dogum sonrasi regl yardimm

Lady bug

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
4.268
7.344
Merhaba hanimlar dogum yapali 5 ay olucak ben hala regl olmadim krnim sis hala bu yuzden b benim iknci dogumum kizim dada olmamistm nerdeysd bi sene korunmak icinc uc aylik aylik ignelerden oluyordum saniodumki ignelerden olmuyorum ama sanirim bnde boyle oluyor akisinami birakmali yoksa olmasinimi saglamali dr agidip bilemedim sut koruyo muhbbetini bilirim de olsak iyiydi be

ben de ilk doğumda yedinci ayda ikincide de dokuzuncu ayda oldum. doktorum bir yıl olmaması normal demişti

Ya bende ocak 27 de doğum yaptım 40 gün lohusalik sürdü zaten 3 gün önce regl oldum.65 günlük bebeğim fakat çok fazla geliyo bu normalmi ki acaba bende buna takildim. yani 31 martta oldum.

Ya bende ocak 27 de doğum yaptım 40 gün lohusalik sürdü zaten 3 gün önce regl oldum.65 günlük bebeğim fakat çok fazla geliyo bu normalmi ki acaba bende buna takildim. yani 31 martta oldum.
Ay canim icin temizleniyo ne sanslisin iste korkma kan ilacina dvam et kullaniyorsan kimisi atiyo disari iste bnde tam tersi iki dogumdada boyle bu arada allah bagislasin suan hormnlarimiz dengsiz haliyle duzelene kadar ya cok ya az olucaz

Ay canim icin temizleniyo ne sanslisin iste korkma kan ilacina dvam et kullaniyorsan kimisi atiyo disari iste bnde tam tersi iki dogumdada boyle bu arada allah bagislasin suan hormnlarimiz dengsiz haliyle duzelene kadar ya cok ya az olucaz
Amin hepimizinkini allah bagislasin inşallah. Sağol cevabın için rahatladim.bugun bir kaç arkadaşta öyle söyledi. Biraz normale döndüm. Yoksa doktora gidicektim

X