dogum sonrasi korse kullanimi???

cikiciki

E&E
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2014
57
11
36
Merhaba kizlar dogum sonrasinda korse kullanan ve faydasini goren tecrubelerini aktarabilir mi:*

Ben kullanmadım karnimda gayet duz:) çok bi faydasi olmaz ama gene de kullanmakta fayda olacağını düşünüyorum bence sen kullan

Ben kullanmadım karnimda gayet duz:) çok bi faydasi olmaz ama gene de kullanmakta fayda olacağını düşünüyorum bence sen kullan
Dogumdan oncede duz muydu? Yani gobeksiz miydin :) benim gobek problemjm hep oldu ve sezeryan dusunuyorum. Toparlar diye umuyorum ama bakaljm .

genellikle çevremde görüyorum..sezeryan olanların çoğu göbekli..neden acaba..bende anlamadım..

[QUOTiki, post: 40451244, member: 637307"]Dogumdan oncede duz muydu? Yani gobeksiz miydin :) benim gobek problemjm hep oldu ve sezeryan dusunuyorum. Toparlar diye umuyorum ama bakaljm .[/QUOTE]
Evet dogumdan once düzdü hiç göbek problemim olmadı tabi ddoğumdan sonra aldığım kiloları daha veremedim 4 kilo kaldı ggerçi hamile olmadan önce aldım ben 57 kilo ile evlendim 66 kilo ile hamile kaldım 82 kilo ile doğuma girdim en son tartildigimda 70 kiloydum yine de gobegim pek yok sadece eskisi gibi sıkı değil o yyüzden oturunca belli oluyor o da sporla halledilebilecek bişey belki korse taksaydim daha sıkı olurdu bilemiyorum ama sezaryen de biraz göbek kaldığını duydum ben inşallah kulaktan dolma yanlış bilgidir kalmaz gobegin

14 ay arayla iki doğum yapmış biri olarak bende iki dogumumda da korse kullandım. su an kucuk bebeğim 8 aylık ve dogumdan 5 gun sonra korse taktım. gobegim duzlenmedı yanı dıkıs yerınde bi potluk var ya da bana oyle geliyor. eskisinden daha zayıfım ama korse takınca daha ıyı hıssedıyorum kendımı

bende 2 kez sezeryan yapmış biri olarak o göbek gitmiyor.ama yaşım 31 dümdüz göbeksizde beklemiyorum zaten artık.çünkü hamurumda kilo var maalesef.korse takacağına doğumdan belli zaman sonra spor yap bence.daraltır o yaa .aaaay bana göre deil.
66 kilo ile hamile kaldım.79 ile doğurdum.çıktığımda 69 kiloydum.
74 kilo ile hamile kaldım 80 ile doğurdum.çıktığımda 71 kiloydum.şu an 5 ay geçti şuan 68 kiloyum.

ilk doğumumda korse kullanmadım göbek kalmadı.52 ile hamile kaldım kısa süre sonra 54 oldum ikincide doktorum korse takmamı söyledi. doğumdan birkaç gün sonra "rahim daha aşağı inmemiş sar ya da korse kullan" dedi. ben de bir iki ay taktım. karnım sanki daha çabuk şekle girdi. gerçi hala tam düz değil çünkü hiç spor yapamıyorum yapsam hemen forma girerim. ikincide 58 ile hamile kaldım (kullandığım ilaçlar yüzünden kilo almıştım) altı ay sonra 57 oldum.

bence korse tak. daha çabuk toparlarsın. en azından lohusa korsesi tak. ama sezeryan olacaksan korseyi bir beden büyük al dikiş yerlerine ağrı yapmasın.

ya senin kilon çok iyi maşallah.. kesinlikle kullanıcam ben de illaki faydasını görürüm dediğin gibi ..

bencede korse kullanin.ben faydasini gordum cok sukur.
dogumdan 6 ay sonra karnim eskiye dondu ama tabi bunun yaninda spor yaptim.
bide mumkunse normal dogum yapin,gercekten cok kolay toparlanirsiniz.

X