Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğum sonrası saçımın döküleceğini biliyordum ama doğumun üzerinden 6 ay geçti ve saçlarım yeni yeni dökülmeye hatta aşırı dökülmeye başladı.Saçlarıma dokunduğumda resmen elimde kalıyorlar...sizde de oldu mu
Kardeşim doğduğunda annem öyle olmuştu saçları inanılmaz dökülüyordu. Tamda dediğiniz gibi 6. ayda... Halk arasında şöyle bir söylenti vardır: bebek annesini tanımaya başladığında annenin saçları dökülürmüş...
bende de aynı sorun var kopuyo resmen saçlarım şu anda.gecende kestırdım belkı faydası olur dıye eh ıste azıcık rahatladım.bende kendımden suphe etmeye baslamıstım acaba kan degerlerımde mı bır sey var dıe dusunuyorum genel bı kontrole gıtmek gerek mutlaka
bende de aynı sorun var kopuyo resmen saçlarım şu anda.gecende kestırdım belkı faydası olur dıye eh ıste azıcık rahatladım.bende kendımden suphe etmeye baslamıstım acaba kan degerlerımde mı bır sey var dıe dusunuyorum genel bı kontrole gıtmek gerek mutlaka
Kardeşim doğduğunda annem öyle olmuştu saçları inanılmaz dökülüyordu. Tamda dediğiniz gibi 6. ayda... Halk arasında şöyle bir söylenti vardır: bebek annesini tanımaya başladığında annenin saçları dökülürmüş...
Hmmmm... söylenti dmk...
ama ben şmdi bebegmle saçımn dökulmesi arasnda bir bag kurdum. Galiba öyleee :d
Bnmde dogumdan 1.ay snra aşırı derece dökulmeye basladı.
Hamileyken hiç dökulmuyordu ne guzeldi
Gebelikte kafamda kalan saçlar avuç avuç dökülür oldu. Bu gidişle topladığımda bir parmak kalınlığında olan saçlarımdan geriye pek birşey kalmayacak gibi.
Normal olduğunu biliyorum ama zaten azıcık olan saçlarımdan avuç avuç döküldüğünü gördükçe insan ister istemez takıyor. Doktora da sordum yapılacak bir şey olmadığını kaybedilen saçların hepsi olmasa da geri geleceğini ve ancak bir yıl sonra gerekirse müdahalede bulunabilineceğini söyledi
Kalınlaşan belim, koca popom, böbişdeki çatlaklar yeterince çirkin hissettiriyordu ki bir de bunun üzerine zaten zar zor uzayan, ince telli ve yağlı saçlarımıda kaybedince canım sıkıldı iyice