Doğum Sonrası Kilolara Elveda Demek İsteyen Azimli Anneleeerrr Burayaaa... :)

O kadar çok diyet programları ve diyet hakkında şey okudum ki az çok bilgi sahibiyim ama uygulayamıyorum bi türlü tam kararlı giderken annemde kalmak zorunda olunca ya annem tepiştiriyo te diye ya da eşime yenik düşüyorum kararlı olmam gerek sanırım öncelikle:(

günaydın kızlar ben diyet programlarına pek uyamıyorum malesef Antepte yaşıyorum malum:) sadece yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum kızımda tam hareketli döneminde onun peşinde koşturuyorum :) Sabahları haşlanmış yumurta peynir salatalık ve yeşillik yiyorum öğle zeytinyağlı sebze yemeği 5 6 kaşık 2 dilim ekmekle sabah kahvaltısından ve akşam yemeğinden sonra 1 bardak yeşilçay içiyorum.sizler neler yapıyosunuz ekstradan uyguladığınız bir diyet var mı?
Hoşgeldin caniim sende...dikkat ederek porsiyonlari kuculterek baslamak en dogurusu zaten bnce birden siki bir diyete giremezsin. bebegin kac aylik emziriyor musun bu arada.... Kac kilosun birde :KK52:

Meraba kızlar bende sizinle birlikte kilo vermek istiyorum benimde bebeğim bir hafta sonra 8 aylık olacak bugün tartıldım 59.6 kilo yum 8 kilo vermem gerek öncelikli hedefin 55 i görmek ama bi türlü ne diyet yapmayı becerebiliyorum ne de spor yapma çok üşengecim spor yapmak çookk zor geliyor sporsuzda gitmiyor bu kilolar belki sizinle başlarım bende
Eveet sendw hosgeldin canim.bn.sende o isigi gordum.:KK5:aynn bnde spor yapma konusunda pek azimli degilim.malesef bi iki gun yapiyorum sonra yapmak.istemiyorum havalar duzelsin de ins yruuyuse cikicam bari hem bebegimi dolastirmis olurum hem de sporumu yapmis olurum diye dusunuyorum o zamn evde de sadeec mekik sonav cekiyorum birde ip atliyorum fazla uzun surmuyor onlarda birlikte yapariz ins :KK54:

O kadar çok diyet programları ve diyet hakkında şey okudum ki az çok bilgi sahibiyim ama uygulayamıyorum bi türlü tam kararlı giderken annemde kalmak zorunda olunca ya annem tepiştiriyo te diye ya da eşime yenik düşüyorum kararlı olmam gerek sanırım öncelikle:KK43:
Aynn ilk oncelik kararli olmak ve nefsimize hakim.olmak.o da hiic kolay degil.ama yavas yavas olabilecegiji dusunuyorum.ins yaa simdilik porsiyonlarimi ufalttim.biraz bu hafat fazla kilo veremesemde ilerleyen haftalarda kilolarin pitir pitir gdiecegine inaniyorum :KK36:

Eveet kizlae bugun kahvaltidan sonra can col.cikolata crkti ve bnde bi tane elma dilimledim.uzerine tarcin serptim ve yedim tatli istegini yok ettigini ogrendim bugun ve gercekten ise yaradi...daha sonra oglen bir kase mercimek corbasi ictim aksam.uzeri bi bardak tarcinli sut ictim ve aksam yemegomde 5-6 kasik pilav ve bolca salata yedim... Sidmiye kadar bunlari yedim ama.bugun spor yapmadim :63:

Hoşgeldin caniim sende...dikkat ederek porsiyonlari kuculterek baslamak en dogurusu zaten bnce birden siki bir diyete giremezsin. bebegin kac aylik emziriyor musun bu arada.... Kac kilosun birde :KK52:
bebeğim 9 buçuk aylık emzirmeyi 5 ayda bıraktık 57 ile hamile kalmıştım doğumdan sonra 76ya düştüm şuanda 68 kiloyum kilodan ziyade bide şu sezeryan göbeği var baş belası :(

bebeğim 9 buçuk aylık emzirmeyi 5 ayda bıraktık 57 ile hamile kalmıştım doğumdan sonra 76ya düştüm şuanda 68 kiloyum kilodan ziyade bide şu sezeryan göbeği var baş belası :KK43:
Allah bagislasin canım yavrunu :) aynn bnm sıkıntım da o kilodan ziyade o göbek bn normal dogum yaptım aslinda ama gobegim var yine de :(

Slm arkadaslar bende kilo vermeye calisiyorum 1.5 aylik oldu bebegim emziriyorum dikkat etmeye calisiyorum 75 kiloyum 60a dusmek hedefim forum hala aktif mi acaba

Ben sabahları cevizli su içiyorum kızlar.. Tok tutuyor ve yağ yakıyor.. Sanırım aramızda benden kilolusu yok.. Su an 89 kiloyum.. Diyete başlayalı yarın iki hafta olacak.. Her hafta cuma sabahı uyanınca tuvalete gidip tartılıyorum. İlk başladığımda 90.7 kiloydum geçen cuma 89.0 olmuştum.. Bakalım yarın kaç kilo olarak gelcem araniza o_O
Bu arada hedefim 70 kg.. Olur inşallah.. Bebeğim 11 gün sonra 3 aylık olacak.. Yeşil çay içmiyorum çünkü bebekte ishal yapıyor.. Rezene kimyon içiyorum..:KK54:

Selam bayanlaaaar,bende zayiflamak istiyorum,yazda geliyor ama diyet yapamiyorum yaa:mad:Umarim burda birlikte basarili oluruz.Bu arada ben Özlem,biri 8 yasinda digeri 5,5 aylik iki kizim var.59 kilo ile hamile kaldim ikinci kizima suan 62e dustum kendiliğinden ama 55,56 falan olmak istiyorum:mad:Birde bu cift katli sezeryan gòbisinden kurtulmak istiyorum :KK57:

Bende sizinleyim :) 1 haftadır başliim diyorum ama eşim sağolsun yapamıyorum şimdi sizinle kendimi daha çok tutucam inşallah bugün sabah 65.8 kiloydum aslnda 60 à düşmüştüm ilk ay ama sütüm az olunca yiyerek süt artsın diye baya kilo aldm 3 ayda sütüm hala az bana kilo zararı oldu sadece ama enazndan çabalamadım demem nasılsa kilo verilebilen bişey yarından itibaren spor yapıcam(kızım çok huysuz ama vakit bulmaya çalışıcam) ve yediklerime dikkat edicem umarım hepimiz ideal kilomuza bir an önce kavuşuruz :)

bende varımmmmmmmmm <3 kızım 6.5 aylık eylülde doğum yaptım artık kilolarımı vermek istiyorummmmmmm

Eki Görüntüle 1802720
Eveet su anko kilomm.bu yeni tartildim...
Hedefim 53-54 kg olmak... Boyum 1.59 o yuzren bu kilo bana.fazla bnm ideal kilom 55 aslinda ama.bn onun da altina inmel.incecik bir bele sahip olmak istiyorum :KK73:

Merhaba benimde boyum 1.68 kilom 60.3 bende 55 kilo olmak istiyorum. Ama malum bebeğim var vede çalışıyorum. Çok aktif olamam. Ama yazmaya çalışırım. Sorun olmaz dersen bende katılmak isterim size.

Birde yemek resmi paylasmasak olmaz mı ? Canımiz çekmesin. :) sütümüz de çeker.

Bende size katilmak istiyorum cok kilo aldim ama doktora gittim diyetisyen yardimiyla ben dogumdan sonra 84kiloydum daha sonra diyetle 11kilo verdim 73e indim boyumda 1.45 olmam gerekende 45 kilo eger diyet yapmak isterseniz bildiklerimi paylasayim sizinle fotolu olarak

Bende katılmak istiyorum bebeğim 5 aylık oldu 76kiloyum 65kilo olmak istiyorum süt olsun diye yemediğim bişey kalmadı sütden çok bol kilo oldu bir haftadır jillian michaels 6 week yapıyorum yemeği azaltdım bol su içiyorum ekmek yok bir haftada iki kilo gitdi 78 den 76 düştüm

Slm arkadaslar bende kilo vermeye calisiyorum 1.5 aylik oldu bebegim emziriyorum dikkat etmeye calisiyorum 75 kiloyum 60a dusmek hedefim forum hala aktif mi acaba
Canim aktif olur yazan cok olursa bir ara kimse yazmiyor.diye girmiyordum simdi bi giridm bissuru yazan olmus :) oncelikle hosgeldin bebegin de hayirli olsun :) bnce sen diyey yapmak.icin acele etme emzirdigin icin zaten cok guzel kalori yakarsin su anda sadece sut yapmiycagini dusundugun abur cubur seyelrden.kacin p sekilde de verirsin fazla bsiey yapmana gerek bile yok bu yuzden cok sanslisin :) sıkılasmak icin plates önerebilirim agrin sızın yoksa kendine sıkıntı yaratacağını düşünmüyorsan :) basarilar dilerim canim :)

Ben sabahları cevizli su içiyorum kızlar.. Tok tutuyor ve yağ yakıyor.. Sanırım aramızda benden kilolusu yok.. Su an 89 kiloyum.. Diyete başlayalı yarın iki hafta olacak.. Her hafta cuma sabahı uyanınca tuvalete gidip tartılıyorum. İlk başladığımda 90.7 kiloydum geçen cuma 89.0 olmuştum.. Bakalım yarın kaç kilo olarak gelcem araniza o_O
Bu arada hedefim 70 kg.. Olur inşallah.. Bebeğim 11 gün sonra 3 aylık olacak.. Yeşil çay içmiyorum çünkü bebekte ishal yapıyor.. Rezene kimyon içiyorum..:KK54:
Hosgeldin canim ins hedeflerimize birlikte ulasiriz :) bebgini allah bagislasin :) bnde cuma günleri sabah tartiliyorum

Selam bayanlaaaar,bende zayiflamak istiyorum,yazda geliyor ama diyet yapamiyorum yaa:mad:Umarim burda birlikte basarili oluruz.Bu arada ben Özlem,biri 8 yasinda digeri 5,5 aylik iki kizim var.59 kilo ile hamile kaldim ikinci kizima suan 62e dustum kendiliğinden ama 55,56 falan olmak istiyorum:mad:Birde bu cift katli sezeryan gòbisinden kurtulmak istiyorum :KK57:
Tabii kinbirlikte motive olup diyette yapariz sporda sen canını sikma arkadasim ;) kilon gayet iyi ama cok kilolu olmayinca da kilo vermek daha zor oluyor cok yavas gdiiyor bikiyorum :( cocuklarimi allah bagislasin emziriyor.musun buda cok onmli :) yaa bnm de tek sorunum.o göbek zaten bide bn normal.dogum yaptim ama yine de var gobisim :(

Bende size katilmak istiyorum cok kilo aldim ama doktora gittim diyetisyen yardimiyla ben dogumdan sonra 84kiloydum daha sonra diyetle 11kilo verdim 73e indim boyumda 1.45 olmam gerekende 45 kilo eger diyet yapmak isterseniz bildiklerimi paylasayim sizinle fotolu olarak
Hsogeldin tatliim evet bildiklerini paylasiraan coook sevinirim ve cok faydali olur eminim.ki :) minnettar kalirim sana :) ;) ins birlikte fazla kilolardan kurtuluruz ya :)

Back
X