Doğum Sonrası Kilo Vermek ve Göbek Eritmek

svgm

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013
17
1
8
Sakarya
Merhaba kızlar!
Yaklaşık 3 ay önce doğum yaptım, hamileliğim boyunca 20 kilo aldım ve ilk 2 ayda 10 kilo verdim ama sonra 2 kilo daha aldım, bi de kocaman göbeğim var doğumdan sonra hiç geçmedi. Emzirirken kilo vermek ve göbeği eritmek için önerisi olan arkadaşlar var mı ? :2:

Arkadaşım bende senin gibi dertlıyım.. Göbeğe stres film sarmk iyi geliyormuş acayip terletiyor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

En ıyısı düzenli beslenıp egzersız yapmak her gün 15 dk bıle ayırsan yeterli gelir egzersız için

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ve zamanla zayıfladıgını goreceksın,zaten 1-2 aya kılolarını hemen veremezsın bıraz sabır ıster kendımden bılıyorum çünki

1 seneden önce göbek erimiyor tecrübeyle sabit ve kesinlikle eskisi gibi olmuyor malesef sen gibi 20 kilo aldım 1 sene sadece 10 kilo gitti gram veremedim tabi dikkat etmedim yeşil çay falanda içmedim süte geçmesin diye sonra içtim 4 kilo verdim. 16 aylık adet oldum tüm şişlik gitti kilom değişme di ama daha zayıf göründüm. Hala 6 kilom var ama kendimi daha iyi hissediyorum. Göbeğime rağmen. Hala emzirmeye devam.19 aylık oğlum. Oruç tutuyorum ama kilo aldım. Şu 6 kilomda gideydi.

Arkadaşlar merhaba bende çok büyük bir kilo soru içindeydim ve çok özel bir ürünle karşılaştım. Daha doğrusu arkadaşımın sayesinde bununla tanıştım. Ürünün ismi Pure Nature akıllı kıyafetler. ürünü 28 günde giydiğinde 1 beden inceltiyor. Arkadaşım gerçekten çok memnun hatta çokta mutlu. Bende hemen sipariş verdim. Ve gerçekten çok umutluyum bu üründen. denemekte fayda var. purenature com tr

Son düzenleme:
O göbek ah o göbek.... Üzerine şiirler yazıcam artık. Bütünleşti benle gitmiyor. En iyisi emzirme sonunda yoğun bir plates iyi bir diyet ve yüzme. Eminim işe yarar. Benim oğluş 10 aylık 10 ayda 10 kilo vermişim. Daha 20 kilo var. 89 la doğuma gittim şu anda 78 kiloyum. 😒😒😒😒😒

Back
X