Doğum Sonrası Kilolara Elveda Demek İsteyen Azimli Anneleeerrr Burayaaa... :)

Ceremyo

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2015
431
310
18
30
Annisleer hamile.kaldik.bebislerimizi kucagimiza aldiik.hersey cok.guzelldii tabii ama.dogumdan sonra kalan kilolar ve ozellikle koca bir göbek dışında :KK12:
Simdi burada birbirimize.destek.vererek hirslandirarak dogum kilolarimizdan kurtulup fit bakimli.guzel anneler olma zamaniiii :KK5: haydi gelin birlikte kendi diyetimizi olusturalim.ve fazla kilolarimizdan sonsuza dek kurtulalimm :KK31::KK36::KK37:

26 Mart 2016/ 60.400

Son düzenleme:
Elbet ilerleyen zamanlarda bana eslik.etmek isteyenler oluur :KK36:
Bn burada yediklerimi yaptigim.sporlari kilomu paylasarak kendi diyet günlüğümu olusturucam boylece kendimi motive edicem:KK72:ins fazla kilolarimdan kurtulucamn:KK68:

IMG_20160326_082905.webp

Eveet su anko kilomm.bu yeni tartildim...
Hedefim 53-54 kg olmak... Boyum 1.59 o yuzren bu kilo bana.fazla bnm ideal kilom 55 aslinda ama.bn onun da altina inmel.incecik bir bele sahip olmak istiyorum :KK73:

Biraz once hafif bir sabah sporu yaptim
15 mekik
15 sınav
150 ip atladim
Gun gectikce arttiricam bunu ve gunde en az yarım saat yuruyus yapicam :KK15:

IMG_20160326_105620.webp

Budaa sabah kahvaltim...
Doydum mu doymadim ama porsiyonlarimi kucultuyorum :KK36:

Bende varıııımmm.. 2 ay önce doğum yaptım.. Doğumdan hemen sonra 12 kilo verdim 2 hafta içinde.. Ama şu an emziriyorum diye kısamıyorum yediklerimi.. Kilo aldım ama kararlıyım kurtulcam bu kilolardan..
Su an ki kilom 90,7.. Boyum 167..
Sabah kahvaltimi saat 8de yaptım. Havuç, beyaz peynir, zeytin,yeşillik, yumurta ve rezene çayı kahvaltı menüsüydü. yalnız olduğumu için bebeğimi bırakıp yürüyüş yapamıyorum.. Evde spor yapmaya çalışayım bende...

Bende varıııımmm.. 2 ay önce doğum yaptım.. Doğumdan hemen sonra 12 kilo verdim 2 hafta içinde.. Ama şu an emziriyorum diye kısamıyorum yediklerimi.. Kilo aldım ama kararlıyım kurtulcam bu kilolardan..
Su an ki kilom 90,7.. Boyum 167..
Sabah kahvaltimi saat 8de yaptım. Havuç, beyaz peynir, zeytin,yeşillik, yumurta ve rezene çayı kahvaltı menüsüydü. yalnız olduğumu için bebeğimi bırakıp yürüyüş yapamıyorum.. Evde spor yapmaya çalışayım bende...
Hosgeldiiinn tatliim... Sonunda birisi geldi :-) kahvaltini cok.gzuel.yapmussin afieyt olsunnn birlikte kurtulalim.ins bu kilolardan:KK5:
Bu arada bebegin hayirli olsun gile gule büyüt canim... Bnde yalnizim.burda ama.bnm bebegim 8 aylik oldu ve havalarda bu aralar iyi diye bebegimi arabasina atiyorum.cikiyoruz oda cok.mutlu oluyor hem parka goturuyorum cocuklari falan izliyor :) ... Emzirdigin icin fazla kisma tatlim sutunu etkilemesin ama dana tavsiyelerim gunde 3-4 litre su mutlaka ic hem sutun icin faydali olacak hemde kilolat gidecek abur ciburdan kacin saglikli ve duzenli beslen zamnla bir bakmissin hem şutune hic bir etkisi olmadan kilolar gidecek hem de cok saglikli beslenip bebegine cok.kaliteli bir sut vermis olacaksin:KK66:

Burafa yedikelrimizi.yaptigimiz sporlari kilolarimizi paylasarak birbirimize destek olalim evinde tartin varsa cuma.gunleri tarti gunumuz olsun ve her hafta cuma sabah tartilip kilomuzu paylasalimmm :KK36:

Bende bugün başladım kendi çapımda suan 71 kiloyum 160 boy ve hamile kalmadan önce 58 kiloydum hedef 55-54 hadi hayırlısı olsun bebis küçük çok giremem ama yazarım kilomu ;)

Tmm anlaştık öğünlerimi atlamamaya dikkat ediyorum. Bugün ikinci günüm.. Öğle yemeğinde menemen ve iki dilim ekmek yedim.. 3 adet ceviz yedim bide az önce. Suyu severek iciyorum. Günde 4 veya 5 litre..

Ben de Varım.Doğum yapalı 9 ay oldu ama kilolarım hala yerinde doğumdan önce 58 hamilelikte 25 kilo aldım 83 kiloyla doğuma girdim boyum 1,67 yaklaşık 2 gundur yediklerime dikkat ediyorum şuanki kilom 69.5 hedefimde 59 :) Yalnız şu yoğurtlu limonlu pulbiberli olan kürü denedim gerçekten zayıflamaya yardımcı ama kalıcı değil malesef :(

Bende bugün başladım kendi çapımda suan 71 kiloyum 160 boy ve hamile kalmadan önce 58 kiloydum hedef 55-54 hadi hayırlısı olsun bebis küçük çok giremem ama yazarım kilomu :KK66:

Sende hosgeldiinn caniimm... Girdikçe kilonu ve naisl veridgini bizimle paylassanda yeterli :)

Tmm anlaştık öğünlerimi atlamamaya dikkat ediyorum. Bugün ikinci günüm.. Öğle yemeğinde menemen ve iki dilim ekmek yedim.. 3 adet ceviz yedim bide az önce. Suyu severek iciyorum. Günde 4 veya 5 litre..
Ooo sende hosgeldin harikasin sen baslamissin bilee :) birlikte devam edicez ins fazla kilolardan kurtulcaaazz... :) kilonh ve hedefini de paylasirsan sevinirim.tatliimm :*

Ben de Varım.Doğum yapalı 9 ay oldu ama kilolarım hala yerinde doğumdan önce 58 hamilelikte 25 kilo aldım 83 kiloyla doğuma girdim boyum 1,67 yaklaşık 2 gundur yediklerime dikkat ediyorum şuanki kilom 69.5 hedefimde 59 :) Yalnız şu yoğurtlu limonlu pulbiberli olan kürü denedim gerçekten zayıflamaya yardımcı ama kalıcı değil malesef :KK43:[/QUOT
Sendee hoşgeldin tatliimm...
Harrika diyet yapmaya cok uygunsun... Evet bnde dendjm onj bir hafta kadar sonra etkisini kaybetti gercekten... Ama soyle yapabilriz vucudu alistirmamak sasirtmak gerekiyormus ya bir hafta bi kür diger jafta baska bir kür diye gidebilirz boylece vucud alismaz ;)

Kizlar kusura bakmayin bgun butun gun disardaydim ve o yuzden giremedjm hic... Fazlasiyla yuruyus yapmış oldum cok iyi oldu ama :) kahvaltıdan sonra ikindin gibi iki barfak az sekerli cay yaninda bir tane kucuk borek yedim arkadaslardaydik
Disarda yemek yedik bn sadece bir kase mercimek corba iki tane tavuk sis ve biraz da salata yedim dikkat ettim.yaniii disarda olmama ragmen :) ;) dhaa sonra eve geldimtrn sonra da yarim elma yedim ve gunj bitirdum bugun grrcekten dogru duzgun bisey yemedim yani :KK54:

Aa kizlar bu arada biraz kendimizden ve bebislerimizden de bahsedelim mi sohbet etmjs oluruz birbirimizi taniriz biraz :KK39:
Bn 20 yasimda anne oldum bebegim 29 temmuz dogumlu... Bi kac gun sonra sekiz aylik olcak :KK36:kizim cok hareketli ve birazda problemli bir bebk iki ayidr da emmeyi birakti zaten dorduncu aydan sonra gunde iki uc defa sadece uykusunda emiyordu altinci aydan sonra da bronsit oldu ve ondan sonra uykusunda bile hic almadi simdi gun boyu ek gida geceleri ve aksamlari maam aliyor:KK42: kilo alimk.sıkıntılı bir bebk ama su aralr eskisine gore daha iyi cok.sukur :KK36:
Bnde 57-58 kgyle hamile kaldim 67-68 kgyle dogum yaptim doğumdan iki ay sonra 56 kgye kadar dustum.daha sonra sut olsun diye asiri yemekten 64.5 kilo oldum ve kendime bir dur dedim biraz dikkat etmye falan basladim uc ay onceydi bu uc ayda sanirim tekrar 60-61 kgye düştüm... Ama artik cok dhaa sıkı bir diyet yaparak 53-54 jgye kadar inmek.istiyorum kesinliklee.. Cunku boyum da kisa 1.59-60 im 60 kg non uzerine cikinca baya kilolu gorunuyorum ve kocaman bir gobegim kaldi dogumdan sonra ondan kurtulmak ustiyoruumm sallanan o goebkten:KK34:

Gunaydiinn kizlaaarr... Diyete devaam haftasonu baya yigundu pek giremdim ama diyetimi ihmal.etmedim kesinlikle sporumu da yaptim ama bugun kendimi cook yorgun hissediyorum spor falan yapasim yok yaa ooff :mad:
Kahvalti bile hazirlamadim.kendime sadece bir dilim.yumurtali ekmek yedim bu ogunu boyle kapattim... :KK54: bi dhaa ki ogun corba icicem zaten simdi uzandim oylee pazatesi sendromuna girdum.galibaa :mad:

günaydın kızlar ben diyet programlarına pek uyamıyorum malesef Antepte yaşıyorum malum:) sadece yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum kızımda tam hareketli döneminde onun peşinde koşturuyorum :) Sabahları haşlanmış yumurta peynir salatalık ve yeşillik yiyorum öğle zeytinyağlı sebze yemeği 5 6 kaşık 2 dilim ekmekle sabah kahvaltısından ve akşam yemeğinden sonra 1 bardak yeşilçay içiyorum.sizler neler yapıyosunuz ekstradan uyguladığınız bir diyet var mı?

Meraba kızlar bende sizinle birlikte kilo vermek istiyorum benimde bebeğim bir hafta sonra 8 aylık olacak bugün tartıldım 59.6 kilo yum 8 kilo vermem gerek öncelikli hedefin 55 i görmek ama bi türlü ne diyet yapmayı becerebiliyorum ne de spor yapma çok üşengecim spor yapmak çookk zor geliyor sporsuzda gitmiyor bu kilolar belki sizinle başlarım bende

Back
X