Dogum sonrasi kilolarimizi verelim mi yaza kadar :(

cikiciki

E&E
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2014
57
11
8
37
merhaba arkadaslar. baslikta yazdigim gibi dogumdan sonra bize hediye kalan kilolarimizi hep birlikte vermeye var miyiz? birbirimizi gaza getirip yaza kadar fit bir anne olmak kulaga cok cazip geliyor:) yalniz olmadigimi biliyorum ve hepinizi bekliyorum. uc gundur yediklerime dikkat ediyorum 70kilo ile basladim suan 69.200um. boyum 1.70 haydi kizlar zayiflayalim❤

aaah şekerim ah, sendeki de kilo mu? benim boyum 167, kilom 79 :( 1 ekim 2014'te doğum yaptım, hâlâ kilo veremedim sayılır (3 kilo)

aaah şekerim ah, sendeki de kilo mu? benim boyum 167, kilom 79 :KK43: 1 ekim 2014'te doğum yaptım, hâlâ kilo veremedim sayılır (3 kilo)
kuzumm bende de bi 14kilo fazlalik var deme oyle :( diyete basladim yavastan ama istahim da var bir yandan mucadele ediyorum nefsimde:) bir yerden baslayalim ne dersin bu yaaza sisko girmek isteniyorum cunku:( yanima da yandas ariyorum motivem cabuk bozuluyor cunku :)

aynen, olur valla ;) bi yerden başlamak lazım. bende de bir iştah varki sorma gitsin, ablam hep der senin mideni çok merak ediyorum diye ;) doymak bilmiyorum çünkü. bi de adetim geç geldi doğumdan sonra, 4 aydır görüyorum adet

aynen, olur valla :KK66: bi yerden başlamak lazım. bende de bir iştah varki sorma gitsin, ablam hep der senin mideni çok merak ediyorum diye :KK66: doymak bilmiyorum çünkü. bi de adetim geç geldi doğumdan sonra, 4 aydır görüyorum adet
emzirdin o zaman sen ne guzel ben cok emziremedim:( onun icin de istahin fazla olabilir. insallah verecez bu kilolari y

evet canım hâlâ da emziriyorum. ilk kızmda da çok kilo almıştım ben, 1 sene sonra yavaş yavaş kilo vermeye başladım 2 senenin sonunda 66'ya kadar düştüm, 82 kilodan, hiç bi şey yapmadan. onda da 10 ay adet görmemiştim ve 25 ay emzirdim büyük kızımı, inşallah küçük kızımı da 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum.

8 gün önce doğum yaptım. 80 ile doğuma gittim şu an 71im. emziriyorum. bol su sağlıklı beslenme ile zayıflayacağımm. :D

Bende dogum sonrasi kilolari verdim ama evlilik sonrasi kilolarim kaldi 8aylik bir oglum var sagolsun hareketli oldugu icin 99la gidip 86yla ciktigim dogum kilolarimdan kurtuldum. 76ya vardik. Gecen hafta basladim diyete 76dan 74e dustum. Insallah 62 olmak istiyorum.

ben bir gün hiç ekmek yemedim, sabah kahvaltısında bile, akşam yemeğinde 2 tabak çorba içtim 1 günde 1 kilo verdim bile ama ekmeksiz olmuyo kızlar yaa, ikinci günü akşamı dayanamdım ekmek yedim, bugün üçüncü gündü ve regl oldum, diyet miyet kalmadı 3.günde final yaptım :S ama insan iradeli olsa ekmeği ve şekeri kesse kilo verebilirmiş bunu gördüm ama çok çok zor dediğim gibi sağlam bir irade lazım

Back
X