Ben 6,5 ay önce doğum yaptım.53 kilo ile hamile kaldım, 72 kilo ile doğuma girdim çıktığımda 66 kiloydum. Şimdi ise 53 kiloyum. Günlük beslenme şeklinizi bilmiyorum, belki de aç gezdiğiniz halde kilo veremiyorsunuzdur her bünye farklı, o yüzden kendi adıma konuşayım. Emziriyorsun çok yemen lazım diyenleri hiç dinlemedim ben. Doğumdan itibaren sabah 7 gibi 1 tane haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, peynir, reçel ya da pekmez yedim. Öğlen tabi emzirdiğim için başım dönerdi acıkırdım, bir kase yoğurt yedim.Bazen içine pekmez koydum 1 kaşık kadar. Sonra da akşam 5 gibi akşam yemeği yedim ama ekmeksiz. Tavuk, köfte, et ya da balıktan biri mutlaka ve yanında biraz pilav, makarna vb. ya da havuçlu,dereotlu kabak. Tatlı hiç yemedim diyebilirim çünkü tatlı söylenildiği gibi süt yapmıyor sadece anneye kilo yapıyor. Çok canım isterse sütlü tatlı yedim abartmadan. Akşam yatmadan da mutlaka 1 tane sade soda içiyorum. Buna haladevam ediyorum çok güzel süt yapıyor. Bunların dışında da bol bol su ve rezene çayı içtim. Ara öğünler için tavsiyem eğer çok acıkıyorsanız 1-2 tane kuru incir yemeniz. Çünkü o da çok güzel süt yapıyor.
Aslında kiloları 9 ayda aldığımız ve zamanla vereceğimiz doğru ama 7 ay da uzun bir süre. Benim okuduğum ve doktorlardan bildiğime göre 6 ayda kilo verilemiyorsa diyetisyene gidilmesi gerektiği. Eğer az yediğim halde kilo veremiyorum diyorsanız acilen bir diyetisyene gidin hormonlarla ilgili birşey de olabilir ama hayır ben yemeye engel olamıyorum diyorsanız da yapılacak şey belli biraz dişinizi sıkacaksınız.