doğum sonrası uçak yolculuğu

Off...ne zor durum bu kızlar ya...bende ayni durumdayim malesef arkadaslar,ne annemin nede kayinvalidemin yaninda aylarca kalmak istemiyorum.ama is sebebiyle doguda oldugumuz icin mecburen bana subat gibi yol gozukecege benziyor,.bari erken donmemnin bir yolu olsa diye dusunuyorum ama o da yok gibi? Ne dersiniz arkadaslar yokmu soyle ayrintili bi sekilde tecrubelerini takdim edecek biri

Bizim de benzer durum var. Ama ben 1-2 aylıkken uçağa binmeyi düşünmüyorum. Geçen yıl uçaktayken önümde 2 aylık bir bebek vardı, gayet sakindi hatta bebeğin varlığını hissetmemiştim. Ama iniş ve kalkışlarda çocuk öyle bir çığlık atıp feryat etti ki çok üzüldüm. Bebeğimi bindirmeyeceğim demiştim o zaman. Ama eşimle bebek 6 aylık olasaya kadar ayrı kalmak zorundayız. Eğer eşim ya da ben kıyamazsak yanına gitmeyi düşünüyorum. Ama nasıl olacak bilmiyorum.
Birsi iniş ve kalkışlarda emzir demiş. mantıklı geldi banada. Çünkü öyle bir çığlık atmıştı ki bebek hala etkisindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…