Doğum sonrası kilolarımızı beraber verelim

Pariskizim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2016
650
1.303
113
41
Kızlar merhaba. Ben yeni anne olarak nasıl kilolarınızı verdiniz merak ediyorum ve beraber kilolardan kurtulalım diyorum. 1 aylık oğlum henüz yeni. Karnım biraz kaldı ama kalçalar baya var gibi :) sezeryan doğum yaptım 58 ile hamile kaldım 73 ile doğuma girdim ve henüz korkumdan tartılmadım. 36 beden tüm kıyafetlerim ama pantolon lara girmem mümkün değil. Eşimde sporcu böyle olmam hiç hoş değil :)Sizler nasıl verdiniz yada beraber zayıflayalım

Canim merhaba. Benim 3 aylik oglum var. 68 ile hamile kalldim 77 ile doguma girdim. Su an 64 kiloyum. Gobegim daha gitmedi tam. 6 aya kadar karin kaslari toparlamiyormus kendini. Dogumla 5 kilo gitti. Geri kalanida lohusaligimda ekmek pilav vs yemedim istahimda cok yoktu nedense sicaklarda dogum yaptim belki ondan. Emziriyorum diye dikkatli saglikli beslendim. Spor 1 hafta yaptim ama sonra iyi degilmis 3 aydan once diye biraktim. Acikcasi emzirdigim icin gitti su siralar irmik tatlisi cok yiyorum canim cok cekiyo diye. Ama selulit vs oldu vicudumda yag kas oranim degisti yani. Sporla sklasirim anca.

Canim merhaba. Benim 3 aylik oglum var. 68 ile hamile kalldim 77 ile doguma girdim. Su an 64 kiloyum. Gobegim daha gitmedi tam. 6 aya kadar karin kaslari toparlamiyormus kendini. Dogumla 5 kilo gitti. Geri kalanida lohusaligimda ekmek pilav vs yemedim istahimda cok yoktu nedense sicaklarda dogum yaptim belki ondan. Emziriyorum diye dikkatli saglikli beslendim. Spor 1 hafta yaptim ama sonra iyi degilmis 3 aydan once diye biraktim. Acikcasi emzirdigim icin gitti su siralar irmik tatlisi cok yiyorum canim cok cekiyo diye. Ama selulit vs oldu vicudumda yag kas oranim degisti yani. Sporla sklasirim anca.
Kızlar bende kilo vermek istiyorum doğum yaptım kızım 10 aylık emzirdiğim için tatlı şeylere ihtiyaç duyuyorum fazla kilom yok aslında kollarım orantısız kalın:(

Kızlar bende kilo vermek istiyorum doğum yaptım kızım 10 aylık emzirdiğim için tatlı şeylere ihtiyaç duyuyorum fazla kilom yok aslında kollarım orantısız kalın:KK43:
Benimde tek kalın olan yerim üst bacaklarım. Kollar için spor yapmak lazım incelmesi için düzenli tabi arada bir değil. Birazdaha büyümüş kızınız başlayın bence

Zumba yapalım hep beraber:) kolları yukarı hareket ettiren videolar var, bikaç yapmada bile işe yaradı bende. Benim de yavrum 6 buçuk aylık ve tahminimce 8 kilom falan var hala(tartılamadım uzun süredir). Bir de sezeryanlıyım,korkuyorum özellikle karnım için egzersiz yapmaya. Varsa bi öneriniz alayım kızlar

Zumba yapalım hep beraber:) kolları yukarı hareket ettiren videolar var, bikaç yapmada bile işe yaradı bende. Benim de yavrum 6 buçuk aylık ve tahminimce 8 kilom falan var hala(tartılamadım uzun süredir). Bir de sezeryanlıyım,korkuyorum özellikle karnım için egzersiz yapmaya. Varsa bi öneriniz alayım kızlar
Bende korkuyorum. Biz de bugün 6 aylik olduk.. nerden başlasam bilemiyorum.

Bende sezeryan lıyım 3 ay ımı bekliyorum dikişlerimi kontrole gidicem ondan sonra yavaş yavaş başlıcam karın çalışamasakta dediğin gibi kol ve bacak çalışabiliriz. Hiç selilüt nedir bilmezdim ilk defa var hamilelikten onların gitmesi lazım

Bende sezeryan lıyım 3 ay ımı bekliyorum dikişlerimi kontrole gidicem ondan sonra yavaş yavaş başlıcam karın çalışamasakta dediğin gibi kol ve bacak çalışabiliriz. Hiç selilüt nedir bilmezdim ilk defa var hamilelikten onların gitmesi lazım Lockam46 Lockam46

Bende sezeryan lıyım 3 ay ımı bekliyorum dikişlerimi kontrole gidicem ondan sonra yavaş yavaş başlıcam karın çalışamasakta dediğin gibi kol ve bacak çalışabiliriz. Hiç selilüt nedir bilmezdim ilk defa var hamilelikten onların gitmesi lazım Lockam46 Lockam46
Doktorum bir defa dikislerime bakmksti o zaman da 15 günlüktum
Bie daha da kontrole çağırmadı. Cagirmasi gerekiyor muydu ?. Ya da benim gitmem gerekiyor mu acaba. ? 6 ay oldu tam

Doktorum bir defa dikislerime bakmksti o zaman da 15 günlüktum
Bie daha da kontrole çağırmadı. Cagirmasi gerekiyor muydu ?. Ya da benim gitmem gerekiyor mu acaba. ? 6 ay oldu tam
Bana tam 3. Ayda kontrole gel dedi istersen bi kontrole git yada 15.günde sıkıntı yok dediyse yoktur. Nasıl oldu dikişler

Evet biliyorum. Hatta özellikle ilk aylarda kesinlikledoktorlar önermiyor. Sonrasinda olabilir ama , doktorlar korsenin işe yaramadigini gereksiz olduğunu söylüyor.. :|

Sezeryan benim daha yeni 34 gün oldu birazdaha iyileşmesi lazım
Hmmm.. hala kilolarin gitmedi degil mi ? O yüzden böyle korse falan düşünüyorsun... :) bak bir kac ay sonra gör (kendine dikkat edersen?) Nasılda eriyorsun.. :)) ben suan vücudumu sıkılastirmak icin egzersiz yapmak istiyorum o kadar

Hmmm.. hala kilolarin gitmedi degil mi ? O yüzden böyle korse falan düşünüyorsun... :) bak bir kac ay sonra gör (kendine dikkat edersen?) Nasılda eriyorsun.. :)) ben suan vücudumu sıkılastirmak icin egzersiz yapmak istiyorum o kadar
Hamilelik öncesi kiloma 6 kilo kaldı ve tabiki göbek ve kalça problemim var eski kıyafetlerime girmek için istiyorum
Daha yeni farkındayım emzirdikce zayıflanıyormuş bakalım önümüz kış yaza kadar incelirim herhalde :)

Back
X