- Konu Sahibi sevimlikumral
Çevirisi yok mu,Türkçe katili olanlar da yargılanmalı ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimsenin işine karışamamak lazım.mahalleden çocukluk ark vardı. Benim nişanda annesi kaybına göz dikmiş geldiler gittiler sordular 3 senelik evliyim kadın kaynımın peşini bırakmadı. Geldi gitti bana sordu resimlerini artı bende kaynanama gösterdim olur kısmetse niye olmasın gideriz bir bakarız dedi bende olsun taraftarıydım. Neyse bunlar bi annesi kızı soğuk yapmaya başladı gördüler pas vermeme felan. Eşim sonrası dedi ki senin annen dedikodumuzu yapmış. Bende araştırmaya başladım aylarca kıza ulaşmaya çalıştım. En sonra buldum yazdım cevap vermedi. Kız kardeşime öyle anlattım laf arasında o da kıza benim annem ablamgilin nşye dedikodusunu yapsın seni mahallede götmemeyim bilmem ne saydırmış. Kızın babası babamı aramış sizi mahkemeye vereceğim tehdit var diyor. Beyse işte o işten bişey çıkmaz da. Kız demiş ki biz 3 aydır sevgiliyiz görüşütuğeız eşiminde haberi yok benimde bize söylemiyorlar ana oğul kendimizi dış kapının mandalı gibi hissettim eşim sanane gelan dedi ama ne oldu anlamadım. Buraya Kadar yazabildim.
Benim anladigim konu sahibinin annesi demiyor senin kizla oglanin gelecegi yok diye karsi tarafin annesi soylemis galibaNe kadar hadsiz insanlarsınız ailecek. Elinizde bir kanıtınız yok kızı tehdit ediyosunuz. Kızın annesine anneniz gidip sevgiliyle geleceği yok diyor. Ne kadar ayıp böyle bir şey söylemesi. Nerden biliyor gelecekleri olmayacağını?
Ayrıca kaynınızı niye bu kadar çok sahipleniyosunuz? Daha konunun başında kız kaynımın peşini bırakmadı yazmışsınız. Eşinize kaynım niye bana sevgilisi olduğunu söylemedi diye dert yanıyosunuz. Anneniz elaleme gidip kızımın kaynıyla arasını bozmayın diyor. Ne kayın sevgisiymiş. Neden kaynana gibi davranıyosunuz kıza karşı? Turşusunu mu kuracaksınız kaynınızın? Ayrıca şu hareketleriniz kızı kıskanıyor izlenimi veriyor haberiniz olsun.
Benim anladığımda tam tersi kızın annesi konu sahibinin annesine demiş damadınla kızının geleceği yok bari benim kızımın, kızının kaynıyla geleceği olsun diye anladım benNe kadar hadsiz insanlarsınız ailecek. Elinizde bir kanıtınız yok kızı tehdit ediyosunuz. Kızın annesine anneniz gidip sevgiliyle geleceği yok diyor. Ne kadar ayıp böyle bir şey söylemesi. Nerden biliyor gelecekleri olmayacağını?
Ayrıca kaynınızı niye bu kadar çok sahipleniyosunuz? Daha konunun başında kız kaynımın peşini bırakmadı yazmışsınız. Eşinize kaynım niye bana sevgilisi olduğunu söylemedi diye dert yanıyosunuz. Anneniz elaleme gidip kızımın kaynıyla arasını bozmayın diyor. Ne kayın sevgisiymiş. Neden kaynana gibi davranıyosunuz kıza karşı? Turşusunu mu kuracaksınız kaynınızın? Ayrıca şu hareketleriniz kızı kıskanıyor izlenimi veriyor haberiniz olsun.
Buraya kadar yazabildim demiş ne yazması ay gözüm kanadı Türkçeniz berbat .mahalleden çocukluk ark vardı. Benim nişanda annesi kaybına göz dikmiş geldiler gittiler sordular 3 senelik evliyim kadın kaynımın peşini bırakmadı. Geldi gitti bana sordu resimlerini artı bende kaynanama gösterdim olur kısmetse niye olmasın gideriz bir bakarız dedi bende olsun taraftarıydım. Neyse bunlar bi annesi kızı soğuk yapmaya başladı gördüler pas vermeme felan. Eşim sonrası dedi ki senin annen dedikodumuzu yapmış. Bende araştırmaya başladım aylarca kıza ulaşmaya çalıştım. En sonra buldum yazdım cevap vermedi. Kız kardeşime öyle anlattım laf arasında o da kıza benim annem ablamgilin nşye dedikodusunu yapsın seni mahallede götmemeyim bilmem ne saydırmış. Kızın babası babamı aramış sizi mahkemeye vereceğim tehdit var diyor. Beyse işte o işten bişey çıkmaz da. Kız demiş ki biz 3 aydır sevgiliyiz görüşütuğeız eşiminde haberi yok benimde bize söylemiyorlar ana oğul kendimizi dış kapının mandalı gibi hissettim eşim sanane gelan dedi ama ne oldu anlamadım. Buraya Kadar yazabildim.
Anladigim kadari ile konu sahibinin arkadasi kayni ile arasini yapmasini istemis sonra esi bir gun senin annen bizim dedikodumuzu yapmis deyince konu sahibide arkadasina ulasip hesap soramamis
Benim anladigim konu sahibinin annesi demiyor senin kizla oglanin gelecegi yok diye karsi tarafin annesi soylemis galiba
Yazdığından sanki sizin dediğiniz şekilde demiş gibi duruyor. Ama konunun anlam bütünlüğünde kızın annesinin “senin damadınla kızın geleceği yok, bari benim kızımla kaynı iyi olsun” lafını demesini beynim oturtamadığından ben öyle algılamadım. Kayın sonuçta o kızın kaynı değil, konu sahibinin kaynı. Ama hiç iddialı değilim diğer türlü de olabilirBenim anladığımda tam tersi kızın annesi konu sahibinin annesine demiş damadınla kızının geleceği yok bari benim kızımın, kızının kaynıyla geleceği olsun diye anladım ben
Konu sahibi cevap yazsada doğruyu hepimiz anlasak
zaten senin damadınla kızın geleceği yok bari benim kızımla kaynı iyi olsun demiş bunları yazmadım
Kisisel bilgilerinde akademisyen yazıyorşu teknolojide şu iletişim çağında bunu yazmak yetenek ister gerçekten
tüm gün nette çıkmıyorsunuz hiç mi okumanız gelişmiyor
bu nedir yahu
Kelimeler verilmiş, anlamlı cümleleri biz kuracağız herhaldemahalleden çocukluk ark vardı. Benim nişanda annesi kaybına göz dikmiş geldiler gittiler sordular 3 senelik evliyim kadın kaynımın peşini bırakmadı. Geldi gitti bana sordu resimlerini artı bende kaynanama gösterdim olur kısmetse niye olmasın gideriz bir bakarız dedi bende olsun taraftarıydım. Neyse bunlar bi annesi kızı soğuk yapmaya başladı gördüler pas vermeme felan. Eşim sonrası dedi ki senin annen dedikodumuzu yapmış. Bende araştırmaya başladım aylarca kıza ulaşmaya çalıştım. En sonra buldum yazdım cevap vermedi. Kız kardeşime öyle anlattım laf arasında o da kıza benim annem ablamgilin nşye dedikodusunu yapsın seni mahallede götmemeyim bilmem ne saydırmış. Kızın babası babamı aramış sizi mahkemeye vereceğim tehdit var diyor. Beyse işte o işten bişey çıkmaz da. Kız demiş ki biz 3 aydır sevgiliyiz görüşütuğeız eşiminde haberi yok benimde bize söylemiyorlar ana oğul kendimizi dış kapının mandalı gibi hissettim eşim sanane gelan dedi ama ne oldu anlamadım. Buraya Kadar yazabildim.
Yazarken kendine cevaplar vermeyi de ihmal etmemiş. Zaten anlamadık, dağılabiliriz.mahalleden çocukluk ark vardı. Benim nişanda annesi kaybına göz dikmiş geldiler gittiler sordular 3 senelik evliyim kadın kaynımın peşini bırakmadı. Geldi gitti bana sordu resimlerini artı bende kaynanama gösterdim olur kısmetse niye olmasın gideriz bir bakarız dedi bende olsun taraftarıydım. Neyse bunlar bi annesi kızı soğuk yapmaya başladı gördüler pas vermeme felan. Eşim sonrası dedi ki senin annen dedikodumuzu yapmış. Bende araştırmaya başladım aylarca kıza ulaşmaya çalıştım. En sonra buldum yazdım cevap vermedi. Kız kardeşime öyle anlattım laf arasında o da kıza benim annem ablamgilin nşye dedikodusunu yapsın seni mahallede götmemeyim bilmem ne saydırmış. Kızın babası babamı aramış sizi mahkemeye vereceğim tehdit var diyor. Beyse işte o işten bişey çıkmaz da. Kız demiş ki biz 3 aydır sevgiliyiz görüşütuğeız eşiminde haberi yok benimde bize söylemiyorlar ana oğul kendimizi dış kapının mandalı gibi hissettim eşim sanane gelan dedi ama ne oldu anlamadım. Buraya Kadar yazabildim.