Doğum sonrası tekrar gebe kalma

Seda5565

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2020
355
154
53
37
Merhaba hanımlar ben doğum yapalı 7 ay oldu ve ilk defa bugun ilişki yaşadık ama korunmadık evet neden dıye çıkışabılırsınız ama cocuk uyuyorken olsun bitsin gözüyle baktık 🤦‍♀️ ve hala adet olamadım adet olmadığım halde yumurtlama olurmu ve gebe kalırmıyım

Bence söylenecek her şeyi buluyorsunuz ama bir umut birisi kesinlikle olmaz rahat olun desin istiyorsunuz.

Merhaba hanımlar ben doğum yapalı 7 ay oldu ve ilk defa bugun ilişki yaşadık ama korunmadık evet neden dıye çıkışabılırsınız ama cocuk uyuyorken olsun bitsin gözüyle baktık 🤦‍♀️ ve hala adet olamadım adet olmadığım halde yumurtlama olurmu ve gebe kalırmıyım
Kalma ihtimali var bunu sizde biliyorsunuz Yumurtlamaya denk gelmiş olabilir sonuçta adet olmamış olmanız bişey degiştirmez

Malesef ki gebelik ihtimali vardır

Bir önceki konunuz 31 ekim de

Ve söyle konunuz

Iyi akşamlar konumu goren cvp yazarsa sevınırım 6 tı haftalık gebelikte oluşan kesenın ve bebegın goruntusu oldugu halde 7 nci haftada bebek ölmüş yada kan pıhtısı şeklını almiş denmesi gercekten o gebelıgi sonlandırmak için yeterlimi yoksa tekrardan kalp atısı varmı diye kontrol istenmelımı başına boyle bişey gelipte olumlu olmus olan varmıdır
..................
ama şimdi ki konunuz 7 aylık bebeğimiz var anlamdım 🙄🙄

Back
X