Doğum sonrası diyet

Melike227

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2023
38
17
8
20
Bebeğim 11 aylık ve acil kilo vermek istiyorum sizin de yaptığınız ve ise yariyan tarifleriniz ve diyet listeniz varsa paylaşabilirmisnz emziriyorum

Bebeğim 11 aylık ve acil kilo vermek istiyorum sizin de yaptığınız ve ise yariyan tarifleriniz ve diyet listeniz varsa paylaşabilirmisnz emziriyorum

Ben şöyle kilo verdim;
1. Kan tahlili. Hamilelik ve emzirme sonra değerlerim yerdeydi. Ilk orayı onardim
2. Günde 3 litre su
3. En az 15.000 adim. Koluma fıt bit saat aldım ve hergün 15.000 adimi tamamladim
4. Uyuku. Bebekle zor ama en az 7 saat uyumaya çalıştım (beceremedim)
8. Kalori saydım. Günde 1400-1600 kaloriyi aşmadim
8.yukarda yazdıklarımı oturduktan sonra temiz yemeye başladım. Şekeri kestim. Protein ağırlık verdim. Sebze ve meyveyi bol bol tükettim

Bende vermek istiyorum. Diyetisyene ön görüşmeye gittim. Tahlil de yaptırdım. İkinci görüşmeye gidemedim bazı sebeplerden dolayı. Ama sen evde düzenli yemek.yapabiliyot musun. Mesela ben diyet listesi alsam bile doğru düzgün yemek yapamıyorum evde

Bende vermek istiyorum. Diyetisyene ön görüşmeye gittim. Tahlil de yaptırdım. İkinci görüşmeye gidemedim bazı sebeplerden dolayı. Ama sen evde düzenli yemek.yapabiliyot musun. Mesela ben diyet listesi alsam bile doğru düzgün yemek yapamıyorum evde
Eğer gerçekten işe yarıyor düzenli yapabilirm

Eğer gerçekten işe yarıyor düzenli yapabilirm
Canım ben bekarken de diyetisyenle zayıfladım. Evet işe yarıyor. Çünkü her hafta kontrole gidiyordum. Her hafta düzenli yemek listem.vardi.( gözün korkmasın listeden. Sulu yemekten şu kadar kaşık, yanına şu kadar salata tarzı seyler) ama şu an çocukla hemen bir çorba makarna eşim evdeyse sulu yemek yapabiliyorum.cok zorlanıyorum. Belki bir defa deneyebilirsin olursa devam edersin.

Ben bebegım 8 aylıkken başladım diyetisyene ve 85den 65 düştüm 2 sene korudum bu sene malesef 73 oldum tekrar kendi kendime deniyorum olmazsa tekrar diyetisyene gideceğim motıve edıyor insanı

Back
X