• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin hpv

Zaten güvenim falan yok Allah bilir kimlerle ne yaşadı da ben böyle bir şüpheye düştüm şüphesi bile iğrenç hayatımda ilk kez yaşadığım şey de başıma gelmesi de daha üzücü mecburen gidip teslerimi falan vereceğim e nabız dışında tsm ye falan bilgi düşer mü bu test sonuçları acaba
E nabizda profil kısmından güvenliğe girerseniz orda seçenekler var verileri kimse görmesini isaretleyebilirsin kimse izinsiz giremez sana kod gelir kodu vermeden giriş yapamazlar

Çok teşekkür ederim devlette süreç uzun mu oluyor sonuçlar falan
Rica ederim.Ben devlet hastanesini tercih etmedim hem sizin gibi cok tedirgin oldum hemde hemen süreç hızlı işlesin istedim.Özelde hpv testi verdim 2-3 günde sonuç çıktı.Kolposkopi yaptım biyopsi alindi onunda sonucu on günde çıktı.Ama devlette verseydim süreç çok uzayacakti hpv testinin sonucu iki haftayı bulurdu kolposkopi biyopsi için ayrı gün veriyorlar bide sonuçlar daha geç çıkıyor yaşadığın yerin yogunluguna göre değişir ama bir ayı geçerdi.Ben özel hastanede hepsini 20 günde tamamladım.

E nabızda da biri görürse ilerde nasıl açıklayacağım bilmiyorum zaten benim ilk ilişkimdi yani ondan gelmiştir diye düşünüyorum varsa zaten ben bu konuda çok baskıcıyım ondan yalan söylemiş olabilir tek çekincem bu özeller çok mu pahalı testleri falan
Özel hastane çok pahalı ben hpv testini 8 bine yaptırdım Allah'tan Allianz sağlık sigortam vardı yoksa kolposkopi ve biyopsiye 27 bin verecektim.Bayagi pahalı ben açıkçası çalıştığım için devlette zaman harcamamak için zamanım olmaz diye yaptırdım.

Anladım teşekkür ederim ben de klinikte vermeyi düşünüyorum e nabıza işlenmesin ve süreç uzamasın diye smear için ne kadar ödemiştiniz peki siz

Anladım teşekkür ederim ben de klinikte vermeyi düşünüyorum e nabıza işlenmesin ve süreç uzamasın diye smear için ne kadar ödemiştiniz peki siz
Ben özel hastanede verdim gittiğim hastane kazık hastanelerden biriydi :) Benim hiçbir şikayetim olmamasına rağmen muayene amaçlı gitmisken birde hpv testi vereyim dedim.Doktor testi aldı iki gün sonra e nabiza yansıdı.Baktim smearde almış ve Hpvnin 21 tipine bakılmış.Hepsine toplam 8 bin verdim.Klinik derken özel muayenede mi vereceksin belki onlar daha pahalıdır önce fiyat alın.Bazen onlarında işlemleri e nabiza yansiyor yaptırmadan önce sorup öyle testi yapın.

İkisinden ayrı ücret alınıyorsa smear aldırmayın önemli olan hpv testi.Smearin doğruluk oranı %60-70 civariymis.Bunu doktorada sordum dogruladi.

Evet pahalı olacak gibi duruyor fakat zaten çok kısa bir süre içinde gidemeyeceğim süreci devlette yürütmek şu an için mantıklı gelmedi bekarım 24 yaşındayım çalışmıyorum yani bana ilerde sıkıntı olur diye korkuyorum en azından testlerimi verip eğer hpv siğil vs ise yaktırma işlemini devlette düşünüyorum veya belki biyopsi kısmını falan o kadar ödeyemem gibi duruyor şu ilk aşamada riske atmamak adına klinik düşünüyorum ama dediğiniz gibi sormak lazım ben aradığımda hpv tiplemesi testini sormayı unutmuşum panikledim sadece

İkisinden ayrı ücret alınıyorsa smear aldırmayın önemli olan hpv testi.Smearin doğruluk oranı %60-70 civariymis.Bunu doktorada sordum dogruladi.
Anladım ikisinin ücreti ayrı diye düşünüyorum sizin belirtileriniz ne şekildeydi acaba bir de hangi tip çıktı yani her durumda parça alma işlemi yapılıyor mu

Evet pahalı olacak gibi duruyor fakat zaten çok kısa bir süre içinde gidemeyeceğim süreci devlette yürütmek şu an için mantıklı gelmedi bekarım 24 yaşındayım çalışmıyorum yani bana ilerde sıkıntı olur diye korkuyorum en azından testlerimi verip eğer hpv siğil vs ise yaktırma işlemini devlette düşünüyorum veya belki biyopsi kısmını falan o kadar ödeyemem gibi duruyor şu ilk aşamada riske atmamak adına klinik düşünüyorum ama dediğiniz gibi sormak lazım ben aradığımda hpv tiplemesi testini sormayı unutmuşum panikledim sadece
Sizi çok iyi anlıyorum bende aynı şeyleri yaşadım bende siğil falanda yoktu doktor muayenesinde ultrasyonda herşey iyi diyip öylesine verdiğim test pozitif çıkınca kaç gün boyunca uyuyamadım kanser miyim diye düşündüm.O yaşadigim stresi Allah kimseye yasattirmasin.Çok maliyetli bişey stresi ayrı dert.Siğil olanlarda onları yaktırmak ayri ücret doktorun verdiği takviye ilaçlarını almak ayrı ücret gardasil aşiyi yaptırmak ayrı ücret.Maddi manevi çok zor bir süreç.İnsallah sizde yoktur ne diyelim.

Anladım ikisinin ücreti ayrı diye düşünüyorum sizin belirtileriniz ne şekildeydi acaba bir de hangi tip çıktı yani her durumda parça alma işlemi yapılıyor mu
Benim hiçbir belirtin yoktu ki ne siğil ne kanama hicbisey.Adet tarihlerim hiç gününü bile sasirmazdi.Doktor muayenede bile hersey çok iyi rahim iyi görünüyor temiz dedi.Bu hpv belası basima geldi.Bende hpv 16 ile hpvnin birkaç tipi pozitif çıktı.Hpvnin yüksek riskli tipleri pozitif çıkınca direk kolposkopi yapıyorlar benim doktorum hiç bekleme hemen yapalim dedi.Kolposkopide şüpheli gördükleri yerde genelde minik bir parça alıyorlar bana sedasyon verildi uyudum hicbisey görmedim uyandığımda bitmişti.Tek bir yerden alındı o da çok şükür sonucun temiz geldi.Cine ilerlememis benim.Takviye ilaç kullanıyorum aşi oldum.

Umarım yoktur fakat var gibi düşünmeye başladım çünkü iç dudaklarında biraz da iç kısımlarında lezyonlar var maalesef kendimi de en kötüsüne hazırladım sanırım gerçekten çok çok maliyetli işler manevi sıkıntısı ayrı inanın diyorum ki aşı muayene vs bir şey çıkmasın diyorum yani yine o parayı vereyim fakat bir şey çıkmasın çok strese girdim sürekli ağlıyorum özellikle maddi durumlardan ertelemek durumda kaldığımdan umarım ben de şey yoktur inşallah siz de bir an önce şifa bulursunuz inşallah Allah yardımcımız olsun şu stres bile insanı mahvediyor

Benim hiçbir belirtin yoktu ki ne siğil ne kanama hicbisey.Adet tarihlerim hiç gününü bile sasirmazdi.Doktor muayenede bile hersey çok iyi rahim iyi görünüyor temiz dedi.Bu hpv belası basima geldi.Bende hpv 16 ile hpvnin birkaç tipi pozitif çıktı.Hpvnin yüksek riskli tipleri pozitif çıkınca direk kolposkopi yapıyorlar benim doktorum hiç bekleme hemen yapalim dedi.Kolposkopide şüpheli gördükleri yerde genelde minik bir parça alıyorlar bana sedasyon verildi uyudum hicbisey görmedim uyandığımda bitmişti.Tek bir yerden alındı o da çok şükür sonucun temiz geldi.Cine ilerlememis benim.Takviye ilaç kullanıyorum aşi oldum.
Çok çok geçmiş olsun siğil yapan tipler için daha iyi diyorlar fakat insan korkuyor yani ben yapı olarak da evhamlıyım bir de burdaki diğer kadınlarımızın başına gelenler de beni paniğe sürükledi inanır mısınız sürekli bu durumu düşünüyorum

Umarım yoktur fakat var gibi düşünmeye başladım çünkü iç dudaklarında biraz da iç kısımlarında lezyonlar var maalesef kendimi de en kötüsüne hazırladım sanırım gerçekten çok çok maliyetli işler manevi sıkıntısı ayrı inanın diyorum ki aşı muayene vs bir şey çıkmasın diyorum yani yine o parayı vereyim fakat bir şey çıkmasın çok strese girdim sürekli ağlıyorum özellikle maddi durumlardan ertelemek durumda kaldığımdan umarım ben de şey yoktur inşallah siz de bir an önce şifa bulursunuz inşallah Allah yardımcımız olsun şu stres bile insanı mahvediyor
Hiç kendinizi üzmeyin iyi düşünün.Belki sizde sadece siğil yapan düşük riskli HPV tipleri vardır o çıkarsa kolposkopi bile yapilmayabilir.Bende kimseye söyleyemiyordum anlatılacak bişeyde değil kolposkopiyede tek gittim yatisi yaparken bile hemşireler kimse yok mu yanında dedi hayır dedim.Çok zor süreç Allah kimsenin başına vermesin.Doktor kolposkopide bile bişey çıkmaz dediğinde ben yine en kötüsüne hazırladım kendimi.Allah doktordan da razı olsun kendi numarasını verdi kafana bişey takılırsa sor dedi.Sonuç çıkmadan ona yazdığımda bile beni arayıp bişey çıkmayacak dedikten sonra icim rahatlamisti.Devletteki doktorlar düzgün ilgilenmiyorlar bile.

Çok çok geçmiş olsun siğil yapan tipler için daha iyi diyorlar fakat insan korkuyor yani ben yapı olarak da evhamlıyım bir de burdaki diğer kadınlarımızın başına gelenler de beni paniğe sürükledi inanır mısınız sürekli bu durumu düşünüyorum
Sizede çok geçmiş olsun.Bende sizin gibiyim sabahlara kadar yazıları okudum video izledim doktora bir sürü hpv hakkında soru sordum.O sonucu görmeyene kadar insan rahat edemiyor.Kadinlarin başına ne gelmiş ki onu anlamadım.

Çok fazla yüksek tipe yakalanan gördüm açıkçası veya smear negatif Hpv pozitif gibi şeylere de rastladım benim gibi yapısal denilen şeylerin siğil olmasına da rastladım inanın bu beni çok korkuttu yani panikledim ne yaparım diye

Çok fazla yüksek tipe yakalanan gördüm açıkçası veya smear negatif Hpv pozitif gibi şeylere de rastladım benim gibi yapısal denilen şeylerin siğil olmasına da rastladım inanın bu beni çok korkuttu yani panikledim ne yaparım diye
Normal şeyler bunlar.Cinsel hayatı olan çoğu kadınlarda olabilecek şeyler artık normal karşılıyorum.Benimde smearim negatifti ama hpv pozitifti.Doktorun dediğine göre bütün erkeklerde bu virüsler varmış bana açıkça cinsellikten uzak dur dedi tek bulaş yolu cinsel temasmiş.Bu virüs çok yayginmis.Bu virüsü kapmamak için cinsel ilişkiden uzak durmak gerekiyor.

Bilmiyorum bence aşıların da ücretsiz uygulaması lazım ben aşı olmak istedim oysa ki ilk birlikteliğim öyle aktif bir insan falan da değilim fakat insanların geçmişine güven olmuyor malum bir doz 4 küsürdü insan o parayı çıkarıp vermek istemiyor tabi önceliği yapmak istemiyor fakat tedavi aşıdan daha pahalı bir de üstüne aşı olmak gerekiyor keşke en azından aşı ücretsiz olsa da böyle mahvolmasak bizde yani benim eşinden kapan arkadaşım oldu o yüzden cinsel eğitim bence çok önemli ama maalesef günümüzde böyle bir şey yok ki

Normal şeyler bunlar.Cinsel hayatı olan çoğu kadınlarda olabilecek şeyler artık normal karşılıyorum.Benimde smearim negatifti ama hpv pozitifti.Doktorun dediğine göre bütün erkeklerde bu virüsler varmış bana açıkça cinsellikten uzak dur dedi tek bulaş yolu cinsel temasmi.Bu virüs çok yayginmis.Bu virüsü kapmamak için cinsel ilişkiden uzak durmak gerekiyor.
Bilmiyorum bence aşıların da ücretsiz uygulaması lazım ben aşı olmak istedim oysa ki ilk birlikteliğim öyle aktif bir insan falan da değilim fakat insanların geçmişine güven olmuyor malum bir doz 4 küsürdü insan o parayı çıkarıp vermek istemiyor tabi önceliği yapmak istemiyor fakat tedavi aşıdan daha pahalı bir de üstüne aşı olmak gerekiyor keşke en azından aşı ücretsiz olsa da böyle mahvolmasak bizde yani benim eşinden kapan arkadaşım oldu o yüzden cinsel eğitim bence çok önemli ama maalesef günümüzde böyle bir şey yok ki
Ben açıkçası erkeklerde bu kadar yaygın olduğunu bilmiyordum üstelik olan kadınlara oluyor erkeklere hicbisey olmuyor.Erkekler vücuttan atamasa bile kanser riskleri kadınlar kadar yüksek değil.Bize bulastiriyorlar.Erkeklere yapılan testte yokmus test bile yapılsa negatif çıkıyormuş .Ocak ayından sonra aşılar ücretsiz olacak diyorlar.Bu virüsü kapmadan aşiyi yaptırmak önemli çünkü aşida sadece 9 tipe karşı koruyor.Eğer önceden o virüsü kapmissak aşi o bulaşan virüse karşı korumuyor sadece vücuda bulasmayan virüslere karşı antikor oluşturup koruyor.Çok değişik bir virüs diğerleri gibi virüsü vücuttan atincada bağışıklık kazanmiyorsun tekrar kapma olasiligin var ayrıca aşi bile fayda etmiyor vücuda bulasinca.Lanet bişey :(

Back
X