Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum eğer kaslı bi vücudum olsa evet 56 süper ztn. Ki 56 da sabah karnım düzleşiyor kıyafetler güzel duruyor ama güniçinde yemeye başladım mı litrelerce su içtim mi koca bi göbeğim oluyor. O yüzden sabah açken 53 olayım gün içinde yediklerimle 55 fln görüneyim istiyorım. Akşam tartılınca 2 kg farkediyor sabahla benim.iki doğumla da karnım baya sağlam yumuşadı. Artık sıkılaşma zamanı spor yapmaya çalışcam olduğı kdr. Diyetisyenlerde diyor hedef kilonuzun bikaç kilo altına ininki, diyet harici kaçamaklar olunca fln ödem oluyor bişi oluyor hemen kilo artışı oluyor, güvenli aralıkta kalırsınız. Bu sefer bunu da amaçladım1.70 e 56 asiriiiiii iyi değil mi 53 az olmaz mı
Bende ismini yazicaktim yazmadım bende ergin kirbac yapıyorumDün suyu 3 e tamamlayamadım uykum çoktu erkenden yattım
Bugün sabah yine 56.7 ydim demekki tüm ödemler gitmiş önceki gün. Bundan sonra kalanlar benimdir diyip onlardan kurtulmaya çalışcam
Moral bozmamak, motivasyon kaybetmemek adına her gün tartıya çıkmıcam ama haftada bire dayanabilir miyim bilmem
3-4 güne bir bakarım ben kesin. Ama kendime söz yarın bakmak yoook hatta çrş tartılayım ben en iyisi
dün spor yapamadım önceki gün yaptığım spordan dolayı bacaklarım o kdr ağrıyordu ki yapcak halim yoktu. Demekki işe yarıyormuş tavsiye ederim ergin kırbaç diye bir spor hocası var. Eşi de inanılmaz tatlı. İnstadan fitbianne diye bulabilirsiniz. YouTube tan videolarını yapıyorum. 23 dklık yağ yakıcı diye bi videoyu yaptım bacak kalça offf diyimtüm hareketleri yapamadım tabi ama yapabilcek seviyeye bir gün gelicem
![]()
Allah kabul etsin cnm. Bnm bebiş daha doğru düzgün ek gıda almadığından tutamıyorum oruç. Seneye kısmet olur umarım.Selam canim tebrik ederim hedefindesin neticede ben bi ara 60 oldum sonra tekrar 62leri zorladim simdi 59 ama kotu besleniyorum 2 hafta oruc tuttum onun etkisiyle verdim bu ara evde spora basladim 20 dk lik falan hic yoktan hareket olsun diye
Adam çok iyi ya dimi? Ama ben dağıldım bacaklarım çok ağrıdı yaaa hareketsizlikten baya haşlamışım meğer. Eskiden olsa koymazdıBende ismini yazicaktim yazmadım bende ergin kirbac yapıyorum![]()
Duzenli yaparsak performansimiz artar bende ayniyim ama ilk bastaki kadar agrimiyo artikAllah kabul etsin cnm. Bnm bebiş daha doğru düzgün ek gıda almadığından tutamıyorum oruç. Seneye kısmet olur umarım.
Adam çok iyi ya dimi? Ama ben dağıldım bacaklarım çok ağrıdı yaaa hareketsizlikten baya haşlamışım meğer. Eskiden olsa koymazdı
Haftaya başlıcam tekrar az az bu sefer
Bende 59.8 ama diyet kafasında degilim açılışı fistikla yaptım glisemik end.dusuk diye yaninda 1 yesilcay ardından neler gelir bilemiyorum ama konteollu olacagimi sanmiyorumKızlar bu sabah tartılmıcakım ama dayanamadım
56.3 e düşmüşüm. Bu mutlulukla gaza geldim ve gerçekten de üç gün tartılmıcam. Kilo genelde 4/5 güne bir düşüyor gram olarak. O da tabi emziriyorum yoğun şekilde diye yoksa zor. Tabi yakında memeden çok gıda alacağı için zorlaşacak kilo vermelerim. O sebeple bu dönemi değerlendirip inebildiğim kdr inmeliyim. Derim büzüştü tabi spor yapmam lazım. Kilo vermek çok tatmin etmiyor çünkü beni artık
Bişi olmas kuzu fıstıktan. Bende yiyorum fıstık ezmesiBende 59.8 ama diyet kafasında degilim açılışı fistikla yaptım glisemik end.dusuk diye yaninda 1 yesilcay ardından neler gelir bilemiyorum ama konteollu olacagimi sanmiyorum![]()