Doğum sonrası ilk regl

Askmanl1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
348
149
33
29
Selamun aleyküm

Ben 40im ciktiktan sonra ilk adetimi oldum ve ilk günü korunma iğnesi olan depo provera vuruldum. Yaklaşık 12 gündür kanamam var. Ancak kanamam gündüzleri yok akşamları var.. iğneden mi yoksa 40im çıktıktan sonraki adet mi böyle bilmiyorum. Ayrica ilk adette vuruldum hemen korunma sağlanıyor mu ???Lütfen bilgisi olan varsa benimle paylaşsın çünkü iyice canımı sıktı..

Son düzenleme:
Yanlis anlamayin ama mesajinizi duzeltirseniz iyi olur. 40tan sonra derken 40 yasindan sonra anlasiliyor..

Kusura bakmayın lütfen duzelttim. 40 im çıktıktan sonra yani :)

Tamam o zaman ablamdan cevap vereyim. Ne guzel adetiniz kesilmemis. Benim ablamin da kirki ciktiktan sonra hemen o ay icinde tekrar adetlerini oldu bu demek oluyor ki hemen hamile kalabilir :)) bence igne korur hamile kalmasıniz ama igne bebegin sütüne karismiyor mu?

Tamam o zaman ablamdan cevap vereyim. Ne guzel adetiniz kesilmemis. Benim ablamin da kirki ciktiktan sonra hemen o ay icinde tekrar adetlerini oldu bu demek oluyor ki hemen hamile kalabilir :)) bence igne korur hamile kalmasıniz ama igne bebegin sütüne karismiyor mu?
3 aylık iğne etki etmiyormus öyle söylediler :) şimdi adet oldum diye hamile kalma riski mi var iğne vurdum bu risk kalktı değil mi?

3 aylık iğne etki etmiyormus öyle söylediler :) şimdi adet oldum diye hamile kalma riski mi var iğne vurdum bu risk kalktı değil mi?

Bence kalkmis olmasi lazim sonucta korunuyorsun ama ben kondom tavsiye ederim. Igne tüm bunyeyi mahvediyor. Berbat bir sey..

İğne hakkında bilgim yok sadece çok düzensizlik yapıyor muş onu biliyorum. Neden spiral veya süte etki etmeyen doğum kontrol hapı kullanmıyor sunuz?? Daha iyi bana gore

ben aylik ilk kez vuruldum ve suan en azindan hissedilir bir yan etkisini gormedim. muhakkak hap igne ve digerleri hepsinin yan etkileri oldukca fazla ama bu digerlerine gore daha iyi sanirim. cok arastirdim. deri altina implantta dusunulebilr

İlk ve son vuruşun bu 3 aylığı zaten sonra aylığa gecicem inşallah. Ama kanamam bitmedi sıktı

İğneyi hiç tavsiye etmiyorum sonuçta emziren bir annesiniz iğne değilde başka bir yöntem deneyin mesela kondom

Valla pişman oldum bende 3.hafta ve hala kanama devam yani.. ama azaldı normalmiş bir daha asla kullanmam

Back
X