doğum sonrası ruh halim:(

Ben de aynı durumdayım benim de 2 aylık bir bebeğim var.Beynimde dönüp duran düşüncelerden hiçbir şeye odaklanamiyorum.ilaç kullanmayacağım için terapiye karar verdim psikologtan randevu aldım.iyi geleceğini düşünüyorum.ilaçsız da tedavi yöntemleri var.ilaç hiç önermiyorum ben.umarım atlatiriz en kısa zamanda

bu duruma fazlaca odaklanmişsin. Oyle ki bana bir basin sag olsun demeyi bile umursamayacak kadar kendine konsantre olmuşsun. Bu sadece burada gordugum bir ornek. Ama sana hayatinda yardimci olabilir :KK66: etrafindakilere karsi daha fazla duyarli olmaya calisabilirsin cunku en azindan burada bile bu kadar insan sana vakit ayirip onemseyip yazmiş :KK66:
Haklısınız kusura bakmayın umursamazlık değil de dikkatsizlik diyelim başınız sağ olsun mekanları cennet olsun inşallah

Ben de aynı durumdayım benim de 2 aylık bir bebeğim var.Beynimde dönüp duran düşüncelerden hiçbir şeye odaklanamiyorum.ilaç kullanmayacağım için terapiye karar verdim psikologtan randevu aldım.iyi geleceğini düşünüyorum.ilaçsız da tedavi yöntemleri var.ilaç hiç önermiyorum ben.umarım atlatiriz en kısa zamanda
İnsallah duzelirz muhakkak ilacsiz tedavi yontemleri de vardir cok buyuk sorunlari olmayan iki yakinim direkt antidepresan tedavisine baslayinca psikolog fikrini sona birakmistim arastirmak gerek belki de biraz daha

Bende yasadım kızım doğdugunda aynılarını
Uyutup mutfaga gıdıyodum yemek yapıyorum mesela aklıma ya deprem olursa dolap devrılırse ya bebegıme bısey olursa koşturarak gıdıp yatagından alıp ama kucagına karsıma koyup ısıme devAm edıyodum
Zamanla duzeldım tabı hep ya olursalar varr pek dusunmemeye calısıyorum
Sevindim adınıza atlatmissiniz o dönemi ben de bazı günler daha iyiyim bazı günler hortluyor kötü düşünceler

Bende yasadım kızım doğdugunda aynılarını
Uyutup mutfaga gıdıyodum yemek yapıyorum mesela aklıma ya deprem olursa dolap devrılırse ya bebegıme bısey olursa koşturarak gıdıp yatagından alıp ama kucagına karsıma koyup ısıme devAm edıyodum
Zamanla duzeldım tabı hep ya olursalar varr pek dusunmemeye calısıyorum
Duzelmeniz ne kadar zaman aldı acaba?

Bende ayni senin gibiyim. Kizim 1 yasina geldi git gide daha cok artti neler dusunuyorum neler bir bilsen. yurumeye basladi simdi cok fazlada hareketli donemi yataga giriyorum yaa soyle yaparsa yaa boyle olursa anlat anlat bitmez. Isin kotusu ben bitane de kendimden yarattim esimde oldu ayni ben. Napcaz bilmiyorum
Sizin iş zorlasmis evet benim eşim sakin en azından buradaki arkadaşlar haklı aslında işin özü sanırım onları Allah'a emanet etmekte...

Çalışıyor musunuz peki umudum onda artık ise baslarsam belki daha iyi olurum diyorum

Bebeğime bakmak için iş hayatımı sonlandırmak durumunda kaldım. Bence gerçekten güvendiğiniz biri bakacaksa iş hayatına dönmek pozitif bir etki yaratabilir.

Bebeğime bakmak için iş hayatımı sonlandırmak durumunda kaldım. Bence gerçekten güvendiğiniz biri bakacaksa iş hayatına dönmek pozitif bir etki yaratabilir.
Ben eylül de döneceğim ise bırakmak gibi bir durumum da yok zaten maddi olarak şimdiden arıyorum güvenilir biri umarım olumlu etkisi olur

Back
X