açılma yapmış, doktorum şuan tekrara gerek yok ama artarsa bir daha dikiş atarız dedi. Açılan o dikiş kötü bir görüntü oluşturur mu acaba? Yoksa Kendisi kaynar mı ? Başka doktora da danışsam mı? Daha önce başına gelen varsa yardımcı olursa çok sevinirim

Merhaba. Benim de dikişimin biri açılmış hafif yırtılma da olmuştu. Doktorum müdahale etmedi toparlar demişti. Düzgün toparlandı değişik bi görüntü yok. Dikişleriniz toparlayana kadar o tarafa ağırlık vermeden oturmaya çalışın, mümkün olduğunca uzanın. Verilen kremleri düzenli kullanınca yok gibi bir iz kalıyor zaten.

Merhaba. Benim de dikişimin biri açılmış hafif yırtılma da olmuştu. Doktorum müdahale etmedi toparlar demişti. Düzgün toparlandı değişik bi görüntü yok. Dikişleriniz toparlayana kadar o tarafa ağırlık vermeden oturmaya çalışın, mümkün olduğunca uzanın. Verilen kremleri düzenli kullanınca yok gibi bir iz kalıyor zaten.
Merhabalar çok sağolun benim de öyle olur inşallah her gün inceler oldum. Bazıları da kapanmıyor dediler ne yapayım bilemedim

Merhabalar çok sağolun benim de öyle olur inşallah her gün inceler oldum. Bazıları da kapanmıyor dediler ne yapayım bilemedim
O kadar incelemeyin bence ister istemez stres olursunuz. İnanın başka yerde olan dikişlerden daha güzel kaynıyor orası. Benim daha önce kolumda olan dikiş çok zor kaynamıştı izi de bariz belirli hala. Ama epizyo izi yanında yok gibi vallahi ki açılma ve yırtığa rağmen. Sizin de aşırı bir açılmanız yok dediğinize göre, dikkatli olursanız güzelce toparlar inşallah.

Back
X