Doğum sonrası sorun

cordyceps

Gece gece icat çıkarma, hadi... :))
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
929
685
23
Burası yeri değil belki ama diğer yere konu açamıyorum diye buraya yazıyorum

Ama birileriyle konuşmazsam ağlayacağım

Eşimle hiç problem yaşamadık şimdiye kadar özellikle bu konuda, ama 4. Aya giricez hala bu duygumu aşamadım, eşimden soğuduğumu hissediyorum yani çok tuhaf bir duygu
Hamileyken böyle hissetmiyordum ama şimdi midem bulanıyor ve onu kırmamak adına uzak kalmamaya kendimi zorlayıncada okadar belli oluyor ki isteksizliğim Ve dilimi tutamayıp bunu söylediğimde ise çok uzaklaşıyor benden küsüyo yani gün boyu konuşmuyo
Bu normal mi geçicimi böyle yaşayan var mı nasıl aştınız? :işsiz:

Eşimle hiç problem yaşamadık şimdiye kadar özellikle bu konuda, ama 4. Aya giricez hala bu duygumu aşamadım, eşimden soğuduğumu hissediyorum yani çok tuhaf bir duygu
Hamileyken böyle hissetmiyordum ama şimdi midem bulanıyor ve onu kırmamak adına uzak kalmamaya kendimi zorlayıncada okadar belli oluyor ki isteksizliğim Ve dilimi tutamayıp bunu söylediğimde ise çok uzaklaşıyor benden küsüyo yani gün boyu konuşmuyo

Cinsellikten bahsediyorsunuz sanırım.
Doğum yapmadığım için bilemem ama insanlar nasıl arka arkaya doğum yapıyorsa soğumak pek normal değil bence.
Yani kaç ay olmuş,neden ihmal ediyorsunuz,doktora gitmiyorsunuz anlamadım.
Evliliğiniz sarsılacak yok yere...

Geçici canım. Merak etme .hepsi Hormonal .

hormonlarla alakali olabilir mi ? Ben kadindaki cinsel istegin tamamen hormonal denge tarafinda yonetildigini dusunuyorum, bir doktorunuza danisin bakalim ne diyecek.

Bole bişey yaşamadım cnm üstelik prematüre annesiydim..O zorlu süreci yaşayanlar bilir..kızımın uyku saatini her akşam eşim isten gelmeden önceye ayarlayip yemek yaptığım kıyafeti değiştirir makyajımi yapar öle karsilardim..
Geçici bir süreç olabilir Sizde ki..

doktora danış buraya da yaz canım :)

ben de hormonlar nedeniylr olduğunu düşünüyorum,
her hamilelik de bir değil;

benim ilk doğanımda hiç bu tarz sorun olmadı, ne hamilelikte ne de doğum sonrasında,
ama bu hamileliğimde yaşamaya dermanım yok ki, o işe olsun...

doktora danış buraya da yaz canım :)

ben de hormonlar nedeniylr olduğunu düşünüyorum,
her hamilelik de bir değil;

benim ilk doğanımda hiç bu tarz sorun olmadı, ne hamilelikte ne de doğum sonrasında,
ama bu hamileliğimde yaşamaya dermanım yok ki, o işe olsun...
:)) güldürdün beni cnm ya
Valla benimde hiç dermanım yok

doğumdan doğuma değişiyor. benim ilk doğumumda olmadı aksine eime daha da bağlandım. ama ikinci de çok çok zor geliyordu. emzirme döneminde olabiliyor normaldir.

Hem kişilik hem mükemmel annelik baskısı hem hormonlar

Bir de çalışıyorsanız zor olur

Tek öneri cinselliği gece 11 de yatak odasında yapılacak bir etkinlik haline getirmeyin

Biraz daha gün içine kaydırın eşinizin izin gününde vs hep akşam olmasın zira o saatlerde haliniz de kalmaz süt fabrikası olarak

Eşinizle de o zaman değil de gün içinde başka bir ara konuşun biraz idare etmesini eskisi gibi olacağını her şeyin ana bebek ile bir süre daha böyle olabileceğini anlatın hormonları vs de ekleyin

Ben 9 aydan fazla birşey yapmadım. Eşime anlattım. Zorlukları yaşadıklarımı .sağolsun anlayış gösterdi. Eşim dogumuma girdiği için kolay anladı beni. Eşinin sağduyulu olması lazım.
Kaç ay oldu bahane bulma diyor
Çokta anlayışlıdır herkonuda hatta çocuğa bile benden çok ve daha iyi bakıp ilgileniyor
Ama bilmiyorum ya
O işteyken yanımda yokken özlüyorum hatta msj atıp ben hazırlıyorum onu
Ama akşam olupta gelince keşke unutsa uyusa diyorum :/

Cinsellikten bahsediyorsunuz sanırım.
Doğum yapmadığım için bilemem ama insanlar nasıl arka arkaya doğum yapıyorsa soğumak pek normal değil bence.
Yani kaç ay olmuş,neden ihmal ediyorsunuz,doktora gitmiyorsunuz anlamadım.
Evliliğiniz sarsılacak yok yere...
İstemsizce gülümsedim

O arka arkaya doğum yapan kişilerin her birlikteliklerinin çok istekli olduğunu mu düşünüyorsunuz acaba

Bir çok kadın görev bilinci ile yapıyor da işte konu sahibi rol yapamıyor

Çoğumuz geçtik o yollardan bebek uyuyunca sen de uyumak istiyorsun ve o anda görmek isteyeceğin son şey bir penis oluyor

Ama kimi zaman sonra deyip geçiştiriyorsun kimi zaman hep ertelenmez deyip tek gözün açık kabul ediyorsun vs vs

Si
Kaç ay oldu bahane bulma diyor
Çokta anlayışlıdır herkonuda hatta çocuğa bile benden çok ve daha iyi bakıp ilgileniyor
Ama bilmiyorum ya
O işteyken yanımda yokken özlüyorum hatta msj atıp ben hazırlıyorum onu
Ama akşam olupta gelince keşke unutsa uyusa diyorum :/
Doğumunuz nasıl oldu. Kesiginizin durumu ne. İyileşti mi.

D

Doğumum tam normal oldu en doğal haliyle ve çok zorlandım
Kesi vardı ama iyileşti Acıda yok aslında fiziksel sorunum yok

O çocuk ordan çıkarken sizin yaşadığınız travmayi eşinizin anlaması mümkün değil. Bende normal yaptım ve işte 9 ay beklettikten. Kocanız benimki gibi doguma girse iyiymiş : D artık bebek geldi. Bu dönemler olacak. Daha ne kavgalar olacak :D sizin kendinizi biraz daha hızlı toparlamaniz lazım. Nasıl olacaksa o : )

Back
X