• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum Sonrası Kilolarından Birlikte Kurtulalım!

arkadaşlar acil benimde kilo vermem gerekiyor 70 kiloyum doğum yapalı 11 ay oldu ama yanlızca 5 klo kadar verebildim hala 15 kilo fazlam var düzenli besleniyorum günde 3 litre su içiyorum tek eksiğim egzersiz yapamıyorum yardımınıza ihtiyacım varrr

canım buralarda pek hareket dolayısıyla motivasyonda yok
bence kilo aralığınla ilgili topiklerde paylaşımda bulun
ben bu şekilde 15 kilo verdim çok faydasını gördüm canım

canım buralarda pek hareket dolayısıyla motivasyonda yok
bence kilo aralığınla ilgili topiklerde paylaşımda bulun
ben bu şekilde 15 kilo verdim çok faydasını gördüm canım

Mrb arkadaslar Ben sezeryanla dogum yapali 3ay oldu AMA 10 kilom Kaldi 2gun diktat etmesem 3kilo aliyorum :(diyete baslasam sutum kesilirmi Canim cok Sikkin yardim lutfen :(

Canım senin yİnen fazlan 10 kiloymus
Oğlum 3 aylikken 20 kg den fazlam vardı
Kilo araliginla ilgili topikte paylaşımda bulunman yararına olur
Ben 70-79 topigine başladığımda 76 kg dim
İstediğimden daha aşağı indim
Hala burdayim ve evlenmeden önceki kiloma dönmeye çalışıyorum

merhaba arkadaşlar ben de doğu yapalı 18 gün oldu ve şu an 13 kg fazam var ama 2 ay sonra düğünler var ve ben zayıflamak istiyorum bu diyeti uygulayıp da fydasını gören var mı? 40 ım çıkınca spora başlicam inş.

merhaba
bir yıl önce vitrin camlarına bakınca koca mideli bir kadın görüyordum.görünce kafamı çeviriyordum.
sağlığı da bozulan bu kadın için bişeyler yapmaya karar verdim.hiç onaylamadığım halde benim gibi hemşire olan arkadaşımı dinlemeye karar verdim.ilk 3 ayda 10 kilo verdim.trigliseridim 1000 den 100 e düştü.diz ağrılarım geçti.nefesim rahat.kalbimin sesi kulağımda değil.kendimi iyi hissediyorum.%47 olan yağ oranım %22.daha ne olsun.artık vitrin camekanlarına gördüğüm kişiyi seviyorum.kendimi seviyorum.

merhaba
bir yıl önce vitrin camlarına bakınca koca mideli bir kadın görüyordum.görünce kafamı çeviriyordum.
sağlığı da bozulan bu kadın için bişeyler yapmaya karar verdim.hiç onaylamadığım halde benim gibi hemşire olan arkadaşımı dinlemeye karar verdim.ilk 3 ayda 10 kilo verdim.trigliseridim 1000 den 100 e düştü.diz ağrılarım geçti.nefesim rahat.kalbimin sesi kulağımda değil.kendimi iyi hissediyorum.%47 olan yağ oranım %22.daha ne olsun.artık vitrin camekanlarına gördüğüm kişiyi seviyorum.kendimi seviyorum.

Konunun üstünden cok gecmis ama nasil basardin arkadaşım

Arkadaslar emziriyorum bebegim 22 aylik yemek yemiyor surekli emiyr yasadigim sorunlardan dolayi oturtulmus bi duzenim yok 1.57 boyunda 80 kiloyum metabolizmam cok yavas elli bi uyku duzenim yok su icme aliskanligim yok susamiyorum simdiden teşekkürler cuma 4. Takima girdim ama sizin fikirlerinize ihtiyacim var

Maddi durumum pek iyi sayilmaz ona gore oneride bulunursaniz sevinirim

Ya kızlar ben de 18 kilo fazlayla doğuma gittim. 13b kilo verdim ve gerisi duruyo. nasıl vercem ya. araalık 2014 de doğum yaptım

Mucizevi meyve diye adlandırılan goji berry kurt üzümü minerallerden ve vitaminlerden oluşan protein deposudur. İçeriğinde % 12 protein , % 10 lipit ve % 10 lif bulunmaktadır.

Dünyadaki en yüksek antioksidanlardan biri olduğu söylenmektedir. Goji berry e vitaminidir ve içinde germanyum beta-karoten zeaxanthin çok kuvvetli antioksidan maddeleridir.

İçeriğindeki polisakkaritler germanyum ve provitamin a hücre dna yapısının bozulmasına karşı korumaya yardımcı olur. Dna yapısını koruması sayesinde ömrünüzü uzatmaya ve genç kalmamıza yardımcı olur.

İçerisindeki vitamin ve minareler sayesinde enerji verir ve yorgunluğun giderilmesine yardımcı olur.

18 amino asit içerir. 21 adet iz mineralleri içerir. Demir, çinko, germanyum, selenyum…..

Germanyum içeren tek meyve hatta bitkidir. Kansere karşı korumaya yardımcı olan bir iz mineraldir.

Yüde 13 protein içerir, kepekli buğdaydan daha yüksek orandır.

B vitaminleri içerir B1, B2, B3 ve B5 vitamini içerir. Yüzde 8 vitamin E içerir. (çok nadir meyvelerde bulunur genelde tahıl ve tohumlarda ) bulunur.

Goji Berry beta stosterol içerir. Buda kandaki kolestrolu düşürmeye yardımcı olur. Hormonların, beyin ve sinir sistemini düzgün çalışması ve vucudun üretim yapabilmesi için gerekli yağlı asitleri içerdiği söylenmektedir.

Cinsel iktidarsızlık ve büyüme hormonlarına iyi geldiği söylenir.

Physalin içerir. Löseminin bütün büyük tiplerine karşı aktif olan doğal bir takviyedir.

Tümörlere karşı doğal katil hücre (T cell) faliyetini arttırmasına yardımcı olur.

Karaciğer tarafından kolin’iüretmek için yardımcı olur, kasların güçlenmesine yardımcı olur ve yağlı karaciğer hastalığına karşı yardımcı olur.

Provitamin a ( beta karoten ) gözdeki görme hücrelerini beslemeye yardımcı olur. Havuçtan daha iyi beta karoten kaynağı olduğu söylenmektedir.

Göz sağlığı için oldukça iyi bir yardımcıdır. İshal ve kabızlık sorunlarını çözmeye yardımcı olur.Goji berry mucizevi meyve kurt üzümü diyede bilinmektedir. Sizde sağlığınız için goji berry tüketmelisiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X