doğum sonrası meme problemlerine nacizane öneriler

ozgeerdinc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2011
3
0
36
İstanbul
Herkese merhaba,ben üç buçuk aylık taze bir anneyim.Doğum sonrası meme problemlerimden çoook çektim.Şimdi çok şükür doktorum ve birkaç başka profesyonel sayesinde problemlerimle baş ettim.Sorunlarıma çözüm bulmadan pek çok forum dolaştım ve pek bi sonuç alamadım o günlerde buraya yazmaya karar verdim.Benim gibi meme problemi yaşayan arkadaşlarla deneyimlerimi paylaşmak isterim.Umarım faydalı olur paylaşımlarım.
1-Meme ucu çatlağı,acısı yaşadım ve çözümü Bepan...,Madecas... ve anes.... kremlerini bir kaba eşit miktarda alıp meme ucuma sürmede ve iki emzirme sırasında bekletmede buldum.Ve bu karışımı kullanırken imkan varsa memeler hep açık olmalı oksijen almalı.ÇOK ÖNEMLİ NOT;Emzirmeden önce meme kremden çook iyi arındırılmalı.Ben bu yöntemle 43 günde kurtuldum çok şükür.Şİmdi fırsat buldukça hava aldırıyorum memelere:))

2-Memelerde süt kilitlenmesi;Ahh çok çektim bundan da bi kere her iki memede her defasında 20 şer dakika emzirilecek,ve mutlaka her emzirme sonrası hafif hafif sıkarak sağılacak.Benim gibi sütünüz maşallah çoksa buda yetersiz kalacak ben çareyi Antalyalı bir uzmannın verdiği bitkisel masaj kreminde buldum.Yumak..... bitkisel ürünler.10 gündür kullanıyorum ve bir daha hiç yaşamadım umarım yaşamam.NOT:Üçbuçuk ayda 8 kere yaşamıştım 10 gündür hiç yaşamayınca öneriyorum.

Benim en temel ama beni depresyonun eşiğine getiren emzirme,meme problemlerim bunlar başka problemleriniz varsa sorarsanız ve bende yaşayıp çözüm bulabildiysem ve cevaplarsam çok mutlu olurum.

(İLAÇ VE BİTKİSEL ÜRÜNLER FİRMASININ ADINI AÇIKÇA YAZAMIYORUM İLGİLENEN ARKADAŞLARA ÖZELDEN ATABİLİRİM)

Bu forumda iki yere daha aynı şeyi yazdım reklam yaptığım düşünülecek ama gerçekten zor zamanlar geçirdiğim için başkaları yaşamasın istiyorum.bende internetten okuyarak öğrenmiştim.göğsümün çatlaklarının verdiği acılara sabrediyordum ağlayarak emziriyordum.kremler yağlar sürüyordum.taaki bebeğim emdiği kanları kusmaya başlayıncaya kadar.sonra kesin çözüm bulmam lazım dedim.kabus gibi günlerimi sona erdiren göğüs kalkanları oldu.bi haftada tamamen geçti.rüya gibiydi yaa.emzirmek çok keyifli ama yaralar çatlaklar kabusa çeviriyor.emzirmeyi bırakmak istiyordum resmen.bu kalkanı üretendende tecrübelerini yazıp benim kullanmama sebep olandanda Allah razı olsun.

Back