Doğum sonrası kilolar ne alemde kızlar..

56 ile hamile kaldım 74 doğum yaptım şimdi 67 kiloyum ve sinir oluyodum
bende güzellik merkezine gidiyorum kızlar vücut inceltmeye gerçektende işe yarıyo
bunun yanında rejimede başladım ama rejim işe yaramıyo
bide sabah akşam 1 bardak kaynak suya 2 yemek kaşığı elma sirkesi koyup içiyorum
zayıflatıyomuş öle diyolar :((((

benim hedefim hamile kaldığım kiloya inmek, yani 52.

ne güzel 55 olmuştum ama şimdi süt olsun diye ye ye ye nolcak, oldum 57-58.

:84:

bn 64,5 kılodayım ama göbegım gtmıyo bır tulu oda tatlı yemekten :)

valla benimde gitmiyor sık sık ye gitmiyo az ye gitmio spor yap gitmio öffff taktım bende napcam bilmiyorum 67 yim oda sabahları 54 tüm hamile kaldığımda ben sıska günlerimi özledimmmm

bugün diyetisyen randevum vardı. 59'a düşmüşüm, aslında 58,5 olmalıydı ama buna da şükür :) kaldı geriye 10 kilooo :) 2 kilo sonra da hamile kaldığım kiloya ulaşmış olucam nihayett

ben iki kilo daha aldım oldum 65 oysa 60 kilo ile hamile kaldım 72 doğum yaptım hızla 62 düştüm süt derdine 2 kilo daha aldım hatta 3 65 oldum sinir oluyom

56 ile hamile kaldım, (yıllardır 52ydim, doktorda tartılınca 56yı görünce çok şaşırdım. hatta evde ve babamlarda tartılınca da 52 çıkıyordum. ama ondan sonra hep sadece doktorda tartıldım) 66 ile doğuma girdim. doğum sonrası hiç kiloma bakmadım.(eskiden kilo takıntım vardı, nerdeyse hastalık derecesine varıyordu yine takıntı yapacağım diye mümkün olduğunca az tartılıyorum) 2 aylık kontole gittiğimizde baktım 59. göbeğimin yavaş yavaş eridiğini hissediyorum ama hala sanırım kilo aynı. 1-2 haftadır bacak ve göbek hareketlerine başladım. aslında derdim kilo değil de biraz toparlanmak istiyorum. (bu arada hiç diyet miyet yapmıyorum, 2 ay daha bekleyeceğim ondan sonra ihtiyaç görürsem yapacağım bakalım.)

bugün diyetisyen randevum vardı. 59'a düşmüşüm, aslında 58,5 olmalıydı ama buna da şükür :) kaldı geriye 10 kilooo :) 2 kilo sonra da hamile kaldığım kiloya ulaşmış olucam nihayett

ne yiyiosun fragola bizede yazsana nasıl düştün ?

yalnız degılsınnnn:(

seviniyimmi üzülüyüm mü canım yaa
kendimden iğreniyorum şu sıralar
doğumdan sonra 10 kilo gitti sonra sütüme nazar değdi 5 kilo aldım süt gelsi diye yeyince !!!!!!!
şimdi o kilo yapıştı gitmiyo azda yiyorum ama gitmiyor gitmmiiyooorrrrrrrr
senin bi yolun varmı
diyetisyene gitcem ama eşim kızıyo çocuk emiyo olmaz sonra gidersin diyoooo

Back
X