doğum sonrasi gelen misafirler

tuba882015

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2016
86
35
3
Arkadaşlar 20 haftalık hamileyim. Aklima birsey takıldı doğumdan sonra eve gelen misafirlere neler ikram ettiniz. Daha önceden kek pogaca börek yapip buzluga koyanlar varmış, dogumdan ne kadar önce hazirladiniz bunlari simdiden borek sarma falan yapip buzluga atsam erken mi olur
yani buzlukta ne kadar süre dayanir çiğ olarak mi pişirip mi koydunuz , birde yataginizi yatak odanıza mi hazırladınız. Aklimda bir sürü soru var ilk gebeligim herseyden bilgim olsun istiyorum.tecrübeli anneler yardim eder misiniz :))

doğumdan 1 hafta önce hazır edebilirsin.
dondurucuya koyabilirsin.
biskivüli çikolatalı toplar yapmıştım ben .
limonata ya da soğuk içecek ile ikram etmiştik

misafirleri yalnız ağırlayacaksanız hiç abartmaya gerek yok. doğumdan 1 hafta önce bayatlamayan kurabiyeler var onlardan yapabilirsiniz. ben pişmiş olarak buzluğa kek poğaça börek hiç denemedim. buzluğa çiğ olarak börek sarıp koyabilirsiniz. en kötü milföy bulundurun buzlukta. pufidik ekmekler var fırınlarda minik poğaça gibi, onlara krem peynir sürüp dereotu maydonoz kaşar peynire batırıp bir şeyler yapabilirsiniz.

salata gibi bir çeşit yapmak istiyorsanız da makarna salatası, patates salatası kurtarıcı olur. kısır yöreden yöreye değişebiliyor. zahmeti de ona göre değişir.
bir de sever misiniz bilmem,aşurelik buğday haşlayıp buzluğa atabilirsiniz. yoğurtlu salatalıklı dereotlu güzel olur.(sarımsak da gider)
benim yaptıklarım bunlardı.

ay bunlari dusunmek icin cok erken degil mi tatlim? ohff valla Turk olmak zor vesselam

Önerilerin için cok teşekkür ederim aklımda bulundurucam mutlaka :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…