Doğum sonrası saç dökülmesi yardımm

marli

Hoşgeldin Dünyama BEBEĞİM....
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2013
1.670
248
34
Doğum yapalı 5 ay oldu fakat bir kaç aydır aşırı derecede saçlarım dökülmeye başladı sürekli her yerden saçlarımı toplamaktan yoruldum günde 100 tel normal deniyor ama benim oldukça fazla dökülüyor ne yapabilirim önerilerinizi bekliyorum...

Bende doğum yapali 5ay oldu. Aynı sorun bende var.Gün içinde hiç taramiyorum.Daha önce doğum yapanlar 6aya kadar devam ettiğini soyluyor.Merak etme yanlız değilsin.

Evet acayip dökülüyor bebeğim 4 aylıkken başladı 6. aya kadar sürüyormuymuş demek...

Alman marka LR ın şampuan,tonik ve Aloe Vera Acil Durum Spreyini öneririm.Arkadaşım kullanıyor,çok kısa sürede dökülmeyi kestiği gibi,yerine yeni saçlar da çıkmaya başladı.Kardeşime ve eşime aldım.Temini için yardımcı olabilirim.Yüksek fiyata satış danışmanından almak mantıklı değil.Üye olup indirimli almanızı tavsiye ederim.Kolay gelsin.

Alman marka LR ın şampuan,tonik ve Aloe Vera Acil Durum Spreyini öneririm.Arkadaşım kullanıyor,çok kısa sürede dökülmeyi kestiği gibi,yerine yeni saçlar da çıkmaya başladı.Kardeşime ve eşime aldım.Temini için yardımcı olabilirim.Yüksek fiyata satış danışmanından almak mantıklı değil.Üye olup indirimli almanızı tavsiye ederim.Kolay gelsin.

Düzelecek aynen ben de avuç avuç topluyordum, sadece B12 ile biraz daha çabuk toparlanıyor

X