İnsallah ya evin her yeri saç doldu.Emzirmeyi kesince durur
Vitamine mi baslasam bilemedim.Dökülüyor sonra toparlıyor
Protein ve çinko içeren yiyecekler tüketin
Her gun halilari fircaliyorum o derece .Hamileyken hic dokulmedi dogumdan sonra cok dokulmeye basladi yemekte cikacak diye odum kopuyor
Aynen benim de suan oyle ilk uc ay bisey yoktu sonra basladi.Evet çok normal, bebeğim 3 aylıkken başladı 8 9 aylık olana kadar sürdü
Vitamine mi baslasam bilemedim.
Vitamine mi baslasam bilemedim.
Genelde duyduklarim hep oyle hamileyken kan hapi vitamin aliyordukAynenaliyorduktabi suan oyle ilk uc ay bisey yoktu sonra basladi.
Merhaba canım..Kizlar meraba. Sekiz aylik bebegim var. Dogum yaptiğimdan beri saclarim avuç avuç dökülüyor. Doğum yapan arkadaslar sizlerde de bu tür problemler oldu mu? Bu arada hamileyken 22 kilo almistim. Doğumun onbesinci günü bütün kilolarim gitti. Cok hızlı kilo vermemlr alakali olabilir mi bilemedim. Halen cocugumu emziriyorum ve ilk doğumum.
Musayit bi zamanimda ugrarim bi baktirayim.Bence doğal olarak alın
Doktora gitme imkanınız varsa Demir vs baktırın tabii
Tesekkur ederim rahstladim valla. Dokulmesi ayri toplamasi ayri dert,Merhaba canım..
Benimde 8 aylık bebeğim var bende halen emziriyorum ve saçlarım dökülüyordu ve baya azalma olmuştu...
Bizim burda bebeğin annesini tanımaya başlaması ile alakalı derler tabi ne kadar doğru bilemem ama geçici bir durum merak etme yerine yeni ve sağlıklı saçlar geliyor...
Aldik ta bebege girmis bize gitmemis ☺Genelde duyduklarim hep oyle hamileyken kan hapi vitamin aliyorduk
O zaman darisi basima diyelim ☺Ben de bir mete annesiyim :)
Valla canım hormonal olduğu için ne yapsan boş,dökülüyor ve yenileniyor saç,ben ağlardım kel kalıcam diye, banyoya girmek istemiyodum o derece, ama kel kalmadım şükür, geçti bitti
Benimde 3 aydan sonra başladı epey sürdü. Her yer saçtı. Avuç avuç dökülüyordu. Tahlil mi yaptırsam bakım kremimi alsam derken kendiliğinden durdu. Hatta yenileri çıktı
Hamilelik boyunca dökülmeyen saçlar toplu döküldü sanırım
Gecici olmasi tek tesellim suan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?