Doğum Sonrası Süt Hemen Gelmezse?

Anladım canım onca yaptığın şeye rağmen gelmedi mi peki sütün?
Geldi canım ama öyle çok çok değil bebeğime şuan yetiyor ama sonrası nasıl olur bilmiyorum süt biraz bünye biraz moral biraz uyku gerektiren bir şey. Ama şöyle diyim geliyor geçte olsa ama sütün sanki fazla olması lazım ya da ben daha acemi olduğum için böyle korkuyorum belki o bebeğime yetecek ama ben korkuyorum zamanla yetmez diye.

Tabiki mama vereceksiniz, bebek bu hem açlığa dayanamaz hem ne zaman geleceğinin bir garantisi yok.

Bende sezaryen dogum yaptim ve 3 gun sutum yoktu. 3 gun boyunca cok az su gibi bir sivi geldi 4. Gun yavas yavas bollasmaya 5. Gun tamamen gelmeye basladi. Hastanedeyken emzirdim ama tabiki doymadi bebegim aglayip duruyordu sonra bir hemsire geldi ve bebegime mama verdi o dakika sustu yavrum ve uyudu doktorumun onerisiyle sarilik olmamasi icin diger iki gun de ben ayni sekilde once emzirdim pesinden mama verdim. 4. Gunden sonrada gerek kalmadi zaten. Bebeginin sagligi icin mama vermelisin icin rahat olsun. :)

Anladım canım teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…