Doğum sonrası evde olmaktan ve huysuz bebeğimden çok bunaldım

botanikci_85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2014
329
133
39
Evet oğlum 11 aylık oldu ve ben evde patlamak üzereyim. doğum öncesi izni de sayarsak 16 aydır evdeyim ve zorlu da bi gebelik. Valla bunaldım. Patlıyorum. bazen camı aççıp atlasam iyi gelir mi acaba diyorum. işe başlasam iyi gelecek biliyorum ama yabancı olduğum bu şehirde bakıcı bulup ona güvenmekte çok tereddütlüyüm. ailem de gelemiyor. çocuğu babasına bile emanet edemem gibi geliyor. yemeğini oyundan başka bi türlü yemiyor. bugün de ateşlendi. boğaz enfeksiyonu olmuş. komşularıma eşime herkese seneye başlıcam işe bakıcı bakın dedim ama nasıl ayrılacağım. bebeğim beni hem çok bunalttı hem de onu delicesine seviyorum. 5 dakka görmesem çok özlüyorum. işe gidersem bakıcı bakabiliyor mu zarar veriyor mu demekten kendimi yiyeceğim biliyorum ne yapacağım ben bunaldım çok bunaldım çok

Huzursuz bir anne olmuşsunuz bu nedenle yemiyor içmiyor

Bakıcı oğluma 3,5 aylıktan itîbaren günde 11 saat baktı memnundum ben baktığım dönemler daha sıkıntılı oldu

Işiniz mesleğiniz nasıl çalışma saatleri vs

Bir de benim görüşüm çocuk büyüdükçe yeni birine ve yeni bir düzene alışması daha zor

Sizde bebek kadar huzursuzmuşsunuz belli bundan sonrasına bakacaksınız ama bir bakıcıya ne kadar geç emanet ederseniz çocuğunuzu o kadar zor olur..bakıcı için kolayı var ip li kameralardan koyun evinize telefondan kontrol edersiniz.

benım teyzem bakıcışık yapıyor bı tane buyuttu okula basladı ınan cocuk teyzeme anne dıyordu teyzem düzeltiyordu sureklı ben teyzeyım dıye karsınıza ıyı bı ınsan cıksın dıye dua edın bence bulursunuz

Bence cocuguna asiri baglanmissin. Dunyayi ondan ibaret goruyorsun. He bu kotu bisey mi, tabi ki degil. Ama bu senin hayatini ve bebeginin aliskanliklarini buyuk olcude etkiler. Yemiyor diyorsun oyun olmadikca, boyle alistirma cunku ilerde sıkıntı cekersin. Hep yemek yedirirken huysuzlanir. Biliyorum karni doymazsa senin de icin rahat etmez, ama bi sekilde sen de ferahla biraz, akisina birak. Nerdeyse yaşina girmis masallah, hic seneyi bekleme bence. Bi an once hayatina geri don. Allah yardimcin olsin, bebegine saglikli bi omur dilerim.

Nedrnse bebeginizden bu sekilde bahsetmeniz rahatsiz etti beni. Herkesin derdi kendine, farkindayim ama o kucucuk bir bebek. Negatif enerjinizi ona yansittiginiz icin huysuz olabilir. Bebeklerin algilari cok gucludur cunku.

Kamera sistemi taktırın eve. Şimdikiler cidden kaliteli, sesi net alıyor ayna gibi gösteriyor. çocuğunuzun günü nasıl geçiyor an ve an haberiniz olur.

yemeyen cocugu zorlamamak gerekıyor bence bılmıorum sımdı bebegım dogunca ben ne yaparım ama yemıyosa da ısrar etmem acıkınca yer nasıl olsa ha su var bı yastan sonra yemek duzenıne alışması gerekıyor o yuzden o konuda pekiştirme yontemı kullanırdım zamanında yesın dıye

Sizde bebek kadar huzursuzmuşsunuz belli bundan sonrasına bakacaksınız ama bir bakıcıya ne kadar geç emanet ederseniz çocuğunuzu o kadar zor olur..bakıcı için kolayı var ip li kameralardan koyun evinize telefondan kontrol edersiniz.
nasıl oluyor o dediğiniz kamera nette var mıdır link atar mısınız

yemeyen cocugu zorlamamak gerekıyor bence bılmıorum sımdı bebegım dogunca ben ne yaparım ama yemıyosa da ısrar etmem acıkınca yer nasıl olsa ha su var bı yastan sonra yemek duzenıne alışması gerekıyor o yuzden o konuda pekiştirme yontemı kullanırdım zamanında yesın dıye
zorlamıyorum ki oyun oynatıyorum kafası dalıyor ağzına sokuyorum. eğer kaşığı istemezse hemen kaldırıyorum. kafasını dağıtıyorum diyelim

Bence cocuguna asiri baglanmissin. Dunyayi ondan ibaret goruyorsun. He bu kotu bisey mi, tabi ki degil. Ama bu senin hayatini ve bebeginin aliskanliklarini buyuk olcude etkiler. Yemiyor diyorsun oyun olmadikca, boyle alistirma cunku ilerde sıkıntı cekersin. Hep yemek yedirirken huysuzlanir. Biliyorum karni doymazsa senin de icin rahat etmez, ama bi sekilde sen de ferahla biraz, akisina birak. Nerdeyse yaşina girmis masallah, hic seneyi bekleme bence. Bi an once hayatina geri don. Allah yardimcin olsin, bebegine saglikli bi omur dilerim.
Allah razı olsun

zorlamıyorum ki oyun oynatıyorum kafası dalıyor ağzına sokuyorum. eğer kaşığı istemezse hemen kaldırıyorum. kafasını dağıtıyorum diyelim
hee anladım tamam ama çok baglanmıssınız oglunuz da seıze cok bagımlıdır sanırım ama ınsan evladına karsı mantıkla hareket edemez sanırım duygularla hareket edıyorsun sen de bakalım bız nasıl olucazz

nasıl oluyor o dediğiniz kamera nette var mıdır link atar mısınız
Bebek kameraları deyin çıkıyor cep telefonu +kamera resimli olanlardan bende ali ekspresten bakıyorum doğumuma daha var nasipse bir ayda geliyor diye ordan bakıyorum ama turk sitelerşnde de var

Bakıcı nasıl bakar demişsiniz ya

Bir gün eve gittim bugün bir şey yaptım kızarsın belki ama mecbur kaldım dedi

Ne yaptın dedim yemek yedirmedim azcık bebek kanalı açtım yemek yedirdim dedi bebeğin dişi çıkıyormuş o sebeple yemiyormuş iki gün sonra normale döndü

Ben annesi olarak bakıcıdan önce bazen yemeğinde yesin diye tv açmıştım o benden daha hassastı

Oğlumun yürüteci olmadı elinden tutup gezdirdi 11 aylık yürüdü vs

Bakıcıyı şirket ike buldum tanıdık falan değildi önyargılı olmayın çok bakıcılara karşı iyisi de var kötüsü de

Çocuğunuzla birlikte çıkıp gezseniz? 3 günlük bebe değil ki, koyun arabasına çıkın. Bazı insanlar hayatı olduğundan daha zor yaşıyormuş gibi geliyor bana.

Evet oğlum 11 aylık oldu ve ben evde patlamak üzereyim. doğum öncesi izni de sayarsak 16 aydır evdeyim ve zorlu da bi gebelik. Valla bunaldım. Patlıyorum. bazen camı aççıp atlasam iyi gelir mi acaba diyorum. işe başlasam iyi gelecek biliyorum ama yabancı olduğum bu şehirde bakıcı bulup ona güvenmekte çok tereddütlüyüm. ailem de gelemiyor. çocuğu babasına bile emanet edemem gibi geliyor. yemeğini oyundan başka bi türlü yemiyor. bugün de ateşlendi. boğaz enfeksiyonu olmuş. komşularıma eşime herkese seneye başlıcam işe bakıcı bakın dedim ama nasıl ayrılacağım. bebeğim beni hem çok bunalttı hem de onu delicesine seviyorum. 5 dakka görmesem çok özlüyorum. işe gidersem bakıcı bakabiliyor mu zarar veriyor mu demekten kendimi yiyeceğim biliyorum ne yapacağım ben bunaldım çok bunaldım çok

bende ilk çocuğum da aynı sorunları yasadim. Gerci simdi bana sorun gelmiyor. Allah başka dert vermesin. Keske ikinci oglum yasasaydi da 24 saat uyu masaydim evde n dışarı cikmasaydim.

Çocuğunuzla birlikte çıkıp gezseniz? 3 günlük bebe değil ki, koyun arabasına çıkın. Bazı insanlar hayatı olduğundan daha zor yaşıyormuş gibi geliyor bana.
evet ben aynen öyleyim. laent olası adana kışın soğuk yazın ise çok sıcak. adım atılmıyor ki. çocuk sürekli terliyor. kaynıyor dışarısı gündüz. çıkıyoruz ama akşam 7 den sonra yürüyüş yapıyoruz

Konunuzu eşime okudum.Telefon numaralarınızı verin birbirinize dertlesin diyor:))))Zira ben de akşama kadar evde böğürüyorum sıkıldım diye:)
ahhh süpermiş valla çok güldüm Hay siz çok yaşayın. Eşime verdim çocuğu bir güzel uyuttu. Allah ım ona sahip olduğum için çok şanslıyım. o benm en büyük ayrdıumcım. Ona da çok yükleniyorum ondan da üzülüyorum aslında

X