Doğum sonrası vajinam asla eskisi gibi değil

tugcesuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2025
10
1
1
25
Merhaba doğum yapalı 3 ay oldu ama vajinam çok kötü gözüküyor ilk doğumum bebek bile çok zayıf doğdu ama ona rağmen kötü gözüküyor ve eşimle ilişkiye girerken hiç birşey hissetmiyorum bu normalmi genişleme baya var bence özgüvenim düşüyor bu şekilde ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum kadın doğuma gidicem ama ne diyicem estetik yaparmı acaba ya bide dikişlerimde mi sorun varmışki genişlemiş bu kadar of bilen biri varsa beni bilgilendirirse çok iyi olur

Estetik için çok çok erken daha doğum yapali 3 ay olmuş çok normal yani bu durumu yaşaman orda kaslar da olduğu için buna özel spor hareketleri var bence ilk etapta onları yap. Birşey hissetmemende strese bağlı olabilir daha yeni doğum olmuş çocuk küçük bakımı uykusu senin uykusuzluğun çevre etkenleri düzeninin değişmesi senin bişey hissetmemen açıkçası bana göre çok normal

Ben normal doğum yapmadım ama normal doğumun vajinayı genişlettiğini biliyorum. Eski formunu alır mı bilmiyorum.
Ben vajinoplasti oldum. Kendime yaptığım en büyük iyilik. Anestezili iken doktorum fotoğraf çekmiş. 3 parmak genişliğinde imiş, 1 parmağa düşürmüş. Sonrasında kanamanız oluyor. 1 ay cinsel ilişki yasak.

Ben normal doğum yapmadım ama normal doğumun vajinayı genişlettiğini biliyorum. Eski formunu alır mı bilmiyorum.
Ben vajinoplasti oldum. Kendime yaptığım en büyük iyilik. Anestezili iken doktorum fotoğraf çekmiş. 3 parmak genişliğinde imiş, 1 parmağa düşürmüş. Sonrasında kanamanız oluyor. 1 ay cinsel ilişki yasak.
vajinoplastiyi doğumdan ne kadar süre sonra yaptırdınız ?

Back
X