Doğum sonrası kilolar ne alemde kızlar..

NevYas

Guru
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
6.007
8
356
İstanbul
Doğumlarımızı yapalı 1,5-2 ay kadar oldu peki ya kilolar ne durumda.Göbek eritme konusunda neler yapabiliriz hadi paylaşalım :8:

Doğumdan önce : 72.4
Doğuma girerken : 83.5
Şuanda : 75

Doğumdan önceki kiloma 2.5 kg kaldı ama göbeğim var biraz bu nasıl eriyecek bilmiyorum..Ayrıca 65 kg düşmek istiyorum bakalım emzirme yarayacak mı :))

burası cok ıyı olmuş göbek göbek ahh:D
bende hamile kalmadan önce 60 kılo
doguma gırerken 82 kılo
şuan 68
fazladan 8 kılo var nasıl gıtcek bılmıyorum gören aman zayıflama diyip duruyo kıyafetlerım olmuyo ya sabredıyom bı 3 klo daha versem :Dtatlıyı kestım 1kılo gıttı zamanla artık ama kac ayda bılemıyom:D

Kızlar karışmış gibi olucam ama dert etmeyin bu kadar bide daha çok erken sizin için bebişleriniz daha emecek inşallah sakın rejim falan yapmayın kendinizi de üzmeyin emin olun öyle böyle gidio kilolar hatta melekleriniz biraz da benimki gibi hareketli olursa hamişden öncekine bile dönüyosunuz ama zamana yaymak en önemlisi mesela ben 60 la hamiştim 73 le doğuma girdim doğumdan çıktımda 64 kiloydum ama emzirirken açıkçası dikkat etmedim 68 lere kadar çıktım bebeğimin 6. ayında biraz dikkat etmeye birazda kuzuma borçlu olarak ama yavaş yavaş 3-4 aya bölerek 58 e indim..yaklaşık 4 aydır da ne alıyorum ne veriyorum hiç dikkat etmiyorum üstelik...lütfen sizde hemen vericem deyip abuk subuk rejim safsatalarına kanmayın....kokluyorum gıdılarından meleklerinizi....

88 le doguma gırdım...78 le çıktım...şimdiye kadar da beş kılo verdım. dogum öncesı kılom 69 du...her yerım erıdı bı göbek duruyo:(

ben 52 kg ile hamile kaldım
13 kilo alıp doğuma 65 kg ile gittim 60 kilo ile geri döndüm
hiç rejim yapmadan emzirerek verdim kiloları, şimdi 55-56 kg civarındayım

ama kıyafetlerim olmuyoooo :(

göğüslerim iki beden büyüdü, göbeğim de var biraz, tüm kıyafetlerim de darmış benim, üstlerim olmuyo hiç :(

göbek için mekik çekmeye başlıcam, günde 50 tane

hamile kaldığımda 60 kiloydum 72 kiloyla doğuma gittim şimdi 63 64 civarıyım 62 kadar düştüm ama 2 kilo yine aldım hiç bir kıyafetim olmuyo

61 ,le başladım 80,le bitti...şu an 67 kiloyum...şu fazlalık 6 kıloyuda verırsem dahasını ıstemem..hafifte göbek var

Kızlar karışmış gibi olucam ama dert etmeyin bu kadar bide daha çok erken sizin için bebişleriniz daha emecek inşallah sakın rejim falan yapmayın kendinizi de üzmeyin emin olun öyle böyle gidio kilolar hatta melekleriniz biraz da benimki gibi hareketli olursa hamişden öncekine bile dönüyosunuz ama zamana yaymak en önemlisi mesela ben 60 la hamiştim 73 le doğuma girdim doğumdan çıktımda 64 kiloydum ama emzirirken açıkçası dikkat etmedim 68 lere kadar çıktım bebeğimin 6. ayında biraz dikkat etmeye birazda kuzuma borçlu olarak ama yavaş yavaş 3-4 aya bölerek 58 e indim..yaklaşık 4 aydır da ne alıyorum ne veriyorum hiç dikkat etmiyorum üstelik...lütfen sizde hemen vericem deyip abuk subuk rejim safsatalarına kanmayın....kokluyorum gıdılarından meleklerinizi....

cookk sagoll icimi rahatlattı bu mesajın :)

benim hamile kalmadan önce de zaten 9 kilo fazlam vardı.

57 ile hamile kaldım. 13 kilo alıp 70 ile doğuma girdim. Doğumdan 1 hafta sonra 62'ydim. Ama o gün bu gündür tartıya cıkmıyorum ve doğumdan hemen sonra kalmış olan 6 aylık civarı görünümündeki göbeğim hala bütün haşmetiyle yerinde durmakta. Vermem gereken en az 14 15 kilo var ama bebeğimi emzirdiğim sürece bunu kafama takıp rejim yapmayacağım.

Doktorum 3 ay bittikten sonra karın egzersizi yapabilirsin dedi. Bir ayım kaldı, ondan sonra mekiklere başlarım, yürüyüşlere başlarım. Ekmeği falan azaltırım ama yediklerimden kesmeye kalksam zaten az olan sütüm iyice azalacak. Ben de oluruna bıraktım bakalım :)

Son düzenleme:
56 yla hamile kaldım68le doğuma girdim. şimdi 59 kiloyum. göbeğim de gitti gibi dışarıdan hiç belli olmuyor. dar önden düğmeli gömlekler hariç bütün kıyafetlerimi giyebiliyorum... 55 e düşmek istiyorum ama bendeki bu iştah varken şimdilik zor gibi

60 la hamile kaldim 75 le dogurdum 67 kiloyum 2 ay oldu vermenin aksine alicam diye beni korku aldi

60 kiloydum doğumla 9 kilo gitti şimdi 63 kiloyum gitmiyor gitmiyor şu üç kilo ne yapsamda yapıştı kaldı göbeğimde birikmiş sinir oldum:20:

ben 57 ile hamile kaldım...73 ile doğuma gittim....60 'a kadar düşmüştüm...ama şimdi yine 62 oldum....deli gibi çikolata yiyorum....bu gidişle zayıflamak hayal :((

bnde 68de kaldım gıtmıyor göbeğimden iğrendım ya nasıl vucudum vardı kocm sen zayıflarsın dıyo su 8 kılo gıtsın baska bısey ıstemıyom sauna belt alcm göbeim için burda okumustum kızlar yapmış ıyı gelmiş karın bölgesı komple gtmiş darsı bızım basımıza :62::62:

merhaba kızlar
bende 65 ile hamile kaldım 84 le doğuma gittim
doğumdan çıkınca 75 kiloydum şişliklerim gidince 70 e düştüm
şimdi 66 kiloyum azcık bi göbek kaldı sadece
tabi ben biraz sıkıntıdan verdm kiloları tek derdimiz bu olsun boşverinn

Back
X