- Konu Sahibi melikefatma
-
doğum sonrasında emzirme süreci bitmeden diyet uygulamak bebeğe ve kendi vücudunuza zarar verir.
emzirme bittikten sonra egzersizle birlikte uygun bir diyet mutlaka ki sizi forma sokacaktır.
ben maalesef emziremiyorum 6 ay emzirebildim( ben yaklaşık 10 yılı aşkın hep 46 kilo olmuşumdur hatta bana çok zayıfsın dedikleri için hep kilo almaya çabaladım ama 46 yı kesinlikle aşamadım o yüzden hamile kalınca rahat rahat yedim dedim nasıl olsa kilo alamayan biriyim doğum yapınca hemen gider 21 kilo aldım 67 kiloyla doğuma girdim 58 kiloydum tabi emzirirken 4 kilo daha alıp 64 oldum şu yazdığım rakamlarada inanamıyorum hala şuan 59 a inebildim ama ben 50 de kalamak istiyorum yani 9 kilo daha vercem ama çok zor oluyor hiç bişi de yemiyorum aslında ...
doğum sonrasında emzirme süreci bitmeden diyet uygulamak bebeğe ve kendi vücudunuza zarar verir.
emzirme bittikten sonra egzersizle birlikte uygun bir diyet mutlaka ki sizi forma sokacaktır.
dert ettiğin şeye bak ben senin kilonda olabilmek için nelerimi vermezdim bende gebeliğimde 25 kilo aldım yani 105 kilo ile doğuma gittim inanabiliyormusun 105 kilo ama benim gebelik şekerim vardı sınırı 90 veya 100 olması gerekirken benim 300lere çıkmıştı doktor yesende yemesende kilo alacaksın dedi ve gerçekten öyle oldu ama neyseki çoğunu verdim 21kilo verdim şimdi 84kiloyum hedef 65 çok azimliyim işallah sende istediğin kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırsın
inşallah herkes istediği kiloya ulaşır.Benim kilo vermek istememdeki sebep hiç bir kıyafetimi giyediğim için ben hamile kalmadan önce birsürü kıyafet almıştım dolaplar dolusu kıyafet var hepside 36-34 beden düşün yani eğer kilo veremezsem hem o kıyafetler i giyemeyeceğim hemde içimde kalacak çünkü ben hepsini çok beğenerek almıştım.şuan da 40 beden giyiyorum 3-4 parça bişi aldım sürekli onları giyiyorum fazla almadım ki mutlaka kilo vermek için çaba göstereyim ama çok zormuş kilo vermek allah herkesin yardımcısı olsun...
merhaba hanimlar ben ayla cok yeniyim aranizda ve ayni dert bende de var 84 kiloyum oyle yedimki kivir zivirlari simdide basladim kivranmaya verebilmek icin 5 ayini doldurdu kizim benimde ayrica sevgili merve deneyecegim sizin dietinizide kulaga hos geldi yazdiklariniz imrendim. hem size kolayliklar dilerim hem biz kilo vermek isteyenlere...
hosgordum canim tesekkurler bir sure yogundum gelemedim bugun biraz erken yatti da anca gelebildim ayrica benim kizim 18 eylulde dogdu. haklisin yasit sayilirlar
oyle mutsuzumki bu arada kilolarim sebebiyle 70 filan olsam keske ama oyle uzakki su an 70 li kilolar niye ise karamsarim. Basladim bakalim son 10 gundur filan kolayi kivir
ziviri kestim aksamlari yemiyorum yuruyus yapiyorum hava iyi oldukca hayir o degil esim bana seslenirken aslanim kocum demeye basladi:))) acilen onlem alayim dedim.
rabbimin izniyle olacak sanirim...
sevgiler
amin canım işallah. bende senin gibi karamsardım hattta benim durumum daha beterdi ben 80 kilo ie hamile kaldım 105 kilo ile doğuma girdim ve 21 eylülden bu yana tam [bunu gururla söylüyorum) 22 kilo verdim ve hala vermeye devam ediyorum şuan 83 kiloyum ama hedefim 65 ve inanıyorum verecem. sende ilk başta inan ve azmet ezmin elinden hiç bişey kurtulmaz benim eşimde tombişim falan diyodu ama şimdi vermeye beşladıkça helel olsun bukadar zayıflıycağına inanmıyordum diyo benim uyguladığım çok güzel bi deyet var istersen onu yazabilirim
rica etsem diyet listeni nasıl kilo verdiğini yazarmısın?[memnuniyetle
sabah 1dilim kepek ekmek 1 bardak süt,,ara 1 armut öğlen sebze yemeği yanında 1 kasa yoğurt salata ve 2 dilim ekmek araa 1 meyve akşam yine sebze yemeği 1 kase yoğurt salata 1 dilim ekmek ara 1 meyve yatmadan önce 1 barda süt [[[[ben sebze yemeğini sevmediğim için üzerine sarımsaklı yoğurt döküyorum çok güzel oluyor tavsiye ederim]] ben bu rejimle 22 kilo verdim şiddetle tavsiye ederim hergün yapmanıza gerek yok haftada 2 gün yapsanız 2 kilo verirsiniz uyguladıktan sonra yorumlarınızı paylşırsanız katkıda bulunduğum için çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?