Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler canım. kalır diyorsun yani napalım bakalım daha neler olacak:)canım benim ikinci doğumum ne kadar sararsan sar karın illaki kalıyor.ama birazda olsa işe yarıyor.sarmanı tavsiye ederim.
Korse de aynı işi görür mü?:enbuyukkk:
evwet daha iyi olur korsea.sa.s.ben doğumdan sonra [sezeryan oldum]dikişlerim alınır alınmaz,hemen korse giydim.diz kapagının üstünden,gögüs altına kadar korse giydim birde onun üstüne sadece göbek korsesi giydim.göbeğim 1,5 ayda eski halini aldı.ama ne yaparsan yap dümdüz olmuyor.olmayacakta.çünkü kesi yerinin orası sarkıyor maalesef:çok üzgünüm:
olsun ama , o kadar bile gitmesi ne güzel...valla aferin sana:hooray:
evet öyle diyorlar canım.. Normal Doğum herzaman en doğrusu.. umarım bu kilolarım kalmaz 16. haftadan sonra hızla kilo aldım nolcak bilmiyorum karın sarmasıda umarım işe yarar..
evwet daha iyi olur korsea.sa.s.ben doğumdan sonra [sezeryan oldum]dikişlerim alınır alınmaz,hemen korse giydim.diz kapagının üstünden,gögüs altına kadar korse giydim birde onun üstüne sadece göbek korsesi giydim.göbeğim 1,5 ayda eski halini aldı.ama ne yaparsan yap dümdüz olmuyor.olmayacakta.çünkü kesi yerinin orası sarkıyor maalesef:çok üzgünüm:
doğum şekliyle karnın hiç alakası yok. ben 2 tane sezeryan yaptım normal doğum yapan arkadaşlarım kadar karnım yok. lohusalık geçip rahim toparlanınca mekik çekiceksiniz bakın 6 aya kalmaz fit olursunuz. işin sırrı bu...