Doğuma Hazırlık Dogum sonrası korse

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

paris68

ALLAHIM SANA SUKUR
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
1.824
321
363
herkese selam ben 27 haftalik hamileyim dogumdan hemen sonra korse giymeyi dusunuyorum vucudumu toplasin diye acaba bi zarari olurmu

normal dogumu bilemem canim ama sezeryan dogumdan hemen sonra tavsiye etmiyorlar. dikislere zararli diye biliyorum.

Son düzenleme:
canım eskiden de doğum yapan kadına çarşaf falan sararlarmış sarkma olmasın falan diye. Ama sezaryan da yasaktır muhtemelen çünkü dikiş var

normal dogumu bilemem canim ama sezeryan dogumdan hemen sonra tavsiye etmiyorlar. dikislere zararli diye biliyorum.

valla martta özel bi hastanede doğum yapan akraba ma doğumdan hemen soma gelip taktılar hastanede hemde sezeryanlıydı
alttan giymeli diil ama göbein etrafına sardılar bi zararı falan yok normalde yapılması gereki dediler ...
bilginize bayanlar...

ben duydugumu soyledim, daha once bir dogum tecrubemm yok benim.

cevremdekilere sordum damarlar bir birine yapisir gibi seyler soylediler cevaplar icin tesekkurler hanimlar

cevremdekilere sordum damarlar bir birine yapisir gibi seyler soylediler cevaplar icin tesekkurler hanimlar

canim normal dogumdan sonra boyle sIkica sarmayi bende duydum, korse nasil olur bilemiyorum.

ama iste dedigim gibi sezeryanda korkutucu..belki normal bir havluyla vs sarabilirsin sende :44: buarada dogumu normal mi istiyorsun?

canim normal dogumdan sonra boyle sIkica sarmayi bende duydum, korse nasil olur bilemiyorum.

ama iste dedigim gibi sezeryanda korkutucu..belki normal bir havluyla vs sarabilirsin sende :44: buarada dogumu normal mi istiyorsun?

evet insallah normal olur

faydası oluo diye duymustum bende korse giymeyi düşünüyorum toparlansın diye. cünkü giymeyen arkadaslarım war göbekleri sarkık kaldı daha 20 yaslarında..

Hanimlar 1sene once normal dogum yaptim, bende korse takmak istemistim ama benim dikisim cok oldugu icin takamadin canim cok yandi.baslarda sarkik gibi duruyo ama benim suan dumduz hic sarkikligim yok.

hamile külodu aldımm ben doğumdn sonra kullanıcm karnını baya bi topluyo
araştırıp alın derim korse takılamaz gibi sezaryan doğum olursa:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…