arkaşlar ben hamile kalmadan önce 50 kiloydum. doğuma 70 kilo ile gittim. doğumdan geldiğimde tartıldım. 58 kiloydum. ama 4 aydır bir kilo bile veremedim. çok üzülüyorum. sütümde öyle çok değil. hatta biraz problemli.her gün egzersiz yapıyorum. termal sauna şort aldım onu kulanıyorum. herbaliumdan aldığım keten tohumlu karışım ve bitkiözünü kullanıyorum. bir işe yaramadı. ne yapıcam nasıl kilo vericem bilmiyorum. önerisi olan var mı?
arkaşlar ben hamile kalmadan önce 50 kiloydum. doğuma 70 kilo ile gittim. doğumdan geldiğimde tartıldım. 58 kiloydum. ama 4 aydır bir kilo bile veremedim. çok üzülüyorum. sütümde öyle çok değil. hatta biraz problemli.her gün egzersiz yapıyorum. termal sauna şort aldım onu kulanıyorum. herbaliumdan aldığım keten tohumlu karışım ve bitkiözünü kullanıyorum. bir işe yaramadı. ne yapıcam nasıl kilo vericem bilmiyorum. önerisi olan var mı?
ben heleeee 49 kg hamıle kaldımveee 80 kgyle doguma gıttım ınanabılıyormusunuz 80 80....
ama su anda merak etıtıgınız sonuc dımııııı.....
benım sadece 2 kg kaldı verılıcek dpogum yapalı 6 ay olucak kendınıze takıntı yapmayın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?