Sen şimdi naneyi yemedinmi ??

Zanaxtı sanırım uydurma olmasın paxeraya geçti mg olarak daha az kullanıyor anksiyeteye gerçekten iyi geliyor depresyon da biraz sizin hayatı yaşama şeklinize bağlı
Paxerayıda 5 yıll önce kullandım. Oda fazla mayıştırıyordu. Welbudrin 300 mg misol 100 mg rexulti 2 mg stilizan 2 mg conserta 27 mg kullanıyorum

Paxerayıda 5 yıll önce kullandım. Oda fazla mayıştırıyordu. Welbudrin 300 mg misol 100 mg rexulti 2 mg stilizan 2 mg conserta 27 mg kullanıyorum
Yok ya sizde bipolar yok o belli. Evet paxera kesinlikle çok uyku yapıyor uyu allah uyu. Doktor anlamsız tanı girmiş bence depresyon + anksiyete sizin sorununuz. Ama çok fazla ilaç var bunu minimize edecek bir alanında iyi bir uzman bakın deneyin derim ben olsam öyle yapardım cidden.

Benim arkadaşım bipolar ehliyette sıkıntı yaşamadı bu arada şimdi geldi aklıma bu da

Yok ya sizde bipolar yok o belli. Evet paxera kesinlikle çok uyku yapıyor uyu allah uyu. Doktor anlamsız tanı girmiş bence depresyon + anksiyete sizin sorununuz. Ama çok fazla ilaç var bunu minimize edecek bir alanında iyi bir uzman bakın deneyin derim ben olsam öyle yapardım cidden.
Oo bu neki hastanedeyken avuç avuç içtiriyorlardı 😂

Oo bu neki hastanedeyken avuç avuç içtiriyorlardı 😂
Anksiyeten de tavan olsa normal hayatını yaşayamazsın. Bipolar olsan hafif bile olsa kesinlikle bi noktada anlaşılıyor. Hastaneye de yatırmışlar anlam veremedim yani deli deli insanlar dışarlarda dolanıyor senin ne işin var orada. Maddi durumun varsa biraz araştır iyi bir uzman görsün seni.

Bipolar yok bence sende, libido, para harcama, konuşma, herşey herşey abartı oluyo bi dönem sonrasında ağır depresyon döngüsü
Aklıma şimdi geldi ben tedavi ye yeni başladıgımda sadece antidepresan vermişlerdi 1 ay çok iyiydim temizlik neşem hersey yerli yerindeydi 1 ay sonunda panik atak geçirip hastanelik oldum ambulansla hayatımda ilkkez böyle bişi yaşadım. O günün sabahı psikiyatri bilgisayarına büsürü şey yazdı. İlaçla tetiklenen mani hipomanimi düşündü acaba

Anksiyeten de tavan olsa normal hayatını yaşayamazsın. Bipolar olsan hafif bile olsa kesinlikle bi noktada anlaşılıyor. Hastaneye de yatırmışlar anlam veremedim yani deli deli insanlar dışarlarda dolanıyor senin ne işin var orada. Maddi durumun varsa biraz araştır iyi bir uzman görsün seni.
Bi kaç doktorda gördü beni ama genel anlamda takibinde oldugum doktor bu teşhisi yazan

Aklıma şimdi geldi ben tedavi ye yeni başladıgımda sadece antidepresan vermişlerdi 1 ay çok iyiydim temizlik neşem hersey yerli yerindeydi 1 ay sonunda panik atak geçirip hastanelik oldum ambulansla hayatımda ilkkez böyle bişi yaşadım. O günün sabahı psikiyatri bilgisayarına büsürü şey yazdı. İlaçla tetiklenen mani hipomanimi düşündü acaba
Mümkün tabii sen ne zaman gideceksin doktora tekrar?

Ama ilaçla tetiklense panik atak geçirmezsin ki öforik olursun yani nasıl desem aşırı keyifli olma hali gibi, yüksek olma

Ama ilaçla tetiklense panik atak geçirmezsin ki öforik olursun yani nasıl desem aşırı keyifli olma hali gibi, yüksek olma
İyiydim başta 1 ay boyunca hatta baya iyiydim geçti sanmıştım normal hayata geri dönmüşüm gibi . Sonra bi anda etrafımdaki sesler kesildi heryer sallandı ağzım sahra çölü gibi kurudu ve ben panikle evdwn kaçmaya çalışırken eski eş tuttu beni bırakmadı ambulansı aradı panik atak dediler . O gün hayatımın en kötü günüydü

İyiydim başta 1 ay boyunca hatta baya iyiydim geçti sanmıştım normal hayata geri dönmüşüm gibi . Sonra bi anda etrafımdaki sesler kesildi heryer sallandı ağzım sahra çölü gibi kurudu ve ben panikle evdwn kaçmaya çalışırken eski eş tuttu beni bırakmadı ambulansı aradı panik atak dediler . O gün hayatımın en kötü günüydü
En başta sebep neydi peki ilaç başlamanızda?
Anksiyete mi depresyon mu
Hani benim de inanılmaz bir anksiyetem var da hiç panik atak geçirmedim böyle birdenbire olan bir şey mi bu acaba 🙈

Bi kaç doktorda gördü beni ama genel anlamda takibinde oldugum doktor bu teşhisi yazan
Ya ben uzman değilim ama ailede genetik çok fazla mental sorun var. Çok yakınlarım kullanıyor genel olarak ilaç. Anne tarafım özellikle teyzeler vs. Bir halamda psikoz teşhisi var çok zor iyileştirdik mesela. Böyle bir ortamda büyüyünce deliyi gözünden anlar hale geliyosun sjdjdj. Sende o enerjiyi sezmedim ben işin ehline denk gelememişsin yoksa herkes bi tık anksiyetik depresyona eğimli ve hayatında bir kere de olsa farketmeden panik atak geçirmiştir.

Bir tanidigimin ilac odemesi sut kodu sizofreni olarak gecirilmis raporuna ama doktorunun acikca soyledigi sey kendisinin bipolar olusuydu, daha sonra bu sut koduna ihtiyac duyulmadigi icin bipolara cevirilmisti. Bazen sgk mevzuati geregince boyle durumlar olusabiliyor sanirim, doktorunuza bir danisin. Eger recete ettigi ilac recetesizde alinabiliyorsa raporunuzu duzenlesin.

Back
X