Doğum sonrası dışkı kaçırma

dolubosben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2025
52
10
3
29
Merhabalar ben Cuma’yı cumartesiye bağlayan gece normal doğum yaptım ama sancım olmadığı için suni sancı verdiler 8 cm açıklık vardı ve suyum gelmişti doğumda suni sancılar çok zorladı ve ben suni sancıyı çok şiddetli hissettim bu yüzden çok zorlandım normal doğum yapmak istemedim sezeryan istedim ama açıklık olduğu için sezeryana almadılar normal doğum yaptım kesi attılar ve çok zorlandım ıkınırken vb. Normal zamanda sıkıntı yok ama tuvalete gittiğim zaman bir anda damla damla idrarımı tutamıyorım sonra da idrar yaparken bir anda idrarın hepsi akıyor boşalıyor tutamıyorım tutma refleksim gitti az önce de büyük tuvaletimi yapmak için tuvalete gitmiştim ki tam tuvalete girerken bir anda afedersiniz çok özür dileyerek söylüyorum dışkı çıktı.Kanamam olduğu için ped takılıydı tüm dışkı ona çıktı ama ben büyük tuvaletimi tutamadım sanki büyük tuvalet ve küçük tuvalet tutma hissimi kaybettim gibi. Tuvalete sıkışırız ama tuvaletimizi tutarız ya ben tutma hissini kaybettim . Hem dikişlerim çok acıyor ağrıyor hemde tuvaletimi tutamıyırık kaslarımı çalıştıramıyorum. Yarın resmi tatil olduğu için doktorun çarşambaya kadar izinde telefon numarası da yok ona ulaşamadım bu şekilde yaşayan ya da duyan var mı? Normal bir durum mı ? Ya da çözülü var mı acaba kaslar mı zarar gördü ya da yırtık falan mu oluştu diye korkuyorum lütfen yardımcı olur musınuz

Ben sezaryenle yaptim doğumu. Onda da idrar yapmak çok zor ağrılar yüzünden. Ama diski hissetmeme olayı bende de vardı. Zamanla düzeliyor. Orda ki kaslar dogumdan kaynaklı gereksiz spazm geçiriyor. Ikinmaktan kaynakli Muhtemelen bir kaç haftaya normale dönersiniz. Bu arada hayırlı olsun

Çok teşekkür ederim çok sağolun bende acaba kaslarım mı zorlandı diye düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…