dogum sonrası psikoloji

darunn31

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2013
56
2
6
Adana
arkadaslar benm dogum sonrası psikolojim cok bozuldu herseye sinirlenir herseye alınır oldum bu yüzden de bazen eşimle bile tartısıyorum sanki harsey üstüme gelio kimseyi görmek istemiyorum benim yada esimin tarafından biri bişe desin hiç kaldıramıyorum ya birazda dogum yaptıktan sonra insanların eleştirisi mudahalesi cok sinir bozuo sizdede oldumu boyle durumlar

Evet hepsini yaşadım.Şu an 4 ay 3 haftalık bebeğim.Azaldı baya.Ama hala çok sinirliyim,eşim çok çekiyor benden.Bende yapmamayım diyorum ama başaramıyorum.Zamanla azalır diye düşünüyorum ama azalmazsa bir uzman yardımı almakta yarar var.Ben bebeğim 50 günlüktü, bebeğimi alıp gittim psikiyatriste iyi geldi sanırım çünkü zamanla azaldı sıkıntılarım.Ama bitmedi.Bitmezde herhalde.Çünkü gerçekten herkes herşeyi biliyormuş gibi sürekli akıl veriyor bende sinir oluyorum.Evde hiçbir şeye yetişemiyorum.Çok yorgunum.Birde işe başlayacağım 12 gün sonra...Allah yardımcımız olsun.

aynen ya cocuk aglasa bakamıo muamelesi oluo halbuki onu biz dogurduk biz her sıkıntısını cektik birşey olsa bizim kadar kimsenin canı yanmaz yani en nefret ettigim sey birilerinin gereksiz konsması ve dogum yaptıktan sonra her kafadan birşey cıkması işlerin sorumlulugun cogalıp özgürlüğün baya baya kısıtlanması esinle tüm ilişkilerinin kesilmesi psikolojik bunalıma neden oldu bende ilk baslarda bebegime yakın olamadım onu bi kısıtlama aracı olarak gördüm ama öyle degil kesinlikle birde ben belden aneztesi ile sezeryan dogum yaptım dogum sonrası yan etkilerini gösterdi sanki ölecekmişim son dakikamı yasıomus gbi oldum hiç hastaneden cıkmıodum kan taktılar felan en cokta o yıprattı beni ondan sonra kimseye tahammülüm kalmadı bende bi uzman destegi almayı düsünüyorum ama

Back
X