Öncelikle bu yaşadığını herkes yaşıyor tüm anneler. Ah o yetememe hissi :))Merhabalar 48 gün önce sezeryan doğum yaptım. Bebeğim bir süre yoğunbakımda kaldı psikolojik olarak kötü zamanlar geçirdim süt çoğaltmak için kilo aldım ve halen almaya devam ediyorum. Kendimi aşırı salmış hissediyorum. Kilolarım ve hiçbirşeye yetişememem beni aşırı etkiliyor. Sanki bakımsız yaşlı biriymiş gibi hissediyorum. eşimde uzak duruyor gibi hissediyorum. Toparlanmak istiyor fakat nasıl yapacağımı ve nereden başlayacağımı bilemiyorum önerileri olan varsa yazarsa çok sevinirim
Öncelikle hayırlı olsun, çok klişe gelecek sana ama o kadar aynı duygulardan geçtim ki,herkes yaşıyor hiç geçmeyecek gibi geliyor,ama geçiyorMerhabalar 48 gün önce sezeryan doğum yaptım. Bebeğim bir süre yoğunbakımda kaldı psikolojik olarak kötü zamanlar geçirdim süt çoğaltmak için kilo aldım ve halen almaya devam ediyorum. Kendimi aşırı salmış hissediyorum. Kilolarım ve hiçbirşeye yetişememem beni aşırı etkiliyor. Sanki bakımsız yaşlı biriymiş gibi hissediyorum. eşimde uzak duruyor gibi hissediyorum. Toparlanmak istiyor fakat nasıl yapacağımı ve nereden başlayacağımı bilemiyorum önerileri olan varsa yazarsa çok sevinirim
Daha çok yeni ama daha tazeciksinizMerhabalar 48 gün önce sezeryan doğum yaptım. Bebeğim bir süre yoğunbakımda kaldı psikolojik olarak kötü zamanlar geçirdim süt çoğaltmak için kilo aldım ve halen almaya devam ediyorum. Kendimi aşırı salmış hissediyorum. Kilolarım ve hiçbirşeye yetişememem beni aşırı etkiliyor. Sanki bakımsız yaşlı biriymiş gibi hissediyorum. eşimde uzak duruyor gibi hissediyorum. Toparlanmak istiyor fakat nasıl yapacağımı ve nereden başlayacağımı bilemiyorum önerileri olan varsa yazarsa çok sevinirim
Amanın dığurdun demek nasıl ikizlerSüt için yaş üzüm ve cevızlı sucuk %100 tavsiyemdir .
Badem hurma rezene çayı yiyin
Yani çok çok yiyip kilo almanıza gerek yok ekmek falan süt yapmaz kabak yemeği güzel süt yapıyor karnıbahar brokoli yiyebilirsiniz
Bol bol su için
Bestlak damla var süt için almak isterseniz güzel indiriyor
Elhamdülillah:) kasımda 4. Ayımıza gircez sen nasılsınAmanın dığurdun demek nasıl ikizler
Maşallah sevindim. Ben de iyiyim taşınma filan derken süt sağma işi yalan oldu buna da şükür 11-12 ay süt aldı. Aen naptın sadece emziriyon mu sağıyor musunElhamdülillah:) kasımda 4. Ayımıza gircez sen nasılsın
Maşallah olsun güzel ilerlemişsinMaşallah sevindim. Ben de iyiyim taşınma filan derken süt sağma işi yalan oldu buna da şükür 11-12 ay süt aldı. Aen naptın sadece emziriyon mu sağıyor musun
İyi maşallah düzeni oturtmuşsun. Cinsiyetleri neMaşallah olsun güzel ilerlemişsin
Sadece emziriyorum :) birini biri birini biri :) sağmaya bisey kalmıyor
Erkekİyi maşallah düzeni oturtmuşsun. Cinsiyetleri ne
Rabbim büyümelerini gelişimlerini su gibi kolay etsin. Ben de 18 ay olunca rahatladım.dişleri vs çıktı az da olsa derdini anlatıyor bir de gece beslenmesini keserse harika olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?