doğum sonrası toparlanamama

Daensss

Guru
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
184
50
318
2. Doğum sonrası toparlanma hakkında bilgi

Son düzenleme:
Ikinci dogumdan zaten korkuyordum su an bunu okuyup depresyona girdim :/

Şekeriniz mi varda bukadar zaman hiç iyileşme olmamış ?

Dişinizi ihmal etmeyin zamanla kılağada vurur ağrısı bebeğin ağlama sesine bile tahammül edemezsiniz.

Bu yaşadıklarınız doğumla ilgili olmayabilir. Sadece doğum zamanına denk gelmiştir diye düşünüyorum. 4 buçuk ay önce sezaryenle doğum yaptım ve şuan sanki hiç hamile kalıp doğurmamışım gibi. Tamam herkeste farklı olur ama sizinki fazla bence. Detaylı tetkikler yaptırabileceğniz bir yere gidin bence.

Bence bu durumlar sende önceden vardı ama doğumla vücudun zayıf düştüğü için birer birer baskın verdiler ışte

Bu yaşadıklarınız doğumla ilgili olmayabilir. Sadece doğum zamanına denk gelmiştir diye düşünüyorum. 4 buçuk ay önce sezaryenle doğum yaptım ve şuan sanki hiç hamile kalıp doğurmamışım gibi. Tamam herkeste farklı olur ama sizinki fazla bence. Detaylı tetkikler yaptırabileceğniz bir yere gidin bence.
İlk doğum sonrasi bende oyleydim,dogum sonrasi hastanede ağrı kesici iğne bile yaptırmamistim ama bu doğum beni mahfetti

Bence bu durumlar sende önceden vardı ama doğumla vücudun zayıf düştüğü için birer birer baskın verdiler ışte
Sadece bel ağrısından şikayetim oluyordu ama doğum sonrasi bütün organlarım sanki isyanlarda,allah bugunumu aratmasin insallah

Sadece bel ağrısından şikayetim oluyordu ama doğum sonrasi bütün organlarım sanki isyanlarda,allah bugunumu aratmasin insallah
Amin bende sezaryen doğum yaptım 2 hafta sürdü ağrılarım geçti diye sevinirken 2. Doğum da bu kadar kolay kalkamazsın dediler sayı yükseldikçe zorlukta yükseliyormuş

Back
X