dogum sonrasi sac dokulmesi.korkuuu

melis1978

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
796
167
123
47
Kizlar dogum yapan arkadaslarim hamilelik sona erdigi icin saclarinin tutam tutam dokuldugunu soyluyorlar.ben 1 aylik lohusayim cok sukur suan icin yok ama korku icinde bekliyorum ne zaman baslicak bu dokulme diye...sorum,boyle yogun sekilde sac dokulmesinin ne zaman baslayacagi?lutfen bilgisi olan cevaplasin.

Canım bebeğini Allah analı babalı buyutmeni nasip etsin. benimki 4 aylıkken başladı.Diyorlar ki bebeğin ana yani dogdugu saclari ne zaman dökülmeye başlarsa anneninki de o zaman dokulmeye basliyormus.Merak etme dokulenler geri çıkıyor hem de çok gıcık bi şekilde.benim kulaklarimin yanında alın kısmında yeni saçlar çıktı.topladigimda başka bir yerin kılı gibi gorunuyor. Anca joleyle falan yapistiriyorum.Mecbur herkeste dökülme oluyor az veya çok.Ama zamanla eski halini alıyor dert etme. Sevgiler..

benim bebeğim 3 aylık falanken başladı canım. çok korktum kel kalıyorum diye. ama oğlum 5.ayını doldurunca kesildi o aşırı dökülme. ben bioblas şampuan aldım kullandım ondan sonra kesildi ama onunla alakası var mıdır bilmiyorum.

Canım bebeğini Allah analı babalı buyutmeni nasip etsin. benimki 4 aylıkken başladı.Diyorlar ki bebeğin ana yani dogdugu saclari ne zaman dökülmeye başlarsa anneninki de o zaman dokulmeye basliyormus.Merak etme dokulenler geri çıkıyor hem de çok gıcık bi şekilde.benim kulaklarimin yanında alın kısmında yeni saçlar çıktı.topladigimda başka bir yerin kılı gibi gorunuyor. Anca joleyle falan yapistiriyorum.Mecbur herkeste dökülme oluyor az veya çok.Ama zamanla eski halini alıyor dert etme. Sevgiler..
Tesekkurler canim hepimizin yavrularini Allah bağıslasin inş...tekrar yerine gelecegini bilmek guzel.benim panik olmamin sebebi saclarimin zaten az olmasi.moralim duzeldi valla...

benim bebeğim 3 aylık falanken başladı canım. çok korktum kel kalıyorum diye. ama oğlum 5.ayını doldurunca kesildi o aşırı dökülme. ben bioblas şampuan aldım kullandım ondan sonra kesildi ama onunla alakası var mıdır bilmiyorum.
Canim evde bioblas var oylece duruyo bi kosede.simdiden kullanmaya baslasam belki hic dokulme olmaz.o sampuanin dokulmeyi onleyici etkisi var evet.

Kizlar benimdr bebegim 4 aylik, saclarim asiri derecede dokuluyo yok böyle bisey yaa :( kaynanam bebek seni tanimaya basliyo ondandir diyo alakasi var mi bilemem.

ay benim oğlan da 5,5 ay oldu.bu ay çok dökülmeye başladı.az önce duşta ödüm koptu her elimi attığımda 9-10 tel geldi küçük bi yumak oldu.revox serum ve şampuanını kullanıyorum fayda etmiyor.emzirdiğim için hap vs. vitaminleri de alamıyorum.9. ay biter diyor herkes.bakalım artık hayırlısı:cry:

Hamile iken tek tel dökulmedi 4.ayda Allah ne verdiyse :) 3 ay filan surdu. Igrenc bir dönem :KK14:

Benim bebegim de 3 aylik oldu bu ay basladi tutam tutam her elimi attigimda geliyor. Peki kac ay surerki bu durum?

Bn doğum yapalı 5 ay oldu ve 1 aydır yoğun dökülüyor hatta alnımın önü açıldı bu durumda olan var mı? Dermataloga gittim normal 9 ay bile sürer dedi... Bu kadar dökülen var mı?

Bn doğum yapalı 5 ay oldu ve 1 aydır yoğun dökülüyor hatta alnımın önü açıldı bu durumda olan var mı? Dermataloga gittim normal 9 ay bile sürer dedi... Bu kadar dökülen var mı?
benim sac dökülmeme eşim cok üzülmüştü 3 cocuk annesıym ve recapin kullandım dokulen yerlerdekılerde gerı cıktı suan şükür ıyı

Benim de saçlarım aşırı döküldü doğumdan sonra. Banyoda tutam tutam elime geliyordu. Uzundu baya hamilelikte de hiç kestirmemiştim. Baktım olmayacak hem çocukla da ugrasmak zor. Kısacık kestirdim. ( Ki benim saçlarım çok yavaş uzar, on kere düşünürdüm ucundan kestirirken bile) Artık dökülmüyor eskisi kadar.

Hamilelik süresince saçlar dökülmediği için doğum sonrası saç hücrelerinin kendini yenilemeye ihtiyaç duyuyor bırak dökülsün 1 2 ay sonra kendini toparlıyor saçların. Benim 4 aylıkken başlamıştı

Saç dökülmesini birebir etkili ve sac cıkarmasıylada bilinen üürn L-Recapin [photo=medium]1243253[/photo] bu ürün butun sorunlarınıa sac konusunda birebirdir

5 sene gecti benim halen dokuluyor avuc avuc elimi attikca gelirdi
Ufak kavanoz icine agzina kadar su icine 1 avuc karanfil 1 gun bekleticeksiniz onu kuru yerde
Fisfis sprey kutusuna bosalttim süzüp
Banyoda durur o her girdigimde sac diplerime onu sıkarim dokulmeler aninda duruyor cok etkili tavsiye ederim

Back
X