Dogum sonrası kilolarımdan kurtulamıyorum 😭😭😭

Bsrabyrm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Mart 2019
8
4
36
29
Aekadaslar Dogum yapalı 3 ay oldu sezeryan dogum yaptım doğuma 93 ile girdim şuan 87 yim zaten bebeğim 3800 doğdu emziriyorum da hem emzirip hem kilo vermenin bi çaresi yok mu

Sabırlı ol canım benim henüz 3 ay olmuş öncelikle bebeğin ek gıdaya geçene kadar sakin bir şey yapma. Sütüyle beslendiği için sadece onu etkilerin. Ben ilk 6 ay hiç bir şey yapamadım 6. Ayda yeşil elma detoxu yaptım ve 10 kilo verdim ama gel gör ki etrafımda herkes bana kızdı emzirirken yapma diye sonra korktum bıraktım verdiğim kiloyu tekrar almadım ama hala 8 kilo fazlam var ben emzirme döneminin bitmesini bekliyorum bu arada oğlum 16 aylık. Yine de ufaktan spor yapabilirsin evde. Leslie veya ergin kırbaç etkili oluyor

Mekik çekiyorum hergün 50 tane göbeğim için aradada dışarı çıkıyorum yürümeye ama kendimden tiksinir oldum hicbirsey üzerime olmuyor yakışmıyor biran önce kurtulmak istiyorum bu kilolardan 20 kilo vermem lazım işim cooook zor :KK43::KK43:

Aekadaslar Dogum yapalı 3 ay oldu sezeryan dogum yaptım doğuma 93 ile girdim şuan 87 yim zaten bebeğim 3800 doğdu emziriyorum da hem emzirip hem kilo vermenin bi çaresi yok mu
Merhaba ben dengeli beslenerek su içerek egzersiz yaparak ve Herbalife ürünlerini beslenme tarzıma dahil ederek 3 ayda 15 kilo verdim ve 48 bedenden 40 bedene düştüm. İsterseniz yardımcı olabilirim.

ilk 3 ay ben de hiçbişey yapmamisim. sonra günde 1 fincan yesil cay icerek porsiyonlari küçülterek ve daha cok hareket ederek 4-5 ayda 10 kilo verdim.
bir anda cok fazla kilo kaybetmeyi degil yavas yavas uzun vadede kilo vermeyi deneyin çünkü hem emziren annenin protein ve gerekli mineral vitamin ihtiyacına dikkat etmesi gerekir hem de hizli verilen kilolar aynı hizla geri alınıyor.
imkaniniz varsa diyetisyen e gidin saglikli kilo verirsiniz yoksa da elinizden geldigince dengeli, az ve sık beslenerek bol su icerek kilo vermeyi deneyin.
onemli olan sizin ve bebeginizin sağlıklı olmasi, kilo gidiyor birşekildez cok da kafaniza takmayin. rahat olunca daha kolay kilo veriliyor.

ben de doğum yapalı 7 ay oldu..3. Sezaryan ameliyatımı oldum.her doğumda kilo kaldı..şimdi emzirdiğim için bişey yapamıyorum..ama acilen kilo vermem lazım.daha önce diyetle denedim olmadı..sporla ancak verebiliyorum.hepimize kolay gelsin

ben de doğum yapalı 7 ay oldu..3. Sezaryan ameliyatımı oldum.her doğumda kilo kaldı..şimdi emzirdiğim için bişey yapamıyorum..ama acilen kilo vermem lazım.daha önce diyetle denedim olmadı..sporla ancak verebiliyorum.hepimize kolay gelsin
O kadar dikkat ediyorum yediklerime yürüyorum yinede gitmiyor nasıl kulrtulcaz bu kilolardan 😭😭

Mekik çekiyorum hergün 50 tane göbeğim için aradada dışarı çıkıyorum yürümeye ama kendimden tiksinir oldum hicbirsey üzerime olmuyor yakışmıyor biran önce kurtulmak istiyorum bu kilolardan 20 kilo vermem lazım işim cooook zor :KK43::KK43:
Aynı dert bende de var emziriyorum daha çabuk verirsin diyorlar hiç alakası yok bünyeye bağlı sanırım benimde 15 kilo vermem lazım gitmiyor ama

9 aylık bebeğim var Emziriyorum hamileyken değil ama emzirirken kilo aldım hamurişi tatlı yemekten .3 aydır sağlıklı besleniyorum diyelim ilk başta diyetisyenle başladım şimdi kendime uygun olduğunu düşündüğüm şekilde devam ediyorum hem de buradaki zayıflama grubu yla hareket ediyorum motive ediyoruz birnirimizi

9 aylık bebeğim var Emziriyorum hamileyken değil ama emzirirken kilo aldım hamurişi tatlı yemekten .3 aydır sağlıklı besleniyorum diyelim ilk başta diyetisyenle başladım şimdi kendime uygun olduğunu düşündüğüm şekilde devam ediyorum hem de buradaki zayıflama grubu yla hareket ediyorum motive ediyoruz birnirimizi
Ben diyet yapamıyorum malesef iki kez denedim olmuyor yapamıyorum bir listeye bağlı kalamıyorum olmuyor yapamıyorum 😞😞😞😞😪😪😪😪ama.aynalara küstüm artık ben hep 56 kilo falandim herzmaan simdi 73

Ben 63 kiloydum hamile kaldığımda 17 kilo aldım doğum yaptım sütüm az olunca bol bol yedim hata yaptım 90 kilo oldum ekmeği kezdim 6 öğün yemek yiyen ben 3 öğüne döndüm gece yemeyi bıraktım tatlı hamur işleri pilav ayda bir veya 2 kez yiyorum oğlum hâlâ anne sütünü alıyor emziriyorum 15 ayına gün alicak Mayıs 5 de inşallah 34 kilo verdim ama hergün yürüyüş yapıyorum oğlumla 1 saat çok etkili oldu kilo vermeme 1 aydır maden suyu içiyorum limon sıkıp yemeklerden sonra akşam bu arada sabahları kahvaltı da maydanoz bir dilim çavdar ekmek peynir vs öğlen çorba ve yoğurt aksamlari yemek 1 maden suyu limonlu beyaz ekmeği hayatımdan çıkardım

İdeal kilom 65 ben 69 kiloyum ama 63 kiloya inmek niyetim eliptik bisiklet bana bir ayda yeme me dikkat ederek 4 kilo verdirdi haftada 3 gün yaptim yarım saat

[/QUOT

Mekik çekmek için çok erken değil mi? Dilerseniz bunu doktorunuza bir danışın. Yemeklerinizi protein ağırlıklı yer, şekeri fazla kaçırmazsanız belki yardımı olur. Bilinenin aksine şekerin süte pek etkisi yok, süt için önemli olan sıvı, uyku, stresten uzak kalmak.
Kolaylıklar.

benım bebeğimle koşturmaktan ev işi fln kendılıgınden gıttı hiçte dıyet yapmadım 3 aylıkken işe döndum herkes şaşırmıstı nasıl zayıfladın dıye ev içinde sürekli koştur koşturum çünkü

benım bebeğimle koşturmaktan ev işi fln kendılıgınden gıttı hiçte dıyet yapmadım 3 aylıkken işe döndum herkes şaşırmıstı nasıl zayıfladın dıye ev içinde sürekli koştur koşturum çünkü
Birazda bünyeye bağlı bende sürekli koşturuyorum diğer oğlum okula gidiyor onu birakiyorum okula yürüyüş yapıyorum almaya gidiyorum ama gitmiyor maalsef yinede

Back
X