Doğum sonrası kemik ve eklem ağrıları

mrsmudire

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
47
106
93
Merhaba arkadaşlar 70 gün önce doğum yaptım hamilelik sırasında özellikle son zamanlarda kalça kemiklerim ağrıyordu doğumdan sonra geçer dediler fakat şimdi yine ara ara ağrıyor bir de ayak bileklerim ile bacaklarım dizden altı ön kısımda kemiklerim ağrıyor sebebi ne olabilir? Normal doğum yaptın acaba ondan mi? Ne zamana düzelir? 9 kg fazla var malesef veremedim bunun da etkisi vardır tabi.

Bende de 5-6 kilo fazlalık var, bacaklarımın altı çok ağrıyor. Çömelip kalkarken bağıracak gibi oluyorum. Bir de benim kasıklarımdan ve kalça kemiğimden çıt diye çok yüksek sesler çıkıyor. Doktoruma söyledim kalsiyum verdi. Sen de bir danış istersen.

Henuz dogum yapmadim tam bi bilgim yok ama bi arkadasim dogum yapti ondada ayni sikayetler vardi dogum oncesindede ayni sikayetleri olmustu magnezyum baslamisti gecmisti dogumdan sonrada doktoru tekrar magnezyumu onermisti.. Yinede doktoruna danis istersen kan degerlerine de baktirmis olursun

Dikkat et gebelige bagli kemik erinesi ve kemik iliginde odem olabilir

Benimde kalcam ve dizim cok agriyordu
Ortopedi dr una gittim krem verdi kullandim hic faydasi olmadi
Sonra omuzlarimda agrimaya basladi
Aile hekimine gittim vitaminlerime kan degerlerime bakarmisiniz dedim kan tahlili yapti d vitaminim cok dusukmus birkac sise d vit sonrasi agrilarim gecti.

Normal doğum yaptığın içindir canım bendede oldu 40 im çıkınca duzeldi

Zamanla düzelir canım merak etme. Bende yaşadımm aynısını. Bitiremediğin kalsitum ve magnezyum ilaçların varsa devam et vtamin alımına.

Back
X