Doğum sonrası tekrar hamileyim.

franceparis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
32
7
1
Slm arkadaşlar. 6 aylık bir kızım var ve bugün hamile olduğumu öğrendim.Yaşım 20 ve eşimde 24 yaşında. Doğurmak konusunda kararsızım ailevi sıkıntılardan dolayı. Görüşlerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum.

Canım keşke önlemini alsaydın ama hiç o yavruya kıyma beraber büyürler elbet Allah yardım eder nasipten öte yol yokmuş

Canım keşke önlemini alsaydın ama hiç o yavruya kıyma beraber büyürler elbet Allah yardım eder nasipten öte yol yokmuş
Şuan zaten annelik yaşadığım için duygularımca haraket ederim diye düşünüyorum. Ama bi ton da sıkıntı varken kararsızlık yaşıyorum.

Şuan zaten annelik yaşadığım için duygularımca haraket ederim diye düşünüyorum. Ama bi ton da sıkıntı varken kararsızlık yaşıyorum.
Sonradan pişman olursun sonuçta can ve cana kıyacaksın Allah elbet yardım eder senin durumunda olan çok kişi var

anneliği tadan bir insan bir evladını büyütürken diğerini nasıl gözden çıkarabilir ki.bence bu fikri aklınıza bile getirmeyin ve hemen tevbe edin.hak katında bunun vebalini taşıyamazsınız ve vicdanınız çok yanacak ama iş işten geçmiş olacak. rabbim verir kolaylığını.unutmayın ki o evlat anne rahmine düştüğü andan itibaren anneye bir emanettir emanetinize sahip çıkın.diğer tüp bebek forumlarını da okuyun derim.sizin yerinizde olmak isteyen ne kadar çok insan var.tevekkül edin.kaderinize razı olun.rabbimmaddi manevi sıkıntılarınıza da derman olsun inş...

Eger bakamayacsk durumdaysaniz, yasal sureyiasmadiysaniz hamileliginizi sonlandirmak gibi bir tercihiniz var. Dogurup tum aileyi perisan etmektense boyle bir yol terciih edilebilir. Ben olsam aldirirdim eger hayatimizi zora sokacaksa soylemeden gecmiyeyim

arkadasım nasıl bu kadar rahat aldır diyebiliyorsun.yasal süre bir tarafa işin vicdani ve hak katındaki sorumluluğunu nasıl bir tarafa atabiliyorsunuz.

bncede ksnlkle aldrmayı dsnme hayat senn tabıkı ama bıde cınayet kısmı var bu işin hem senn evladn olacak o kusurabkma ama madem okadr zor drmdasnz onlemını alsaydın...allah verms ıste kıymetını bıl.. mılyonlarca kişi var bı bebek ıcın yıllrca bekleyenn

Bu sitedeki kesin ve peşin hükümleri her zaman şaşkınlıkla takip ediyorum.
Mutlaka eleştirecek bir şey oluyor sanırım. Konu sahibi bir soru sormuş, bu soruya "hayır" demek kadar "evet" demek özgürlüğü de olmalı. Aksi görüşe olanı hemen asmak lazım değil bence.
Franceparis arkadaşım, seninle aynı durumda sayılırım. Güç bela geçiniyoruz diyemem. Aslında pek de fena durumda değiliz şimdilik.
Allah'ın her şeyin hayırlısını verdiğine ben de inanıyorum.
İlk çocuğumuza hamile kaldığımı öğrenmemden birkaç ay sonra eşim işten çıkartıldı. "Bebek kısmetiyle gelir" demiştik, olmadı Eşim hala işsiz. Şimdi ilk bebeğim 1 yaşındayken ikinci bebeğimi doğurmak için 4 ayım kaldı. Bu ikinci doğumun ardından ben de işsizim Anlaşılan bizim bebekler pek kısmetsiz...
Ben kendi adıma aldırmayı hiç düşünmedim, en kötü evden iş yapar bi şekilde geçinirim diye düşünüyorum.
Çevremdekiler beni her zaman hayalperest ve fazla iyimser bulmuştur, ama bu zamana kadar bir zararını görmedim bu durumun.

Arkadasim önleminizi alsaydınız ha amadem almadiniz o zaman allahin verdigi cani siz alamazsinz. Benm kizim 8 bucuk aylik esim de bende tek cocugumz olsun istiyoruz ama Allah bir tane daha nasip ederse ve bu simdi olsa bile hic istemememe ragmen dogururm cunku o masumun hic sucu yok tedbirsiz olan biz suclu oluruz degilmi. Hem ben korkarim ya karnimdakini aldirayim derken dogurdugumun basina bisey gelirse. Allah buyuk bi seklde buyurler bence bebeginizin kardesi sizinle kalsin. Allah yardimciniz olsun

zor bi durum yaşınız çok küçük. zaten çocukla ilişki yürütmek çok zor. çocuk bakmak çok zormuş sabır işi. etrafımda kimi görsem böyle üst üste hamile kalan hep mutsuz. kadın cocuklarla ugrasmaktan kendıne vakıt ayıramıyor sabrı taşmış ve mutsuz. ben olsam aldıramazdım. çünkü zaten benim kızım tüp bebek. ve yaşım 30.
ama herkesin durumu farklı. yetişmem maddi manevi bakamam dersen başka çare yok. düşün taşın. allah yardımcın olsun

Canim bendede öyle bi durum vardi üstelik evligiigimiz Iyi gitmiyorken korundugugm Halde hamile kaldim tekrar aldirmayi cok düsündüm Ama bebegimin kalp atislarini duyduktan sonra vazgectim allah Sabrini vericektir sana o cocugunu nasil 6. ayina kadar büyüttüysen onuda büyütürsün üstelik simdi cocuk büyütmüs bir Annesin ilk cocugunda yaptigin hatalari misal gine yapmazsin... Inan Bana aldirmadigina cok sevineceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…