Doğum sonrası kilolar

esmer_86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2012
28
10
Arkadaslar doğum öncesi 56 kiloydum doğumdan 1 hafta sonra ise 68 kiloydum.Bebeğim 7 aylık ve ben emzirme döneminde hızla kilo aldım suan 78 kiloyum geçen hafta işe başladım aynı zamanda diyetede Allah yardimcim olsun emzirirken çok zor oluyo ama yinede azim etcem inşallah dua edinnn bana katılmak isteyen olursa beklerim

Arkadaslar doğum öncesi 56 kiloydum doğumdan 1 hafta sonra ise 68 kiloydum.Bebeğim 7 aylık ve ben emzirme döneminde hızla kilo aldım suan 78 kiloyum geçen hafta işe başladım aynı zamanda diyetede Allah yardimcim olsun emzirirken çok zor oluyo ama yinede azim etcem inşallah dua edinnn bana katılmak isteyen olursa beklerim
Bebegini allah bagislasin canim..
Yeni almissin sayilirsin...hemde emziriyorsun emin ol daha kolay gidiyor emzirirken...
İşe de başlamissin...evde olmaktan daha kolay olacak diyet yapmak...
Sürekli mesgul olcaksin cunkü..
Sakın bırakma ...
Sen azimli ol, burayı ihmal etme:KK19:destekcin cok olur

Bebegini allah bagislasin canim..
Yeni almissin sayilirsin...hemde emziriyorsun emin ol daha kolay gidiyor emzirirken...
İşe de başlamissin...evde olmaktan daha kolay olacak diyet yapmak...
Sürekli mesgul olcaksin cunkü..
Sakın bırakma ...
Sen azimli ol, burayı ihmal etme:KK19:destekcin cok olur

Çok tsk ederim arkadaşım ilk bebeğimden sonra 85 den 52 düştüm zor bi sürecti ama başardım şimdi aynı şeyleri yeniden yaşıyorum ama basaracagimmmmm

Çok tsk ederim arkadaşım ilk bebeğimden sonra 85 den 52 düştüm zor bi sürecti ama başardım şimdi aynı şeyleri yeniden yaşıyorum ama basaracagimmmmm

günlüğün hayırlısı olsun canım benimde 5 aylık bebeğim var 21 hazirandan beri diyetteyim 85.8den 76.8e düştüm istedikten sonra başarabiliriz bir kere başarmışsın yine başarırsın günlüğünü takipteyim sakın pes etme

Aa 2. ymis..ne güzel tecrübelisin...
Ben 1. Dogumumda veremedigim kilolarimla cebellesiyorum hala...
1 kere basarmissin..
2. Si daha kolay elbet

Canım sanada Tebrikler çok iyi valla darısı bana nasıl bir diyet uyguluyosun biraz Tiyo verirmisinnnnn

Evet canim yemeyi sevdigimizden almiyor muyuz onca kiloyu zaten

Canım sanada Tebrikler çok iyi valla darısı bana nasıl bir diyet uyguluyosun biraz Tiyo verirmisinnnnn

ilk önce sabır gerekiyor canım yağlı yemekler hamurişleri tatlıları kestim bayramda üç gün ara verdim yemek yemek çok güzel ama kilolarda bir o kadar da kötü bu yüzden toparlandım arada kaçamak yaptığında hemen toparlamanlısın önemli olan düşsende kalksanda devam etmelisin

X