Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin caniim sende...dikkat ederek porsiyonlari kuculterek baslamak en dogurusu zaten bnce birden siki bir diyete giremezsin. bebegin kac aylik emziriyor musun bu arada.... Kac kilosun birdegünaydın kızlar ben diyet programlarına pek uyamıyorum malesef Antepte yaşıyorum malum:) sadece yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum kızımda tam hareketli döneminde onun peşinde koşturuyorum :) Sabahları haşlanmış yumurta peynir salatalık ve yeşillik yiyorum öğle zeytinyağlı sebze yemeği 5 6 kaşık 2 dilim ekmekle sabah kahvaltısından ve akşam yemeğinden sonra 1 bardak yeşilçay içiyorum.sizler neler yapıyosunuz ekstradan uyguladığınız bir diyet var mı?
Eveet sendw hosgeldin canim.bn.sende o isigi gordum.Meraba kızlar bende sizinle birlikte kilo vermek istiyorum benimde bebeğim bir hafta sonra 8 aylık olacak bugün tartıldım 59.6 kilo yum 8 kilo vermem gerek öncelikli hedefin 55 i görmek ama bi türlü ne diyet yapmayı becerebiliyorum ne de spor yapma çok üşengecim spor yapmak çookk zor geliyor sporsuzda gitmiyor bu kilolar belki sizinle başlarım bende
Aynn ilk oncelik kararli olmak ve nefsimize hakim.olmak.o da hiic kolay degil.ama yavas yavas olabilecegiji dusunuyorum.ins yaa simdilik porsiyonlarimi ufalttim.biraz bu hafat fazla kilo veremesemde ilerleyen haftalarda kilolarin pitir pitir gdiecegine inaniyorumO kadar çok diyet programları ve diyet hakkında şey okudum ki az çok bilgi sahibiyim ama uygulayamıyorum bi türlü tam kararlı giderken annemde kalmak zorunda olunca ya annem tepiştiriyo te diye ya da eşime yenik düşüyorum kararlı olmam gerek sanırım öncelikle![]()
bebeğim 9 buçuk aylık emzirmeyi 5 ayda bıraktık 57 ile hamile kalmıştım doğumdan sonra 76ya düştüm şuanda 68 kiloyum kilodan ziyade bide şu sezeryan göbeği var baş belasıHoşgeldin caniim sende...dikkat ederek porsiyonlari kuculterek baslamak en dogurusu zaten bnce birden siki bir diyete giremezsin. bebegin kac aylik emziriyor musun bu arada.... Kac kilosun birde![]()
Allah bagislasin canım yavrunu :) aynn bnm sıkıntım da o kilodan ziyade o göbek bn normal dogum yaptım aslinda ama gobegim var yine debebeğim 9 buçuk aylık emzirmeyi 5 ayda bıraktık 57 ile hamile kalmıştım doğumdan sonra 76ya düştüm şuanda 68 kiloyum kilodan ziyade bide şu sezeryan göbeği var baş belası![]()
Eki Görüntüle 1802720
Eveet su anko kilomm.bu yeni tartildim...
Hedefim 53-54 kg olmak... Boyum 1.59 o yuzren bu kilo bana.fazla bnm ideal kilom 55 aslinda ama.bn onun da altina inmel.incecik bir bele sahip olmak istiyorum![]()
Canim aktif olur yazan cok olursa bir ara kimse yazmiyor.diye girmiyordum simdi bi giridm bissuru yazan olmus :) oncelikle hosgeldin bebegin de hayirli olsun :) bnce sen diyey yapmak.icin acele etme emzirdigin icin zaten cok guzel kalori yakarsin su anda sadece sut yapmiycagini dusundugun abur cubur seyelrden.kacin p sekilde de verirsin fazla bsiey yapmana gerek bile yok bu yuzden cok sanslisin :) sıkılasmak icin plates önerebilirim agrin sızın yoksa kendine sıkıntı yaratacağını düşünmüyorsan :) basarilar dilerim canim :)Slm arkadaslar bende kilo vermeye calisiyorum 1.5 aylik oldu bebegim emziriyorum dikkat etmeye calisiyorum 75 kiloyum 60a dusmek hedefim forum hala aktif mi acaba
Hosgeldin canim ins hedeflerimize birlikte ulasiriz :) bebgini allah bagislasin :) bnde cuma günleri sabah tartiliyorumBen sabahları cevizli su içiyorum kızlar.. Tok tutuyor ve yağ yakıyor.. Sanırım aramızda benden kilolusu yok.. Su an 89 kiloyum.. Diyete başlayalı yarın iki hafta olacak.. Her hafta cuma sabahı uyanınca tuvalete gidip tartılıyorum. İlk başladığımda 90.7 kiloydum geçen cuma 89.0 olmuştum.. Bakalım yarın kaç kilo olarak gelcem araniza
Bu arada hedefim 70 kg.. Olur inşallah.. Bebeğim 11 gün sonra 3 aylık olacak.. Yeşil çay içmiyorum çünkü bebekte ishal yapıyor.. Rezene kimyon içiyorum..![]()
Tabii kinbirlikte motive olup diyette yapariz sporda sen canını sikma arkadasimSelam bayanlaaaar,bende zayiflamak istiyorum,yazda geliyor ama diyet yapamiyorum yaaUmarim burda birlikte basarili oluruz.Bu arada ben Özlem,biri 8 yasinda digeri 5,5 aylik iki kizim var.59 kilo ile hamile kaldim ikinci kizima suan 62e dustum kendiliğinden ama 55,56 falan olmak istiyorum
Birde bu cift katli sezeryan gòbisinden kurtulmak istiyorum
![]()
Hsogeldin tatliim evet bildiklerini paylasiraan coook sevinirim ve cok faydali olur eminim.ki :) minnettar kalirim sana :)Bende size katilmak istiyorum cok kilo aldim ama doktora gittim diyetisyen yardimiyla ben dogumdan sonra 84kiloydum daha sonra diyetle 11kilo verdim 73e indim boyumda 1.45 olmam gerekende 45 kilo eger diyet yapmak isterseniz bildiklerimi paylasayim sizinle fotolu olarak