Doğum sonrası ne ile korunuyorsunuz ?

Hanımlar doğum sonrası ilaç kullanmanın bi sakızcası var mı siz ne ile korunuyorsunuz :KK64::KK64:
Sana sunu solim iki doktorada sordum ne onerrsiniz diye spirali pek onermediler enfeksiyon riski olabiliyo ve ara ara kanamalar olabilir dedi bende o riski goze almak istemiyorum ilacda pek onermiyo sonucta kimyasal vucuda gircek yan etkileride olabilir en iyisi prezervatif dediler biz onu uyguluyoruz ben cok haz etmesemde digerlerinden iyidir ama olduki hamile kalacagini dusundun ertesi gun hapi diye bisey var onu kullanirsin

Sana sunu solim iki doktorada sordum ne onerrsiniz diye spirali pek onermediler enfeksiyon riski olabiliyo ve ara ara kanamalar olabilir dedi bende o riski goze almak istemiyorum ilacda pek onermiyo sonucta kimyasal vucuda gircek yan etkileride olabilir en iyisi prezervatif dediler biz onu uyguluyoruz ben cok haz etmesemde digerlerinden iyidir ama olduki hamile kalacagini dusundun ertesi gun hapi diye bisey var onu kullanirsin[/QUOTE

ya ilaç yada prezervatif olcak bizdede sanırm spiral kayıyormuş hep

Bide spiralle hamile kalanlari duydum en iyisi canim prezervatif bide bizlerinde dikkat etmesi lazim yumurtladigin zamanini hesaplayabiliyosan o gunlere pek denk gelmemek gerek iliskiden sonrada hemen ayaga kalkmakta fayda var bence ben ole yapiyorum

Bide spiralle hamile kalanlari duydum en iyisi canim prezervatif bide bizlerinde dikkat etmesi lazim yumurtladigin zamanini hesaplayabiliyosan o gunlere pek denk gelmemek gerek iliskiden sonrada hemen ayaga kalkmakta fayda var bence ben ole yapiyorum

Bende öyle yapıuotdum prezervatifle oluncadamı hemen ayağa kalkıyosun?

Arkadaşlar aynen bende nasıl koruncam diye düşünüyorum 40 mız çıktıktan sonra prezervatif ile korunduk ama yinede insan korkmuyor deği:KK28:

Ben evlendim evleneli prezervatifle korunuyorum 2sene hamile kalmadim korunmayi biraktik hamile kaldim. Simdi yine prezervatifle korunuyorum ama insan korkuyor gercekten. Bende iliskiden sonra hemen ayaga kalkiyorum ve wcye gidiyorum. Icine bsy gittiyse ciksin diye buda bnm refleks.:KK48:

Sana sunu solim iki doktorada sordum ne onerrsiniz diye spirali pek onermediler enfeksiyon riski olabiliyo ve ara ara kanamalar olabilir dedi bende o riski goze almak istemiyorum ilacda pek onermiyo sonucta kimyasal vucuda gircek yan etkileride olabilir en iyisi prezervatif dediler biz onu uyguluyoruz ben cok haz etmesemde digerlerinden iyidir ama olduki hamile kalacagini dusundun ertesi gun hapi diye bisey var onu kullanirsin

Ertesi gün hapı emzirirken kullanılması tavsiye edilmeyen haplardan.
Türkiyede en yaygın ertesi gün hapı olan Ella'nın prospektüsünde, hap kullanıldıktan 1 HAFTA sonrasına kadar emzirilmemelidir diyor, zira süte geçiyor imiş.
Eczacılar da uyarıyor zaten.
Bilginize...

Bende igne olurum diye dusunuyorum...
hapla bas demem her gun o kadar disiplinim yok
spiral olmaz
prezervatif de istemem.....o ne oyle ya....

canım dr spirali önermedi. emzirdiğim iç,in hap da önermedi. zaten sütün korur dedi. ama oğlum şuan 5 aylık ve ben HAMİLEYİM

canım dr spirali önermedi. emzirdiğim iç,in hap da önermedi. zaten sütün korur dedi. ama oğlum şuan 5 aylık ve ben HAMİLEYİM
hangi dr mus o sut korumasi olur mu hic.en fazla3ay korur.dogumdan sonra ilk adetini oldun mu hamilelik ihtimali cok fazladir.

X