• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonrası sünnet

• Konu Sahibi Konu Sahibi Waww
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cogu kisi 3 aylikken yaptirmis o zmn bklm belki doktor belirli bir gun soyler sagolun kizlar Allah sizlere bagişlasin cocuklarinizi
Çocuğum 9 yaşında , doğduğunda hemen yaptırmak istemiştim çocuk dr un bana ilk 1 ay aşıları geçsin bağışıklık kazansın öyle demişti akabinde 4 aylıkken karar verdik emeklemeden halledelim diye zaten lokal yapıldı Özel hastanede hemşireler ben emzirdikten sonra aldılar çokta ilgili ve şefkatli davrandılar Dr da dahil , kapıda bekledik getirip Babasına verdi dr eve gidince ilk iki saat baya ağladı ağrı kesici etkisini kaybedince yeniden verdik ve uyuttuk köpük bardak alıp tabanını kesip önüne koyun kremini sürüp bezi öyle bağlayın demişti Dr öyle de yaptık sonrası hiç bir sıkıntısı olmadı 2-3 güne neredeyse iyileşti çok rahat ettik ,büyük oğluma 6.5 yaşta yaptırmıştım pişman olmuştum geç iyileşmesi olmuştu ve acıyı daha belirgin hissetmişti bize tecrübe olmuştu ,2.ci çocuğumu bu şekilde şükür sorunsuz yaptırdık rahat oldu.

Doktorum oğluna doğduğu gün yaptırmış, bende iki haftalıkken yaptırdım, biraz zor oluyor bez değiştirmesi, ağlaması , acısı oluyor ağrı kesici de verilmiyor ama hızlı iyileşiyor

Bende sizin gibi düşünüyordum ne gerek var sünneti herkes dini yönden zorunlu gibi görüyor aslında ama öyle bir şey de yok Kuran da geçmiyor Yahudilerden geçen bir gelenek sünnet. Bizde de artık adet olmuş herkes yaptırıyor. Yaptırmasak mı acaba diye düşündük daha da tam karar vermiş değiliz. Sizin şimdiki bebeğin cinsiyeti kız mı bu arada ☺️
öğrenemedik henüz 🥹

Back
X