Doğum sonrası kuyruk sokumu ağrısı

Sardenya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
1.843
2.504
83
doğum yapalı neredeyse bir yıl olacak. Şimdiye kadar üç kez regl oldum. Regl olmadan önce daha önce yaşamadığım anlam veremediğim bir ağrı hissetmeye başladım. İnternetten araştırdığımda kuyruk sokumu kemiği hamilelikte hasar görmüş olan kişiler regl olmadan önce ya da tuvaleti gelince bu ağrıyı hisseder yazıyordu çok üzerinde durmadım. Ama birkaç gündür otururken ve hatta yatarken de bu acıyı hissediyorum. Hafta içi doktora gitmeyi düşünüyorum çok canım sıkıldı. Daha önce böyle bir durum yaşayan ve iyileşen var mı? Ne gibi tedaviler önerdi doktorunuz? Ameliyat falan değildir umarım.

Benim hamileliklerimde de çok ağrıyordu kuyruk sokumu kemiğim ama doğumdan sonra hemen geçti. İnsallah önemli bir şey yoktur. Geçmiş olsun

Benim hamileliklerimde de çok ağrıyordu kuyruk sokumu kemiğim ama doğumdan sonra hemen geçti. İnsallah önemli bir şey yoktur. Geçmiş olsun

Benim hamilelikte yoktu, doğumdan sonra da yoktu yeni başladı. Acaba hep oturarak çalışıyorum ondan mıdır ki?

Benim hamilelikte yoktu, doğumdan sonra da yoktu yeni başladı. Acaba hep oturarak çalışıyorum ondan mıdır ki?
Bu da bir ihtimal. Benim 2. Doğumdan sonra şiddetli sırt ağrım oldu. Yaklaşık 1.5 sene sürdü. Spinal anestezi ile Doğum yaptım. Spinal anesteziden sonra bazılarında baş ağrısı , bazılarında sırt ağrısı olabiliyormuş.

Halamın gelinide normal doğumdan sonra potçuk kemiği eğrilmiş. Hala oturup kalkarken sorun yaşıyormuş.

Surekli kaykilarak otumak da agri yapabiliyor. Yorgunluktan dik duramiyorsaniz, kendinizi salip oturuyorsaniz oturma simidi rahatlatabilir sizi belki.

Bu da bir ihtimal. Benim 2. Doğumdan sonra şiddetli sırt ağrım oldu. Yaklaşık 1.5 sene sürdü. Spinal anestezi ile Doğum yaptım. Spinal anesteziden sonra bazılarında baş ağrısı , bazılarında sırt ağrısı olabiliyormuş.

Halamın gelinide normal doğumdan sonra potçuk kemiği eğrilmiş. Hala oturup kalkarken sorun yaşıyormuş.

Evet aynı yer işte :(

doğum yapalı neredeyse bir yıl olacak. Şimdiye kadar üç kez regl oldum. Regl olmadan önce daha önce yaşamadığım anlam veremediğim bir ağrı hissetmeye başladım. İnternetten araştırdığımda kuyruk sokumu kemiği hamilelikte hasar görmüş olan kişiler regl olmadan önce ya da tuvaleti gelince bu ağrıyı hisseder yazıyordu çok üzerinde durmadım. Ama birkaç gündür otururken ve hatta yatarken de bu acıyı hissediyorum. Hafta içi doktora gitmeyi düşünüyorum çok canım sıkıldı. Daha önce böyle bir durum yaşayan ve iyileşen var mı? Ne gibi tedaviler önerdi doktorunuz? Ameliyat falan değildir umarım.
aynı ağrı bendede var doğumdan sonraki ilk zamanlarda daha çok ağrıyodu belim kopuyodu dik oturduğum zaman kuyruk kemiğim batıyodu , bende bel bölgesindede çok ağrı oluyo halende var bebekle çok uğraştığım günlerde oturarak salladığımda kucağıma aldığımda ağrılarda artıyo doktora gittim emar çekildim bel fığıtı çıktı bide ıkınmadan kaynaklı kas zedelenmesi falan ilaç tedavisi bide fizik tedavi gördüm yinede geçmedi hafifledi ama dediğim gibi çok yorulduğumda ve oturduğumda yine ağrı oluyo kökten çözümü varmırıdr bende bilmiyorum 3 doktora gittim halen aynı :(

aynı ağrı bendede var doğumdan sonraki ilk zamanlarda daha çok ağrıyodu belim kopuyodu dik oturduğum zaman kuyruk kemiğim batıyodu , bende bel bölgesindede çok ağrı oluyo halende var bebekle çok uğraştığım günlerde oturarak salladığımda kucağıma aldığımda ağrılarda artıyo doktora gittim emar çekildim bel fığıtı çıktı bide ıkınmadan kaynaklı kas zedelenmesi falan ilaç tedavisi bide fizik tedavi gördüm yinede geçmedi hafifledi ama dediğim gibi çok yorulduğumda ve oturduğumda yine ağrı oluyo kökten çözümü varmırıdr bende bilmiyorum 3 doktora gittim halen aynı :KK43:

Benim tam kuyruk sokumunda :( çok hareket ettiğim zamanlar oluyo, bugun evde iş yaptım yine ağrı başladı. Geçmiş olsun size de

Back
X