Doğum sonrası kilo verme! Hedef 57

Corona ve emzirme sebebiyle aldığım takviyelerim de var
Magnezyum
C vitamini
D ve k vitamini
Omega kullanıyorum her gün. Bunlara devam

özellikle magnezyum kabızlığa çok iyi geliyor

Bir de farklı olarak if denicem. Yani aralıklı beslenme dedikleri şey. Saat 10.00 da yemeye başladıysam örneğin, 18.00 da yememi bitiricem. 16 saat açlık 8 saat tokluk şeklinde 16/8 modelini uygulucam. Aradaki öğün sayısı farketmiyor. 16 saatlik açlık kısmında ise su ve şekersiz çaylar kahveler serbest. Ama ben kahve tüketmiyorum bebeğim uyumuyor içince 😒

Günaydııın
Dün üç kez wc ye çıktım 🙈
Nasıl şişmişse karnım
Ödemi de attım
Veee 56.7 kg ile yola devam ediyorum. 56 nın üstünü görmek kabus gibiydi. Artık şu 53 ü görsem iyi olacak

dün akşam kabak soteledim üstüne yumurta kırdım yedim

suyu 3,5lt ye tamamladım. 20 dk da spor yaptım internetteki videolardan

1.70 e 56 asiriiiiii iyi değil mi 53 az olmaz mı
Kuzum eğer kaslı bi vücudum olsa evet 56 süper ztn. Ki 56 da sabah karnım düzleşiyor kıyafetler güzel duruyor ama güniçinde yemeye başladım mı litrelerce su içtim mi koca bi göbeğim oluyor. O yüzden sabah açken 53 olayım gün içinde yediklerimle 55 fln görüneyim istiyorım. Akşam tartılınca 2 kg farkediyor sabahla benim.iki doğumla da karnım baya sağlam yumuşadı. Artık sıkılaşma zamanı spor yapmaya çalışcam olduğı kdr. Diyetisyenlerde diyor hedef kilonuzun bikaç kilo altına ininki, diyet harici kaçamaklar olunca fln ödem oluyor bişi oluyor hemen kilo artışı oluyor, güvenli aralıkta kalırsınız. Bu sefer bunu da amaçladım

Sabah 1 lt suyumu içtim.
Yne aynı kahvaltıyı amaçlıyorum güzel tok tutmuştu çünkü

akşama bakcam bişiler.Acaba daha ödem var mıdır?Umarım vardır da yarın daha da düşer kilom. Üç aydır yiyorum illaki yağdanda aldım biliyorum. 55,7 ydim. 500 gr dan fazlası yağ diildir umarım aminnn

Akşam yemeğinde iki büyük tabak sebze çorbası içtim mercimek ekmeğimle beraber. Bir de ara öğünlerde bolca zeytin yedim.1 muz ve çeyrek ananas yedim.
zencefil çayı içtim ve türk kahvesi içtim. Bugün yeşilçay yok

Su henüz 2 lt oldu. 3 e tamamlarım umarım

bakalım yarın da ödem gidecek mi? 🙏🏻
Sonra artık 3-4 güne bir tartılcam yoksa motivasyonum bozuluyor artış ya da sabitlik görürsem. Ztn vercek kilom azaldı o yüzden de zorlaştı azalışlar

Dün suyu 3 e tamamlayamadım uykum çoktu erkenden yattım
Bugün sabah yine 56.7 ydim demekki tüm ödemler gitmiş önceki gün. Bundan sonra kalanlar benimdir diyip onlardan kurtulmaya çalışcam
Moral bozmamak, motivasyon kaybetmemek adına her gün tartıya çıkmıcam ama haftada bire dayanabilir miyim bilmem 🙈
3-4 güne bir bakarım ben kesin. Ama kendime söz yarın bakmak yoook hatta çrş tartılayım ben en iyisi

dün spor yapamadım önceki gün yaptığım spordan dolayı bacaklarım o kdr ağrıyordu ki yapcak halim yoktu. Demekki işe yarıyormuş tavsiye ederim ergin kırbaç diye bir spor hocası var. Eşi de inanılmaz tatlı. İnstadan fitbianne diye bulabilirsiniz. YouTube tan videolarını yapıyorum. 23 dklık yağ yakıcı diye bi videoyu yaptım bacak kalça offf diyim 🔥 tüm hareketleri yapamadım tabi ama yapabilcek seviyeye bir gün gelicem 💪🏻

Öğlen muz ve kakao ile dondurma yaptım onu yedim. Biraz ananas yedim üstüne.
Akşam biftek ve mercimek çorba ile günü sonlandırdım

Selam canim tebrik ederim hedefindesin neticede ben bi ara 60 oldum sonra tekrar 62leri zorladim simdi 59 ama kotu besleniyorum 2 hafta oruc tuttum onun etkisiyle verdim bu ara evde spora basladim 20 dk lik falan hic yoktan hareket olsun diye

Dün suyu 3 e tamamlayamadım uykum çoktu erkenden yattım
Bugün sabah yine 56.7 ydim demekki tüm ödemler gitmiş önceki gün. Bundan sonra kalanlar benimdir diyip onlardan kurtulmaya çalışcam
Moral bozmamak, motivasyon kaybetmemek adına her gün tartıya çıkmıcam ama haftada bire dayanabilir miyim bilmem 🙈
3-4 güne bir bakarım ben kesin. Ama kendime söz yarın bakmak yoook hatta çrş tartılayım ben en iyisi

dün spor yapamadım önceki gün yaptığım spordan dolayı bacaklarım o kdr ağrıyordu ki yapcak halim yoktu. Demekki işe yarıyormuş tavsiye ederim ergin kırbaç diye bir spor hocası var. Eşi de inanılmaz tatlı. İnstadan fitbianne diye bulabilirsiniz. YouTube tan videolarını yapıyorum. 23 dklık yağ yakıcı diye bi videoyu yaptım bacak kalça offf diyim 🔥 tüm hareketleri yapamadım tabi ama yapabilcek seviyeye bir gün gelicem 💪🏻
Bende ismini yazicaktim yazmadım bende ergin kirbac yapıyorum 😃

Selam canim tebrik ederim hedefindesin neticede ben bi ara 60 oldum sonra tekrar 62leri zorladim simdi 59 ama kotu besleniyorum 2 hafta oruc tuttum onun etkisiyle verdim bu ara evde spora basladim 20 dk lik falan hic yoktan hareket olsun diye
Allah kabul etsin cnm. Bnm bebiş daha doğru düzgün ek gıda almadığından tutamıyorum oruç. Seneye kısmet olur umarım.
Bende ismini yazicaktim yazmadım bende ergin kirbac yapıyorum 😃
Adam çok iyi ya dimi? Ama ben dağıldım bacaklarım çok ağrıdı yaaa hareketsizlikten baya haşlamışım meğer. Eskiden olsa koymazdı
Haftaya başlıcam tekrar az az bu sefer

Kızlar bu sabah tartılmıcakım ama dayanamadım 🙈😂
56.3 e düşmüşüm. Bu mutlulukla gaza geldim ve gerçekten de üç gün tartılmıcam. Kilo genelde 4/5 güne bir düşüyor gram olarak. O da tabi emziriyorum yoğun şekilde diye yoksa zor. Tabi yakında memeden çok gıda alacağı için zorlaşacak kilo vermelerim. O sebeple bu dönemi değerlendirip inebildiğim kdr inmeliyim. Derim büzüştü tabi spor yapmam lazım. Kilo vermek çok tatmin etmiyor çünkü beni artık

Kahvaltı aynı
Akşam yemeği bir küçük kabak, patlıcan ve kapyayı soteledim az zeytinyağıyla. Üstüne 3 yumurta kırdım yedim. Ara öğünde muz kakao ve günkurusu ile yaptığım dondurmamdan yedim günü kapadım. Artık su içmeye devam hele sıcaklarda rahat içiliyor

Allah kabul etsin cnm. Bnm bebiş daha doğru düzgün ek gıda almadığından tutamıyorum oruç. Seneye kısmet olur umarım.

Adam çok iyi ya dimi? Ama ben dağıldım bacaklarım çok ağrıdı yaaa hareketsizlikten baya haşlamışım meğer. Eskiden olsa koymazdı
Haftaya başlıcam tekrar az az bu sefer
Duzenli yaparsak performansimiz artar bende ayniyim ama ilk bastaki kadar agrimiyo artik😊

Kızlar bu sabah tartılmıcakım ama dayanamadım 🙈😂
56.3 e düşmüşüm. Bu mutlulukla gaza geldim ve gerçekten de üç gün tartılmıcam. Kilo genelde 4/5 güne bir düşüyor gram olarak. O da tabi emziriyorum yoğun şekilde diye yoksa zor. Tabi yakında memeden çok gıda alacağı için zorlaşacak kilo vermelerim. O sebeple bu dönemi değerlendirip inebildiğim kdr inmeliyim. Derim büzüştü tabi spor yapmam lazım. Kilo vermek çok tatmin etmiyor çünkü beni artık
Bende 59.8 ama diyet kafasında degilim açılışı fistikla yaptım glisemik end.dusuk diye yaninda 1 yesilcay ardından neler gelir bilemiyorum ama konteollu olacagimi sanmiyorum😮

Bende 59.8 ama diyet kafasında degilim açılışı fistikla yaptım glisemik end.dusuk diye yaninda 1 yesilcay ardından neler gelir bilemiyorum ama konteollu olacagimi sanmiyorum😮
Bişi olmas kuzu fıstıktan. Bende yiyorum fıstık ezmesi

bayramda eşim evde olcak korkuyorum bende tutamamaktan. Normalde erken gidip geç geliyo işten de rahat ağzımı tutuyorum. Ama o olumca fena. O yüzden aylardır yedim ztn

Sabah sağlıklı kahvaltımı yaptım her zamanki gibi.
Akşam gene uydururum bişiler artık

kabak seviyorum iyi oluyo. Et mi yesem bilemedimki 🤷🏻‍♀️

Günaydınlaaar
Dün akşamı kuzu pirzola yiyerek kapadım yanında bişi yemedim

öğlen muz kayısı fıstık ezmesi ve kakaoyu bızzttlatıp dondurma yaptım onu yedim

Karnımın şişliği indi resmen. Elbiseler çok daha iyi görünüyor. Şu bayramı da atlatabilsem süper olcak bakalım en az hasarla geçirmeyi düşünüyorum 😅

Back
X