Doğum sonrası kaygılar

zeytinagaci8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2023
2
0
1
35
Merhabalar, çok önceden bi depresyon geçirmiştim. Bu arada sosyal fobim de vardı evlenince büyük ölçüde atlattığımı düşünüyorum. Doğum yapınca kaygılarım arttı ilerde çocuklarımın gelecekleri nasıl olacak yetebilcek miyim onlara diye düşünmeye başladım. 3çocuğum var. Bu düşünceler normal mi ?gün içinden aklıma çok takılıyor

Kizacaksiniz ama bir değil iki değil üç tane yapmadan önce hiç düşünmediniz mi bu konuyu ? Düşünmeniz de normal aksine bunun için endiselenmemek saçma olurdu . Olan olmuş doğan çocuklari depresyon sebebiyle mutsuz etmeyin etkilenirler. Güçlü olmanız ve elinizden geleni yapmanız gerekiyor

Kizacaksiniz ama bir değil iki değil üç tane yapmadan önce hiç düşünmediniz mi bu konuyu ? Düşünmeniz de normal aksine bunun için endiselenmemek saçma olurdu . Olan olmuş doğan çocuklari depresyon sebebiyle mutsuz etmeyin etkilenirler. Güçlü olmanız ve elinizden geleni yapmanız gerekiyor
Kızmıyorum, dediklerinizde haklısınız

Kaygilansaniz da kaygilanmasaniz da 3 cocugunuz var
Allah bagislasin
Aile planlamasina uyup cocuklar biraz buyudukten sonra ise girip calisip ekonomik durumunuza katkida bulunarak kaygilarinizi hafifletebilirsiniz belki

3 tane doğurmadan önce düşünmemiz gerekiyordu bunu. Bu saatten sonra düşünmenizin faydası yok maalesef. Yaşınız da büyük değil 3 çocuğa göre. Çocuklar biraz büyüyünce işe gireceksiniz mecbur tek maaşla geçim imkansız artık

3 çocuğu olup kaygılanmayan bir kişi bile yoktur Sabancı ailesi dışında.

Back
X