Dogum sonrasi malesef göbüş derdim var

Ilknur erol

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
7
0
1
33
:KK17:kizim iki yasinda ama bendeki bu kilolar malesef kaldi lutfen nasil yol cizmem lazim kendime yardimci olabilirmisiniz yeni katildim bende araniza :KK42:yardim lutfen

Bende 7 kilo fazlamı veremedim bi türlü 15 aylık oldu kızım

Senin sadece göbüşmüş :KK45: şükret şükret. Hökümet gibi kadınım maşallah. Arkadaşlar öyle diyo kibarca :KK45:

Benim dogum sonrasi gitti ama malesef emzirme donemi sikinti cocuk derdi derken iki senedir bi bakmisim kndime allaaaaah ☺yol almis gidiyorum nasil baslangic yapmam lazim

Iki doğum Yaptım üst üste Vücudumun kendini toparlaması 2 yıl Aldı benimde. Bir hastalık geçirip 8 kilo verdim ve sonra da almadım çok şükür. Ideal kilomdayım şu an. Diyet tavsiyesi veremem zira irade Sıfır bende.

Ocak Ayında önemli bir Düğüne katılacağım aslında bir kaç kilo daha versem iyi olur ama boğazımı tutamıyorum :KK12:

Uygalayabileceğin bir diyet listesi bulmalısın kendine...Sürekli evde isen uygulman daha kolay olacaktır..
Birde koşu bandı edinmelisin..Kapalı havuz imkanın varsa çok şanlısın..
Ben hamilelik ve ilk emzirdiğim dönemlerde çok kılo aldım..Kızım 4 aylık olduğunda her akşam uyuttuktan sonra 1 saat yüzdüm ve eski kıloma geri döndüm.

Mekik diyeceğim.tek.şey

Benimde 14/aylık doğum.kilom.falan kalmadı.hemen gitti ama emzirme aman yarabbim abur cubur beni mahvetti

Kilo versen de göbek kalır ama mekik topluyor ben başladım uç dört gündür hafif de olsa sıkılık var

Mekik diyeceğim.tek.şey

Benimde 14/aylık doğum.kilom.falan kalmadı.hemen gitti ama emzirme aman yarabbim abur cubur beni mahvetti

Kilo versen de göbek kalır ama mekik topluyor ben başladım uç dört gündür hafif de olsa sıkılık var
Aynen bencede en iyisi mekik. Bende öyle yapıyorum. Birde göbek egzersizleri yapıyorum. İnternetten açıp. Baya ise yarıyor :KK66:

Ne bu celtigimiz bde popo haraketleri ypmaya basladm gelisme olursa o zamm haberdar edlim birbirimizi :KK52:tabi eger pes etmessek:kk77:

Back
X